Багери рушат могила на над 5000 г. в Пловдив

Багери и строители рушат могила на над 5000 г. в Пловдив. Предполага се, че това е най-старото селище в района, откъдето е тръгнала историята на града.

Обратно в новината

Коментари - Багери рушат могила на над 5000 г. в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато бяхме с бащи ми в зоопарка в Тутракан ми каза: На майни вяра да нямаш. Нощем като си допреш ухото на земята и можеш да ги чуеш как пъплят. Като хлебарки са.

УЖАС

Явно е че в цялата държава освен да се руши и бастисва нещо ценно няма друга идеология.Сигурно там ще прекне поредното недоносче от стъкло и алуминии.Явно много хора има за удволнение но важното е че Пловдив ще бъде европейска столица на културата.Интересно на коя култура - може би на чалгаджийте и мутрите.Съсипаха и този хубав град.

Филибелиите отдавна в града са много малко.

Много прости тия пловдивчани бе! Едно време бяха художници, джазмени, певци, интелектуалци, а сега в града се е настанила цялата мърша от околните села. Армия от изроди, командвана от анцуг-илуминати.

За съжаление си много прав. Днес в Пловдив има всичко друго, но не и пловдивчани :).

Да,така беше.За съжаление техните деца отдавна са в Германия,Франция и т.н.

дкми

Вместо да се направи нещо ново - дай да живеем в миналото... За какво ще се ползва тази "могила", ако се остави? Ааа, знам - туристи ще ходят да я гледат... да бе, да. Като гледам как се е напълнили с туристи из развалинитв в Пловдив, чак няма място къде д аги събираме тия туристи. Ще трябват още поне 2 крила на империала.

Майнички, кво да ги праиш!

Сега създаваме нови могили, но от строителни отпадъци и боклуци

Ами да живеем в землянки ако искаш.