Спряха строеж на заведение на плаж в Лозенец

Със заповед на кмета на Царево Георги Лапчев е спряно изграждането на дървено заведение върху скалите в централния плаж на Лозенец. Местните излязоха на протест

Обратно в новината

Коментари - Спряха строеж на заведение на плаж в Лозенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концесиите на плажове и изобщо на природните богатства на България трябва да бъдат спрени като практика! Генерално ликвидирани! Концесията е еврейско-мутренска форма за грабеж на национални природни богатства! Само от златото и придружаващите го метали от България са изнесени десетки милиарди лева. И тоя галфон дето е представител на някоя подставена пикла-концесионер е кръгъл идиот. Научил една дума "бийч бар"??! Нека научи, че име дума "плажно заведение, бар"! Само че в случай то е "скалисто заведение". Заблуди, грабежи, безхаберие, народът гине заради шепа ненаситни изверги и диви капиталисти! Държавата и общините да създадат свои общински фирми, те да експлоатират природните богатства под държавен надзор!

държавица от алчни и изключително прости андрешковци

"Министерството на туризма миналата година отдало под наем скалата и намиращия се в дясно от нея скалист терен, който в кадастралната карта е посочен като плажна ивица." - защо ли не се учудвам. Колко още разрешителни, съответно беди идват от там, но на не всичко може да се реагира и то става реалност. Всъщност важи за цялото черноморие.

Та ко значи "бийч бар"? Тва на македонски ли е? хаха, бугари.