Увеличават се фермерските пазари в Пловдив

Фермерските пазари в Пловдив се увеличават заради големия интерес на потребителите към натуралните продукти.

Обратно в новината

Коментари - Увеличават се фермерските пазари в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо първо не построихте пазар господа управляващи от кметство Южен!Така ли не се чу гласа на този кмет!Или най лесно да разрушиш отколкото да построиш нали така УПРАВЛЯВАЩИ?

Абсолютна глупост, кой ще отиде на площада да мъкне продукти и какво ще стане - пълно с найлони, шайги и боклуци. Само се отчита безсмислена дейност.

Събота пазарът се провежда на закрито в сградата а Тотал спорт. Едва ли става кочина щом ги допускат вътре. Може да потърсите страницата на пазара във фейсбук и да видите как изглеждат щандовете на главната. После пак ще си говорим.

Какви хора сте бе, вечно недоволни! Пфу!!!

Абсолютна глупост е твърдението, че се увеличават пазарите. Точно от 1-ви май бе унищожен един доста удобен и добре развит пазар в Кючука до Кауфланд. Унищожиха пазара, точно заради грижата да има био продукти :) Единствената грижа е било някои да приватизира големия имот и да изкара не малко пари от бъдещите сгради там. Ето така се правят нови пазари.

закрихте пазара срещу РПУ-то в Южен?! Това действие не е в унисон с нуждите и интересите на гражданите!

Явно някой има интерес да няма общински евтини пазари. Г-н Кмет има място където беше старият ТЕЦ на Кичево за общински пазар с евтини маси и същевременно евтина стока. Помислете малко и за хората, че пак ще дойде време за гласуване.