Кой живее в евтино общинско жилище във Варна?

Община Варна ще публикува днес пълния списък с имената на хората, които ползват общински жилища като крайно нуждаещи се.

Обратно в новината

Коментари - Кой живее в евтино общинско жилище във Варна? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог вижда всичко! Лакомията и невежеството имат край!

Нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено! Иначе може много да говорим за мръсните комунисти и тоталитаризма.Нищо, за нашите може!

Luna0102

110 квадрата за крайно нуждаещ се? Жилище за крайно нуждаещ се трябва да има санитарен възел и място за спане и малка кухня. Като искаш повече си плащай наема по пазарни цени. В 110 квадрата само някой, който има възможности ще се уреди. Такъв не е крайно нуждаещ се, а типичен нагъл български гъз.

ако ги проверят общинарите всички до един имат общински жилища от време оно - преди бяха борци против фашизма, след това "борци" бяха внуците и правнуците им , а сега са псевдодемократите на мода - ако се разбие тази престъпна мрежа , ще се освободят жилища за хора, които наистина се нуждаят да се подслонят някъде и им е по силите да плащат символичния наем от 90 лева - както винаги псевдодържавата ще се изсухли като п.......я от гащи - ни чула, ни видяла.

Как 86 лева наем? Не стига, че му дават жилище, ами го спонсорират и чрез наема. Е дайте и да го обзаведем и тогава, защо да се харчи човечица. Трябва пазарни цени да се плащат. Другите хора, които са на наем защо не получават субсидии?

В държавата на тиквата е така. Простотия до шия.

евтините комунистически крадци

комунист и култура са несъвместими

несъвместими са ама ама при при т.н.комунизъм/то такъв никога не и имало/ но тогава имаше и култура театри поминимум 12 БГ филма годишно, спортни постижения и стадиони и зали и гребни бази и прочие.Сега при демокрацията има само вицове анекдоти и кражби от остатътъците на комунизма.

комунистите с 1200 лв. заплата