Родителски протест срещу детска градина

Родители заплашиха, че ще спрат децата си от ДГ "Буратино", ако не бъдат удовлетворени исканията им.

Обратно в новината

Коментари - Родителски протест срещу детска градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съберете незабавно членовете на обществения съвет към детското заведение! Те могат да окажат сериозен натиск към директора и общинските книжни мишки.

И членовете на обществения съвет са поставени лица и изпълняват заръките на Директорката. Ако не изкажат мнение, съответстващо на това на Директорката, нямат право на глас. В тази градина единствено Добрева има думата.

Какво значи "Децата не искат да ходят на градина"? Може ли едно 3 год. дете да прави избор коя учителка или възпитателка да го обучава? Това са супер прекалените претенции на едни разглезени родители, които си нямат друга работа явно..Ами като толкова искат определена учителка, защо не си я наемат в къщи като частна, да й плащат подобаваща заплата или да си запишат децата в частна ДГ? Всички се натискат за общинска детска градина, че е полубезплатно..и, като им приемат децата се почва едно мрънкане, изнудване, претенции и какво ли още не..Естествено, най-лесния вариант е да вдигнем медиен шум и да покажем колко големи родители сме..И, след това още на първия ден да си метнем детето (за което много сме загрижени) в 07.30ч. в градината и да настояваме категорично да ни го гледат, хранят, възпитават, обучават и т.н. до 19,30ч., пък ние ще им кажем кой учител, по каква програма, с какви помагала и как..защото много разбираме от предучилищно образование.. Жаааалко...какво ли ни чака за напред, след като тълпата назначава, решава, налага...а, хората които са учили за това - нямат думата!

Виж! Или си от бюрократите, или си човек без деца. Иначе нямаше да се изказваш толкова бездушно и неосведомено откъм родителско възпитание.

На некомпетентния Ви коментар ще кажа следното: Ние не сме хора без работа, но преди всичко сме родители и ще отстояваме и защитаваме правата на децата си. Преди да правите каквито и да било неуместни коментари се запознайте със същината на възникналия проблем. Присъщо за българина е винаги да има мнение по всички въпроси, защото нивото на интелигентност е почти нулево. Ако Вие "мятате" детето си сутрин в 7:30 и го забравяте до 19:30, значи го приемате като неодушевен предмет и Вие сте тези, които свеждате глава и се движите като стадо овце. А "разглезената тълпа от претенциозните родители" не е стадо с овце, за каквито ги смятат управляващите. Не, ние, събирайки се мрънкаме, че държавата ни е такава или онакава, че заплатите са ни ниски, а Вие, които изказвате ПРОСТИ коментари.

ВЪЗПИТАТЕЛИТЕ трбва да се сменят на ротационен принцип най малкто да за да не се съдават лични взаимоотношения и пристрастия. А и децата ще се обогатят комуникативно по този начин.

Абсолютно неграмотно написано. Нищо не се разбира. Каква програма, що ще са местят, кой ще ги мести? Нищо ясно.