Обсъждат проблема с недостига на работна ръка

КРИБ – Бургас и Общината искат да представят на местния бизнес начини за справяне с проблема с недостига на работна ръка в региона в краткосрочен план.

Обратно в новината

Коментари - Обсъждат проблема с недостига на работна ръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна пародия е тази статия

Говорете си, говорете - не ми пречите! Само господа "роботърсатели" да ви просветя малко - след падането на феодализЪма пазара на труд не подлежи на регулация, различна от тази основана на търговски отношения. Т.е. щом нямате кадри за тия пари - вдигнета заплащането и ще се появят кадри. Тая работа с новите кадри няма да стане чрез сбирки, освен ако не пробвате да ги заченете там, дe )))

Да си работят сами и да привличат фамилиите си да им работят на тези мънкащи работодатели. Не познавам никой, който е напуснал България и да е бил заплатен дори с 20 процента по-малко.

А заплатите?

Давайте по 2-2,5 К заплата и ще си дойдем. Ама за 800лв аз не бих се върнал.

Що бе - тези с купените дипломи от БСУ не стават ли? Ами от ХТИ-то? И те ли не стават? Кофти... нов университет трябва с по високи такси значи

Ако има адекватно заплащане и нормални условия за работа-недостиг няма.За роби-може и да има недостиг

А баш. И да не ми разправят как фирмите нямали пари, че работя в една малка такава дето само мрънкат, а всяка година нова кола, нов гараж, апартамент... За заплати все нямало - това, дето е писано горе ги чака и тях.

Бургаските общинари открили още един начин за безплатни спа и ол инклузив . Честито на данъкоплатците ...