Строят най-голямата по рода си фабрика на Балканите

,Хюманита” започва да строи фабрика за сортиране и рециклиране на текстил близо до Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Строят най-голямата по рода си фабрика на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора не кътайте в гардеробите си дрехи които никога няма да ги облечете ! Дарете ги ! Аз подарих един гардероб с 20-на костюма на един инвалид , който просеше на светофара , преди години .

Колко точно текстилен отпадък изхвърля едно домакинство особено българско където всяка дреха дори когато вече не става за носене се натъпква в гардероба? Трудно ми е да си представя, че ще има голяма събираемост на текстил у нас. По-скоро си мисля, че зад тая инициатива ще се транспортират огромни количества текстилен отпадък за преработка в България от западна Европа, защото преработката е мръсна дейност.

цяла бг е с дрехи втора употреба , а тези за Африка коя са

Аз живея в София но не съм виждала такива контейнери, сао съм чувала че има. Да сложат повече:

И собственикът става богат за сметка на всички останали... в крайна сметка...

Ами и ти няма да станеш по-богат ако ги хвърляш на боклука или си ги пазиш в къщи само за да не вземе да забогатее някой от тях...

Няма да е лошо да сложат контейнери и в други градове, не само в София и Пловдив.

А екологията? Пиролизата е замърсяваща околната среда технология. В ЕС е забранена, а работещите още фабрики са на доизживяване за, мисля, пет години. Пък у нас тепърва да строят...как става така... А Райнер си е чиста проба работодател-чужденец - експлоататира и не плаща навреме....

Не пълнете безплатно контейнерите за стари дрехи на общината. После сънародниците ни ще си купуват дрехи на старо от магазините LaFiesta и DressYou. България не е третия свят.

ОПИТАЙТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ТОЗИ МОШЕННИК. Две години не иска да си плати фактурите. Това е повода да му блокирам и сметките.

Кое си му блокирал - сметките на магазини LaFiesta или наследника DressYou?