Борисов шампион по преференции в Пловдив

Водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив Бойко Борисов е шампион по получен преференциален вот. Спас Гърневски пренарежда листата и от 11-ти, става втори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов шампион по преференции в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пловдив не е ли нещо като европейска столица на циганите? Има ли друг град с повече цигани в европа? Та те с един поглед познават ТЕХНИЯ човек. Иван костов номер 2.

най много цигани има в пловдив това са фирма чистота паркове и градини цяло столипиново цяла пловдивска администрация............ и този феномен ще се изпари малко му остана нека се порадва .......... знаете ли колко некадърен гербаджия и колко лапачи има в тази администрация?!

Цигани, ама гласуват като Българи, за България, а не за Русия, като тези от БСП!

герберска простотия? Водачът на листата(?!) Боко имал 9 хиляди и кусур "преференциален вот" ?!Ами че той нали си е водач на листата, ако не отбележиш преференциален вот, значи си съгласен с подреждането на листата!А той си е първи?!Това е по-тъпо дори и от феномена "15/15"!

Това, че е водач на листата не пречи да бъде изместен от друг или други, които са получили преференциални гласове. Теоретично може да се получи така, че да не се класира на избираемо място .

Имам идея за стадион Пловдив!

Този го забравихме колко ни окраде, като кмет,сега пак се нареди на народната хранилка! Така е, като имаме къса памет....халал да ни е!

Точно! Пък сега го гледам, че и партията е сменил, щото ярмата в старата копаня се е свършила! Ебаси прасетата! Как се не наядоха?!

Това е данък "простотия"

Така, когато номера ти съвпада с бюлетината 99 % имаш шанс да изместиш първия, защото избирателите са им " лош материал " е могат да знаят що е то преференция, мажоритарен избор, иначе нищо против, макар да бе стар седесар, отиде в ГЕРБ , която е почти второ БСП.

Гърневски поне не е от масонската ложа на крадеца Гергов и неговата крадлива пасмина.

Да, не е като него! Той е от подобна на неговата кочина!

Супер.

Неприятно същество!

Спас е пич..

е за затвора, той, а и родата му до девето коляно!

Що за идиотско твърдение? Най-вероятно ти си за затвора, клеветнико, злобата ти даже надхвърля всякакви мислими граници, намесваш даже и рода му. За мен Гърневски е най-добрият кмет до този момент в Пловдив. Дай Боже и по-добри кметове да имаме. Но наистина това долно изказване много ме погнуси, жалко, много жалко, че хората и днес не успяват да се развият като творящи личности и обичащи ближния си, а се отдават на толкова ниЗки страсти. Наистина, жал ми е за този коментатор /не успях да го нарека човек/.