Бизнесмен застреля и запали 4 каракачанки

Карловският бизнесмен Тодор Тодоров-Рифа бе задържан, след като вчера застреля с ловна пушка 4 каракачански овчарки и се опита да изгори труповете им.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесмен застреля и запали 4 каракачанки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

животните предвижда 3 години затвор за стрелеца.Когато се осъди един, ще се озаптят всички.

Убиец-изрод! Да бъде съден и да лежи при най-строг режим! Този психопат ще посегне отново, независимо дали е животно или човек, ако му се позволи свобода!

защо кучетата са пуснати свободно? да ги гали ли? това не са обикновени домашни кенца. тези ще те изядат без да им мигне окото. като няма държава има ловци

каракачанките са много умни кучета. лично съм виждал каракачанки, които пазят стадо на високопланинско пасище, но не нападат туристите, които преминават от там. Няма такова нещо като лоша порода - кучето става свирепо след като е малтретирано.

Поредната селска новинарска драма и българска простотия.

ЗАЩО ги е убил? Направил си кефа голямият афджия, който има пушка срещу беззащитните животни. На това се казва анархия и своеволие и лично правосъдие

Горките прекрасни и умни кученца - срещнали са лошо създание, изрод.

защо не си ги прибра у вас,като са толкова "сладички"...аман от обсебени кучкари...ако те нахапят друга песен ще запееш.....

Тях мога да ги прибера, но такива като теб - никога.

В София , 80% от собствениците на кучета са психично болни хора. Не дай боже да влезеш в дома на такъв човек, миризмата е ужасяваща. Самите те смърдят, не си събират изпражненията, нагли и агресивни.

Как може един тъп.к и църв.л като теб да си дава мнението какво става в София.ти също отиваш в затвора за подбуда и подръжка на друг тъп.к като теб.явно мразиш кучетата защото ти взимат храната от боклука.Е дано все така да се храниш докато си жив.

Стреля , убива и се опитва да скрие следите си но щом срещне съпротива бяга като страхливец -типична червена псевдобизнесменска мърша.Утре би го направил и на хора,а може би някога в онези мътни времена...

По ППЗЛОД, всички скитащи кучета подлежът на отстрел!!!!! Явно щом са по нивите са скитащи. А скитащите кучета представляват опасност за дивеча, домашните животни, хората и децата им. Те нямат здравни паспорти и са скитащи. Този изрод уж собственик ако беше в Германия щяха да го скъсат от глоби и затвор дори.

Любо що ги пускаш така ? Пискай ги в заграденото си място. През нощта ако нападнат човек какво правим ? И съм убеден,че са ти правени забележки да прибираш песовете ! Ако бях аз 4 кюфтета с кукичка за риболов и друг път да си държиш песовете у вас !

Всички ловци са комплексари и убийци,бих ги изтребил....до крак.

браво. изтреби ги, ама без да станеш и ти убиец. хахаха

Пред клавиатурата си много смел :)))

най-доброто куче е на каишка и наморник! Намират се добри хора иначе като тоя бизнесмен,

ЗАКОН ЗА ЛОВА И ОПАЗВАНЕ НА ДИВЕЧА Чл. 5. (1) ... (2) Обект на лов са: 1. ... 2. ... 3. подивели и скитащи кучета и котки в ловностопанските райони.

За желаещите да ми дадат минуси - и с минуси и без минуси - това е законът. Точка. Ще трябва да го пуснат, иначе просто ще загубят делото!

кучета бебета, не скитащи и подивели кучета и котки, които години обитават гората и са диви животни. Да се правиш на адвокат на убиец по Конвенция за защита правата на животните, по която България е страна, си е губене на време.

Свободно движещите се кучета,особено от тази порода са опасни и е нормално да бъдат умъртвени,вероятно е било самоотбрана. Собственика би трябвало да понесе наказание.А и вероятно не са били регистрирани,ваксинирани и т.н.

И какво и е на породата? Много мили и дружелюбни са даже.

Самоотбрана - 4 кучета с много куршума в телата. Хайде бе, не на нас. За свободно движещи се кучета трябва да има наказание, но за този убиец - най малкото затвор. Аз направо бих го запалил жив (малко да погори пък после ще го загася гадината, да се помъчи още).

Ти какъв си - природозащитник,от Екоравновесие от "Четири лапи" или най-долен нещастен кучкар? Значи,ще убиеш човек заради куче?!!! Ти нормален ли си? Нали такива ненормалници като теб ревят във форумите,че който посегне на куче,ще посегне и на човек. Сега се оказва,че е обратното.