Ген. Шивиков влиза в листите на БСП в Пловдив

О.р. бригаден генерал Димитър Шивиков от Конфедерация “Гражданско общество“ вече е включен в листата в Пловдив-област като гражданска квота.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Шивиков влиза в листите на БСП в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достойните и смели хора винаги ги оплюват, докато са живи. После се сещат за тях. И вижте в какво го обвиняват! Ограбиха България с милиони, изтеглиха милиарди заеми, а заблуждават народа с глупости. Опомнете се, българи!

Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име.

Обвинение в кражба нищо не е, при нас във Варна трябва да има надграждане - що примерно Корнелия да не сложи начело Анита Мейзер?

Много генерали в тая кочина БСП !!! Един от друг по-крадливи! Е,както останалите им партийни членове. Ама и те си останаха само "членове".

Забравяш за генералите и адмиралите от ГЕРБ. Там са повече- Пламен Манушев, Константин Попов и др.

Влиза в парламента и 4 години не го барат.

Тоя цървул още ли не е в затвора?

партиia на крадци и предатели.

Трябва да доуточниш- ГЕРБ. Доказано 8 години кражби. Бъди щастлив и гласувай за Теменужка.

...Му работеха войниците ангария на вилата?!...

На него Му работиха.

как мислиш? комунягите военни винаги са експлоатирали робски воинишки труд за частни интереси.

Eдин шишкав тулуп от паpашутната бpигада, бездарен, с когото си правеха майтап и войниците но с натегации и подлизурство изпревари в кариерата колегите си истинските командоси. Така е в България важното е да си пробивен.

ген, Шебеков или как всички куманиди си приличат по дебилното излъчване и крадливия харакер

Какво ще правят толкова офицери в парламента? С какво са добри?

със сигурност са по добри от калинки,тикви,хомосексуалисти!

То и Тим Кук е хомосексуалист, ама предложи да претърпи операция и да стане донор на Стив Джобс, за да може последният евентуално да оцелее от тежката си болест. Той е много по - добър от теб селския дебил с външен кенеф на село. Той и Леонардо да Винчи е бил хомосексуалист, ама ти сигурно по - хубаво и от него рисуваш, а олигофрен.

Всички фатмаци, до генерал включително, си остават от БКП /БСП/.

Какво да говорим повече БСП = злоупотреби и присояване на средства!

и ти ли бруте?

Ние знаем, че България е много повече от Вашите опити за извличане на политически дивиденти. Запомнете, че Вие представлявате българските граждани не само във Вашата страна, а и извън нея. Това е огромна отговорност, чието значение за съжаление не оценявате.", пише още генералният секретар на ЕНП. И пита дали Нинова ще нарече предатели и европейските социалисти, които са подкрепили СЕТА. Лопес задава въпроса и ако е премиер на България как Нинова ще защитава интересите на народа си и как ще преговаря с европейските лидери, които тя определя като предатели. Лопес настоява Нинова да оттеглите срамното си изявление и да се извините на колегите си. Той подчертава, че по време на предизборна кампания не всичко е позволено и че демократичните принципи трябва да се спазват в една европейска държава.

Познавам Шивика и досега си мислех, че един достоен български генерал е потърпевш от мръсни политически игрички. С този ход обаче става ясно, че не е било така. В смисъл - пак са били мръсни игрички ама явно и той си е бил играч.

И този като Цветлин Йовчев се изсра на главата на ББ, който го защитаваше в трудните моменти.

Квачката си закриля пилетата.?????????????

То и към И.Т. има повдигнато обвинение ама още е кмет и работи за поредната измама на изборите ...

Ясно беше, че тоя крадец е комуняга.

Генералска партия!? Те от ДС измряха.