Бургаска журналистка влиза в листата на ГЕРБ

Известната бургаска журналистка Диана Саватева - главен редактор на местния „24 часа“ влиза в листата на ГЕРБ за парламентарните избори.

Обратно в новината

Коментари - Бургаска журналистка влиза в листата на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От журналисти,ченгета ,артисти и други неграмотни от Свободни университети юристи -нормални ,обществено-полезни закони в Народното събрание -НЕ ЧАКАЙ!

Мамина гугутка...Итя в ГЕРБ щяла да се развива.Има да козируваш по прашки..

Не го познавам момичето но мисля че Парламента е за професионалисти а не за такива хора като например журналисти

в цял свят политиците са с някакви професии. Само тук да си депуатин е професия а ти ги възхваляваш и за професионалити. Те са некадърници щото за друго не сават/

Момиче ???????

Поредна пръцла влиза в листата на ГРОБ.... хм майтапа на страна, ама тоя боксьор от снимката го познавам отнякъде! От чата на дирбг ли бешеее, а, а, а, а, а ;) ?

24 часа - манипулативен и долнопробен блудкаж! за гроб-бсп-дпс е екстра!

Висок професионализъм и ГЕРБ - ПЪЛЕН АБСУРД! Там са само послушковци, верни към култа и изпълняващи поръчки, с една дума "калинки" - това е ГЕРБ! Дайте примери за противното и ще обсъждаме!

Политик, журналист - едни от най-.урвенските професии. Да си припомним жирналистите в политиката - асен агов, клара маринова, онова нещо, дето се явява вицепрезидент -илияна йотова. Все хубави хора..

Несъм сигурен, че си избрала правилната партия но ти желая успех от сърце Диди

Познавам въпросната журналистка само от нейните публикации.За съжаление това ,което не ми харесва в това хубаво иначе момиче е,че тя е "обслужващ"журналист без собствено мнение,без собствена позиция.Много бързо се ориентира откъде духа вятъра и откъде хонорара е сигурен.За нея истината не е приоритет!Аз за такъв човек не бих гласувал,а Вие?

Щом Митето казва - може!

И аз искам в нея, не листа де...

Ами кажи ѝ го, не се стеснявай.

Около себе си трябва да имаш най-безсъвестни хора, които за пари ще ти устроят най-добра лична полиция. Няма по-сигурен начин за моментна сигурност от добре платения простак. Ти трябва да направиш един вътрешен шпионаж, който да плащат ония, срещу които е насочен.

ЩОМ Е РУСА,ЗНАЦИ ПРАЩИ ОТ "УМ"! ТЯ СИГУРНО,ЩЕ ПРОГОВОРИ НА АЗИАТСКИ ЕЗИК!!!

Каквито и глупости да пишете другари червенушковци в Бургас вашата дърта партия няма никакъв шанс. Герберския кмет Ви прати в небитието заедно с партийния Ви бургаски лидер. Самата Ваша партия го сикирдоса и то яко.

Гордия, Точно защото всички партии накуп, като се напънат, в най-добрия случай вадят кадри, като любимия ти кмет, 50% от гражданите на държавата отказват да гласуват. Щом този е най-добрият политик на най-голямата партия в България, съвсем логично е да сме най-изпадналата държава в ЕС.

Дааа, мечтаят другарите за градинките на червените кметове и не се радват на най-добрия град за живеене макар и в България.

САВАТева е побългарено ШАБАТева.ШАБАТ-еврейски религиозен прразник честван в Събота

Тъй, тъй ... "... прехвърля част от моя опит в друга сфера (властовия бандитизъм) и същевременно да развия себе си (в краденето), коментира Саватева за link.

деер

Аз не мога да разбера, кога ще проумеем, че депутатът трябва да е юрист!? Политическото ръководство да си е каквото иска, но депутатът прави закони, т.е. трябва да е юрист. Министрите и президентите да са от кол и въже, но депутатът - задължително юрист и завършил държавен университет, че в частните си е чиста порнография и не си струва въобще образованието по право на поне 95% от студентите.

Аз пък не мога да проумея на базата на каква логика съшиваш твоите нелепи коментари? Покажи ми ама само една държава, където всички депутати, без изключение, да са юристи. А ако не си забелязал, в управленските постове се иска доста повече култура от това да боравиш със закони (не омаловажавам по никакъв начин професията юрист). Всъщност, ти нали беше евро-бачкатор, какво ли разбираш от управление.

деер

Прави разлика между изпълнителна и законодателна власт. Но иначи те разбирам - ти си постоянен абонат на бургаските болници и не вярваш на чорека с диплома.....

Дано!

гербер-професионалист - звучи ми несериозно

в ГЕРБ козируваш и се подчиняваш.А си сгафил а са те отсреляли .

ама КОЛКО изненадващо беше предложението?

тя любовта ръжда не хваща....