Обрат - Иван Тотев остава на кметския пост

Пловдивският апелативен съд отмени решението на окръжните магистрати за отстраняването от длъжност на кмета Иван Тотев. Така той остава на поста си.

Обратно в новината

Коментари - Обрат - Иван Тотев остава на кметския пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ванко си плати мизата ,цунка ръка на бате бойко и нещата станаха.Браво Ванко ще стане човек от теб и си вземи поука за напред.

позор,позор,позор за българския съд

Абе майнички, не си ли го избрахте вие? Скапани майни такива!

Нахрани ли прасето и кокошките ?

На фона на пазарджишкия кмет Тотев е чист като сълза.

Вместо да го изправят пред ,,Наказателният Взвод'....' ,правосъдието му става ,,Гръб''. Доказано престъпление на ,,Висш Държавен Служител'' , се оневинява поради някакво недоглеждане от ,,техническа гледна точка''.Въпреки че е доказано юредически престъплението.Да се смееш ли,да плачеш ли ?

За какво престъпление става въпрос? За построената вече нова зоологическа градина ли?

Ха ха , явно пловдивското БСП+ДПС започнаха подготовка за изборите с пръскане на слюнки по форумите ...

Егати смешното правораздаване в БГ, добре че всъщност знаем, че го няма.

"Сериозен гаф на прокуратурата бе открит от защитата на кмета Иван Тотев по време на делото в Апелативния съд в Пловдив. Оказа се, че двумесечният срок за разследването е приключил на 3 януари и няма данни той да е бил продължен. ....Софийският прокурор Владислав Владимиров заяви, че това не е голям проблем и такъв документ ще бъде изваден, ако вече не е бил издаден такъв. Колегата му от Пловдивската прокуратура Виктор Янков изтъкна подобни доводи като заяви, че ако се установи липса на удължаване на досъдебното производство, то след издаването на такова процесуално-следствените действия ще се повторят."

Въпреки че кметът вече не е отстранен от длъжност, Тотев е обвиняем за длъжностни престъпления. Повторно искане за отстраняване от длъжност може да бъде внесено от прокуратурата само ако настъпят нови обстоятелства около разследването за Зоопарка. Кога ще започне делото по същество не е ясно. Не е ясно и къде ще бъде гледано то. Обвинителният акт по същество може да се разглежда и в Столицата, при положение, че СГП е отговорната прокуратура.А в Зоопарка няма забит един пирон законно и едно дърво отрязано законно.

До Niki Totev: поправка Този човек толкова окраде Пловдив,че чак Б.Б. може да му завиди.

ДЕЛОТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА А ТОВА,ЧЕ КРАДЕЦА ОСТАВА КМЕТ ЩЕ МУ СТЪЖНИ ЖИВОТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ,СПАСЕНИЕ НЯМА ЗАТВОРА ГО ЧАКА

Кр.Елдъров беше прокурор по времето на Т. Живков. Братът на Кр.Елдъров беше по същото време архимандрит във Ватикана. Следите ли ми мисълта.

Не направи ли ПП Герб декларация преди няколко дни че стои зад Тотев? Прави ли се това? Прави ли се така?

Масоните са се смилили към мамин Ваньо!

Докато външния дълг расте главоломно ... и поколения ще го връщат подобни крадци на държавни службички обескостяват държавата и парите от този външен дълг .... И неЗАВИСИМИЯ СЪД другите милионери ги оправдават ... ТАКАВА МАФИЯ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА НЯМА .Жив пример е как назначи 36 заместник кмета в община Пловдив ...ако е в на майка му хотела ще назначи ли 36 управитела .. ако трябва той лично да им плаща ... Ако в в Америка или в Германия ще му дадат 1000 години затвор ...заедно и с този съдя който го оправдава ...и автоматично става съучастник на кражбата ... !!!

Ще повърна ... НЯМА ТАКИВА КРАДЦИ И ТАКЪВ СЪД В УСЛУГА НА КРАДЛИВИТЕ ЕНИЧАРИ !!! АКО Е БЯЛА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ АРЕСТА ,НЕ ДА РЕШАВАТ ДАЛИ ДА ГО ВРЪЩАТ НА РАБОТА !!! БАНАНОВА РЕПУБЛИКА !!! СЪДИИ ПРОКУРОРИ = БОГОВЕ в БГ отговорност пред никой и по никакъв повод .... НЯМА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА БЕЗ КРАЖБА НА ОБЩЕСТВЕНИ ПАРИ ..ТАКАВА НЕ СЪЩЕСТВУВА !!!

Спечелих бас-а :). Още в началото на делото, казах че Бисеров няма да е сам, и ето го резултата. Плати си Тотев комисионната и вече не е трън в очите на другите. Нищо ново под слънцето :).

Този кмет направи толкова много за Пловдив ! Не ви е срам долни коментатори !

Да направи ...видях с майка му да правят един третоар ..майка му бъркаше цимента ,а той лепеше плочките закупени със лични средства . Нали това са нашите данъци ... смени си лекарствата преди да пишеш глупости !!!

АУУУУУУУУ няма такава мафия ...няма такъв пробит съд !!! УЖАС .. ТИЯ СЪДИ.. ТЯХ КОЙ ЩЕ СЪДИ ??!!!!

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА МАФИЯ В БЕЛИ ЯКИЧКИ В БГ !!! ДАВА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ВСИЧКИ НАС НА неЗАВИСИМИЯ СЪДЯ И ХОП ЧИСТ КАТО СЪЛЗА !!! ДЪРЖАВА НА ПРЕСТЪПНИЦИ МИЛИОНЕРИ ...КМЕТОВЕ ..ПРОКУРОРИ ..СЪДИИ И ДЕПУТАТИ !!! АЗ ПРЕДЛАГАМ ТЕЗИ СЪДИИ ДА ГИ КРЪСТИМ БОГОВЕ ОФИЦИАЛНО .... СЕГА АКО Е ДЪРЖАВА ТОЗИ СЪДЯ АВТОМАТИЧНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН И ЗАДЪРЖАН В АРЕСТА ЗА СЪУЧАСТИЕ В КРАЖБАТА ОТ 1 МИЛИОН ЛЕВА НАШИ ПАРИ..КАКТО И ПРЕДНИТЕ ДВАМА ПЛОВДИВСКИ ПРОКУРОРИ КОЙТО СА ПРЕКРАТИЛИ СРЕЩУ ТОТЕВ ...ТОВА И В АФРИКА ГО НЯМА !!! КАКТО И ВСИЧКИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ОПРАВДАЛИ БИСЕРОВ ЦВЕТАНОВ МАСЛАРОВА ..ВАЛИО ТОПЛОТО ... БАТКО И БРАТКО И Т.Н ТОВА Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И СЪД !!! ПРЕСТЪПНИЦИ МИЛИОНЕРИ С ВЛАСТ !!!

Брех,тоя по-бял от мене излезе

Един от най-старите градове в Европа има един от най-крадливите кметове в историята си!Само дето никоя власт не иска да намери истината!

Мутрагения е тук и сега!Нито военни асове от авиацията ще ни спасят, ако не се спасим сами!

Ура, другари! Прекрасна съдебна система си имаме, за чудо и приказ. Румънците нищо не разбират от борба с корупция, те само ни дишат прахта, както казваше един тиквоч. Само, че те са на улицата щото им казали, че понеже затворите били препълнени с политици, нямало повече да вкарват. А у нас си седим на топло по къщята, понеже същия тиквоч каза: Те знаят, че само ако ги пипна да крадат, ще си заминат! И Корупцията като чула тези страшни думи, сама си отишла!Да партията ГРОБ е само на 10 години, а действа kато 60 годишен изпечен мошенник

Може би защото не е само на 10 години...

копи: 64 магистрати от Окръжния и Районния съд в Пловдив изпратиха писмо до Висшия съдебен съвет (ВСС). Поводът е появилите се в общественото пространство и медии оценки за работата и правораздаването им, които са в еднозначна негативна насока. Съдиите протестират срещу твърдения, че в Пловдив е най-силната концентрация на нарушения на правото на свобода и справедлив процес и по тази причина срещу България има най-много дела в Страсбург. Те не приемат и определения, че работят във феодализиран район и при казармени условия. Не приемат, че почти всеки обвинен от прокуратурата за престъпление в Пловдив е осъден, с други думи съдът е по-скоро единомишленик с прокурора, а не негов коректив и така нивото на оправдани лица в съдилищата е пренебрежимо ниско в сравнение с данните за страната.

Предполагам, че трябва да си изпълни обещанията спрямо предложилите го на поста. Вероятно има още терени и сгради за усвояване и т.н. т.н. Миличкия, в кратки срокове да изпълни петилетния план. Ще му се стъжни.

ОСТАНАЛ НЕ ОСТАНАЛ КМЕТ ,ВЕЧЕ Е БИТА КАРТА И СИ ГО ЗНАЕ .ВЗЕХА МУ ПАРИТЕ НО ДЕЛОТО СИ ПРОДЪЛЖАВА А ТОТЕВ Е ВИНОВЕН И КЪЩАТА И ВИЛАТА ЩЕ МУ ВЗЕМАТ С ТОВА ДЕЛО И КОЙТО СЕ РАДВА БЪРКА МНОГО ,РАБОТАТА ХИЧ НЕ Е ЗА РАДВАНЕ КМЕТ С ПЕТНО НЕ Е НИКАКЪВ КМЕТ,ЩЕШЕ ДА Е ПО ДОБРЕ ДА ГО ОТСТРАНЯТ И ДА СИ СЕДИ В СЯНКА ТИХО,ТИХО БЕЛКЕМ ХОРАТА ДА ЗАБРАВЯТ А СЕГА ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МУ ГО НАТЯКВАТ ,ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ГО ИЗНУДВАТ И ТОЙ ЩЕ МЪЛЧИ И ЩЕ ПЛАЩА .С КАКВИ ПАРИ ПЛАЩА???? ЗНАЕТЕ А ТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ МУ ТРЯБВАТ.ЕДИН ЛЪСКАВ ДЖИП ТРЪГВА ДНЕС ЗА СОФИЯ С ПЪЛЕН БАГАЖНИК И ОЩЕ МНОГО ЩЕ ТРЪГВАТ ДОКАТО ТОЗИ Е КМЕТ.

Предполагаме,че един автобус ще свърши работа

Честито майни, мамин Ваньо ще продължава да цоцка за ваша сметка. Да живей Бг прокуратура с върховен главнокомандваш ГРОБ

Абе "сукин сине", какво искаш от прокуратурата. Повдигна ли му обвинение - повдигна, отстрани ли го от кметския пост - отстрани го. Кой го оправдава и връща на кметския стол - апелативния съд. Стана ли Ви ясно, защо управляващите /без значение кои/ държат на ръководните места в правосъдието да са техни хора.

Абе Сукинско синче, първо прокуратурата така повдига обвинението, че да може да не издържи в съда, второ, прокуратура и съд работят ЗАЕДНО!!!! набий си го у сукинската чутура. Театъра който го разиграват е заради такива лапни шаранчета като теб! А това с повдигане на обвинения и поле бърза процедура и оневиняване сме го гледали и ще го гледаме пак - скоро и Дянков ще пуснат чист като пеленак и Добрев и Трайков и всички по ред, та и мамин Ваньо! С написаното подигравах цялата съдебна система у нас ама ти нали си сукен син трябва да ти го напиша мааалко по-подробно.

Докато си седим и пишем по форумите - така ще е! Вместо да потърсим отговорност от съдийте в апелативния съд, ние си пишем. И в делото ще е такъв изхода. Парите, които са откраднати, ще ги пишат на бай Иван арматуриста и бай Кольо кофражиста.

Ние престъпниците в местния апелативе съд и парламент " честно" подкрепяме престъпника Мамин Ване

Хареса ми,,Няма няма такава държава,,самата ИСТИНА

ПОЗОР!!!! И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ, ЧЕ Е КРАДЕЦ. ВИЖТЕ ИМОТИТЕ - НЕГОВИТЕ И НА ФАМИЛИЯТА МУ, СЛЕД КАТО СТАНА КМЕТ-КАКЪВ РАСТЕЖ НА БИЗНЕСА . ТОЗИ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ОТ ЗАТВОРА.

Преди това хората трябва да излязат от къщи на площада пред общината, ама......не става....

Разликата между Тотев и Ценко Чоков е само че Ценко носи златни ланци, а Тотев - не.

Но извън работно време.

Може да си ги носи тайно, у дома.

ЖИВЕЕМ ВЪВ ВЕЛИКА СТРАНА- НЕВИННИТЕ МИЗЕРСТВАТ, ВИНОВНИТЕ ПИРУВАТ!КОРУПЦИЯ И КРАДЦИ РЪКА ЗА РЪКА