Огромни дупки зейнаха в снега, започва кърпеж

Кметът на Бургас разпореди спешно "кърпене" на уличните дупки, зейнали в резултат на тежката зима, работата на снегорините и използването на сол, луга и пясък.

Обратно в новината

Коментари - Огромни дупки зейнаха в снега, започва кърпеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в София е така, а май навсякъде където "ние строим, те правят пленуми"! Е ако заменим "строим" с "правим далавери" изказа на Б.Б. ще е точен!

Да закърпят дупките в главата на кмета.

Великите пътища построени от ГЕРБ, се разпаднаха след един сняг. Видими резултати. стои та гледай и със санирането какво ще се случи. Вадите проби от пътищата и да видим има ли съдебна система в България ? А между другото приятен слалом на всички шофьори. И не мислете лоши работи за Кметя.

Нищо не се е разпаднало, просто водата ги отми.

Кмете с какви материали сте работили че така са зейнали улиците.Непременна подмяна на персонала трябва да направите като първо трябва да започнете от директорския пост в общински имоти.

НЕ ДУМАй. Тези от кметстовото или други експерти ЛЪЖАТ. В света има достатъчно страни където зимата е много по-снеговита и студена и продължителна, най-важното, където постояннно се сее сол и какви ли не други препарати И КЪДЕТО НА УЛИЦИТЕ, МАГИСТРАЛТЕ НИЩО ИМ НЯМА. В България има дупки защото СЕ КРАДЕ от материала, когато се строят или ремонтират улици. Веднъж, и освен това са им нужни, за да получават пари когато ги "ремонтират."

Истината е, че герберасткио кмет и кръжеца от фирмички на "нашите хора" са си запълнили чудесно всички дупки в банковите сметки!

истината е следната не трябва да се кърпи асфалта а да се полага нова настилка защото другата зима ако бъде същата като тази пак ще се появят дупки! Това не можаха ли да го разберат някой управници. Никъде на запад не съм виждал асфалт да се кърпи!

Тя новата настилка е бетер старата. Републиканска я реконструираха основно и е с нов асфалт. В момента е като бомбардирана. В морската градина новият асфалт се нацепи от собствената си тежест. Любимият на 80% бургазлии кмет е за прокурор, заедно с цялата си некадърна и корумпирана свита.

Дупки засега няма само на околовръстното от стадиона до кръговото за Созопол. Евала на Хидрострой, можело значи! Всичко друго е като швейцарско сирене след една седмица сняг. Ив. Вазов защо я нарязаха и кърпиха преди два месеца след като нямаше и една дупка? Някой може ли да ми обясни? Направиха я цялата в кръпки с евтин трошлив асфалт и сега след снега всичко зейна, особено долу на светофара на гарата, където и автобуса спира, за да мине през дупката.

Бургас прилича на лунен пейзаж, то след къртенето при първия по-як дъжд, или от същия сняг, ще зейнат отново със същата сила! Толкова е кърпенето у Бугарско!

Само не ми казвайте, че това на снимката е добре направена кръпка и тя няма да е временна а ще остане така!?!?! Ужас...Ужас....Кметеееее съвсем го удари през просото!

деер

Уважаеми съграждани, гласуващи 27 години за проститутките на мафията, установихте ли , че само в България има снежна зима? И за повторим въпрос от периода на миналата зима - Има ли улица в Бургас без дупки? Затова и само в Бълтгария има асфалтови пътища!...Забежете как сайт издържащ се прекрасно при всяко управлението на ГЕРБ информира за бедствието наречено снежна зима в Бургас от началото на годината. Популяризира се и таксиметровите услуги на Бургасбус и очаквам скоро да информират, че Бургасбус е с печалба от 30-40млн лева за 2016г. При най-лошия бизнесплан, това е минималната печалба със свръх интелекта на нашите управници и налятите инвестиции.

деер

Ало, от общината!!!!!? Защо не цъкате минуси???? Младите на ГЕРБ, къде сте ? Да не ви паднаха батериите на таблетите и телефоните?

А има ли въобще спирки без корозирали седалки? И някой виждал ли е да се ползват тези спирки през зимата? Кой мозък хвърли толкова бетон, стомана и пари за тази пародия наречени спирки? Кърпели били дупките - а защо въобще има толкова много и големи дупки само след 1 сняг? И защо заради кражбите на общинарите и неадекватните им решения и некадърност ще ми вдигате данъците бре смотаняци?????????? Затова ли ви сложиха там да крадете и да скапете град Бургас, да го направите като една голяма грозна кръпка? Скапано движение, скапани улици, скапано градоустройство и застрояване, мизерия и мръсотия, тоалетна за кучета и котки ... кафа от вас градоначалници!