Стотици изпратиха убития Андрей Монов

Близо 250 човека се събраха на гробищата в столичния квартал Бояна, за да погребат Андрей Монов.

Обратно в новината

Коментари - Стотици изпратиха убития Андрей Монов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тажно е това което научих днес.Наистина потресаващо,за слу4ая знам от деня в който се случи :( днес обаче разбрах че това е тоя Андрей с които ритахме в даскалото преди години,тоя Андрей с които сме били заедно на мачове на Левски :( НЕ НЕ НЕ НЕ главата ми не го побира не ми се вярва че това може да бъде той.Какво и как е станало нямам идея,навярно виновен има но Андрей ,не не и той просто не е такъв човек,не е никаква скинар или хулиган,със сигурност обаче талантлив, умен и възпитан човек.Лесно е да пишеш каквото ти падне за някои които не си виждал дори...лесно е да се изказваш по най-селския и тъпанарски начин.И пак се чудя и не зная как как така се случи и как толкова дни поред слушам за случая и не разбрах че е той ..жалко жалко че един свестен човек си отиде ;(

Ne moga da razbera kak niakoi hora mogat da se izkazvat po kakvato i da e tema... prosto iskat da kajat neshto, koeto ocheizvadno ne e pravilnoto. Ne poznavam momcheto i ne moga da kaja kakyv e bil, no ot tova, koeto prochetoh ... Poznavam bashta mu, koito veche moje i da ne si spomnia za men, no toi beshe choveka, koito predi 4godini mi pomogna da stana otnovo pylnocenen chovek. Pomogna na tolkova mnogo hora i poslednoto, koeto zaslyjavashe beshe da zagubi sina si. Moite nai- iskreni syboleznovania.

Какво се случва с тази история? Минаха 3-те дни за чудо и яростните патриоти изчезнаха, погълнати от мазохистичната държавна среда. А аз искам истината за тази смърт и ще продължавам да следя темата, независимо от цензурата, и съветите тук. Не съм адвокат на австралиеца да кажа, но не съм и недобросъвестен админ в Дир.бг. Имам лечен интерес към подобни наци-групички + личен интерес от манипулациите и липсата на професионализъм извършвани от патриотично настроената власт в БГ. Чакам да чуя версии и очевидци, а не сълзи и закани. Цинизмът е единственото оръжие, което можеш да използваш в България, ако искаш да останеш честен и достоен човек. Дори да не излезе този коментар, все пак ще бъде прочетен.

Случилото - няма да върнем момчето, но вместо отново да се измества темата, нека се види защо се стигна до там... и айде стига - и половината от лайната, които са били на погребението, надали са познавали момчето- не е ли дебелоочие да се злоупотребява с погребението така, кво-ти уважение - подигравка е това, къде бяха по-рано и пак казвам на всички ли нелепо загнали младежи има такива погребения? За всяко убийство трябва да има възмездие - макар и по непредпазливост..що ми се струва че 100% от яросните драскачи, ще се пробват да го докарат до предумишлено, като то е ЯВНО случайно. Нека някой каже колко се дава за убийство по непредпазливост... и колко ако караш пиян и убиеш - например?

Стегни се бе глупак.Някакви комплекси ли избиваш?Страх ли те е от нещо?Като чуеш футболен фен и само престъпления ли са ти в главата?

Конспиративното мислене, комбинирано с постченгесарска мнителност и злоупотребата с власт е пряк виновник за липсата на мултикултурен диалог в контескстта на модерната глобалност. Да си крия ли IP i MAC-а? Или въпросите, които задавам са прекалено неудобни?

СВОБОДА ЗА Джок Полфриймън -НЕ МОЖЕ ДА НАПАДАШ НЯКОЙ ,КОГАТО СТЕ МНОГО ИДА ОЧАКВАТЕ ТОЙ ДА СИ ТРАЕ! монов-е хулиган-това ние добре го знаем!

Бог да прости Андрей! Много лъчезарно и добро момче,прекрасен човек!Ще ни липсва на всички! Обръщам се към всички пишещи тук с молбата да уважават паметта на Андрей и да проявят малко човещина! Потресена съм от някои от коментарите, написани от хора, които след като се изясни всичко около инцидента, горчиво ще съжаляват за думите си! Не знам какъв човек трябва да си, за да сипеш обиди за починало 20 годишно момче, което дори не познаваш. Какъв е баща му, кой политик е бил на погребението му, какви са приятелите му - това дали прави смъртта на Андрей по-малко болезнена и по-малко ненужна? Кои сте вие, за да съдите момчето? Кой ви дава право да правите квалификации на приятелите му - хора, които дори не познавате? Или ви е достатъчна информацията,че е привърженик на футболния отбор Левски и това вече го прави виновен, провокатор? Не знаем какво се е случило в тъжната нощ, в която загубхме Андрей - знаят го само хората, които са били там с него. Недейте да съдите приятелите му! Дали някой от вас е преживял такъв ужас - да видиш приятеля си ранен и да не можеш да му помогнеш. Проявете малко съображение, уважавайте паметта на Андрей и не си позволявайте да съдите без да сте запознати ни най-малко с обстоятелствата около инцидента! Почивай в мир Андрей! Липсваш ни!

Най-ужасното нещо на този свят е да загубиш близък....няма по-голяма мъка!Не осъзнавате ли, че по улиците има ненормално много хора без разсъдък и това което се случи на Андрей преди седмица в момента не е чудно да се случва на майка ви, на дето ви,на най- близкия ви приятел, който е слязъл уж за малко до магазина ?!!!?Възхищавам се на висшата форма жестокост, която демонстрирате!Евала, суровите хора си живеят най-добре! Поне от уважение кум хората, познавали това момче, си мерете приказките.....не се знае кога вие ще изпаднете в тяхното положение.........

Г-н Витков, вие от екипа на адвокатите на убиеца ли сте? Това ли е новата адвокатска тактика сега? Първо пробвате с небрежни внушения, че жертвата може би е пребивала циганин, когато се е явил австралийския Рамбо 2, за да спасява циганина и да убива момчето. Етнически конфликт значи - да изкарате жертвата престъпник от летящ старт, преди делото още. После жертвата е скинар, злодей, дето си търсел белята, попаднал на справедливо австралийско момче, което да го прободе смъртоносно и да го сложи на място... После - жертвата всъщност е добро момче, но имал лош късмет, че бил с кофти приятели. И като написахте три имена под мнението си ще отидете ли сега в съда да свидетелствате, че някой физиономия от репортерските снимки не ви изглеждат добре, въпреки, че никого не познавате? И готов ли сте да се обърнете към съдбата, да я помолите на висок глас някой по някаква причина да заколи ваш близък само и само да проверите колко спокойно ще го раздавате вие, понеже Станиславчо (както наричате приятеля на Андрей от този блог), го раздавал неспокойно и затуй така го съветвате: Станиславчо, давай по-спокойно момче. Явно не сте суеверен... Или сте сам на този свят - без приятели, без близки, за които е възможно да скърбите, ако се окажат не по своя вина до някой ненормален, обучаван в британска, американска или каквато и да е армия там човек. Обучаван да убива! И разследван вече затова, с още жертви, макар и оцелели...

Жалко за момчето, нелепо е че в мирно време, в центъра на София се случват подобни неща. Някои прекаляват с изказванията си и тъпите си разсъждения - кой отишъл на погребението и кой не. Абе вие нормални ли сте, откъде събрахте толкова злоба в душите си. единственото, което може да се каже в такъв момент е лека му пръст на момчето. А баща му е свестен човек, би било хубаво ако има повече хора като него, няма лошо да имаш познати и приятели, това показва що за човек си. По-добре насочете енергията и мисълта си към това, какво можем да направим всички заедно, за да не се случват подобни повече издевателства.

абе аланкоолу в българия естествено че не се наказват убийци. лесно е да се оправдават с червени , комунисти и прочее , та поколение дето е израсло с кумири , маргини ,м.очите ,и намиращо себеизява като се грубира и реагира само като глутница? защо да оправдавам някой който е част от Глутница че си е получил ЗАСЛУЖЕНОТО? всъщност глутницата лае и хапе само като е глутница..а отделния помияр? сега се доказват в нета да са бяха доказали там да го бяха защитили..но Истината е че около не го с абили Обикновенни страхливци,които с а мислели ,че поредния циганин няма да реагира но Изненада..за всички..ама го отнесал андрейчо..но ако тати не бе известен никой нямаше да научи повече..а тати е известен - казали с аго другите: обикновенна подлога на мутри/политици и всякакви/ скоро ще лъсне истината на ..оаканите скинарчета..

Станиславчо, давай по-спокойно момче. Нервите и агресивността водят до това, за което говорим тук. Ако дори 2 от другарите на Андрей са били като теб, не се учудвам на случилото се. Андрей не го познавах, като гледах негови снимки изглежда симпатично и свестно момче - така изглежда в моите очи, което е субективно. Не мога да кажа същото за приятелите му, коит овидях в няколко репортажа и снимки. Дори носещия ковчега от дясно на снимката тук ми изглежда доста типично за скин, футболен хулиган и въобще за проблемен тип. Може да се лъжа в случая, но имам известен опит с описаните господа и се доверявам на него. Та с две думи - жалко за Андрей. Жалко ако се е оказал в лоша компания. Дори и най-свестните имат кофти приятели и си патят заради тях.

Станиславчо, давай по-спокойно момче. Нервите и агресивността водят до това, за което говорим тук. Ако дори 2 от другарите на Андрей са били като теб, не се учудвам на случилото се. Андрей не го познавах, като гледах негови снимки изглежда симпатично и свестно момче - така изглежда в моите очи, което е субективно. Не мога да кажа същото за приятелите му, коит овидях в няколко репортажа и снимки. Дори носещия ковчега от дясно на снимката тук ми изглежда доста типично за скин, футболен хулиган и въобще за проблемен тип. Може да се лъжа в случая, но имам известен опит с описаните господа и се доверявам на него. Та с две думи - жалко за Андрей. Жалко ако се е оказал в лоша компания. Дори и най-свестните имат кофти приятели и си патят заради тях.

Няма анонимни в нета. Призивите ти са подстрекателство към убийство на всички, които ти се сторят на тебе лекета. А определенията ти са клевети и обиди. Подсъдно е, анонимнико. Или и ти се надяваш като убиеца на момчето, че в България убийствата и другите престъпления не се наказват. И ти като него не съжаляваш за това...

Човече, дето си се изказал на 04.01.2008 г. в 10:28ч.! Няма анонимни в нета. А твоето е подстрекателство към убийство с тези призиви и възхвали на убийци, с тези квалификации на убитото момче, което не може да се защити, а ти трябва да докажеш. Подсъдно е, схващаш ли. Или и ти като убиеца се надяваш, че в България всичко престъпно е позволено.

Скинар????И как разбра ,че е скинар?От къде го познаваш ,че да кажеш ,че е скинар?Кажи бе плъх.....кажи.Много е ми е интересно как си правите такива изводи.Как?Баща му бил подлога на мутрите....и какво общо има един психолог с мутрите?Аре обясни ми какво.....Той не е мамино детенце,не караше скъпа кола,не парадираше с пари и най-вече не показваше кой е баща му.Защото това няма значение.Е това трябва да си набиете в главите....А като толкова искате да знаете какво е станало онази вечер......следете процеса.Нямам намерение да се обеснявам като вас путки такива,защото колкото и да не ви се вярва той е жертва на един шибан рецивидист,на едни пънкар от една шибана държава дошъл тука да прави каквото си иска.Защото когато това се случи с ваш близък или дори се случи пред вас тогава ще искам да повторите същите неща.Това ,че обичаш родината си не значи ,че си скин.Това ,че чалгясалите ви глави не могат да го разберат си е ваш проблем.И пак казвам...някой от вас ако е толкова зорлия и има топки нека ми се обади.Много искам да се видиме и да изкажете такова мнение очи в очи.Защото всеки може да тряска по клавиатурата и да се прави на оборотен,но малко могат да излезнат след това от вируалното си съществувание и покажат ,че са мъже.Тва е.....

СПРЕТЕ ДА ПЕТНИТЕ ИМЕТО НА АНДРЕЙ!!! ДЖОК ПОЛФРИЙМАН Е УБИЕЦ!!!

на зла круша зъл прът лекето монов си го е заслужил ..а бащаму е отрепка - нее мутра вярно :)) СВОБОДА ЗА АВСТРАЛИЙСКИЯ ПИЧ!!

Китайско Карго написа: Лека-полека се събира пъзела. Така е! - лека-полека се потвърждава накъде бият и за какво се борят подставените лица като Китайско Карго. Не, че беше неясно, но сега е очевидно - ЦЕЛТА НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ОСЪЖДАТ ЕДНО ПОТРЕСАВАЩО НАГЛОТО УБИЙСТВО В ЦЕНТЪРА НА МИРНА СТОЛИЦА, е да се произведе от това престъпление поредната тухличка в измисления проблем етническо напрежение, да се разклати стъкменото с много пари отвън плашило национализъм, да се тормозят, притискат и насила докарват хората да се превръщат в националисти заради нагло навираното в носа им изкуствено и съзнателно толериране на накакво (най-подходящо за България - циганско) малцинство. Така хем глобална чужда заръка се следва (най-мътната вода е етническата мътилка - винаги става да я разклатиш, ако ти трябва повод за умиротворяване). Хем конкретният убиец най-лесно ще бъде спасен - как лесно адвокатите му ще зарадват ВИДНИЯ МУ БАЩА ОТ СИДНИ - ИЗВЕСТНИЯ ПАТОЛОГ. Не се поддавайте на провокациите, хора, които просто обичате страната си - опитват се да ви изкарат безмозъчни националисти, защото по-лесно ще отърват кожата на един обикновен престъпник-убиец, трениран от британската армия. Хем искат да потупат властта за официалната й антибългарска политика: Браво, браво! Добре се справяте - не забравяйте какво можем, ако кажем на света, че тук се вихри национализъм и дойдем да ви умиротворим. Въпросът е подставените лица по блоговете, дето защитават убиеца, политически причини ли имат или са просто адвокатите на убиеца.

абе токмак,я стига с това плакали ,познавали го от дете, що мислиш ,че тук всички са балъци.дал си телефона и какво да ти звънят и да се пениш - колко бил свестен бащата и отрочето скинар..аре у лево бащаму не мутра щот няма кураж нито мозък да е нещо повече от подлога на мутри и други..та нима мислиш че другите не могат да преценят от изявитему що за отрепкае е монов?! а и ние дето добре го знаем мислиш,че ще си си траем?!

Китайско Карго написа: Лека-полека се събира пъзела. Така е! - лека-полека се потвърждава накъде бият и за какво се борят подставените лица като Китайско Карго. Не, че беше неясно, но сега е очевидно - ЦЕЛТА НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ОСЪЖДАТ ЕДНО ПОТРЕСАВАЩО НАГЛОТО УБИЙСТВО В ЦЕНТЪРА НА МИРНА СТОЛИЦА, е да се произведе от това престъпление поредната тухличка в измисления проблем етническо напрежение, да се разклати стъкменото с много пари отвън плашило национализъм, да се тормозят, притискат и насила докарват хората да се превръщат в националисти заради нагло навираното в носа им изкуствено и съзнателно толериране на накакво (най-подходящо за България - циганско) малцинство. Така хем глобална чужда заръка се следва (най-мътната вода е етническата мътилка - винаги става да я разклатиш, ако ти трябва повод за умиротворяване). Хем конкретният убиец най-лесно ще бъде спасен - как лесно адвокатите му ще зарадват ВИДНИЯ МУ БАЩА ОТ СИДНИ - ИЗВЕСТНИЯ ПАТОЛОГ. Не се поддавайте на провокациите, хора, които просто обичате страната си - опитват се да ви изкарат безмозъчни националисти, защото по-лесно ще отърват кожата на един обикновен престъпник-убиец, трениран от британската армия. Хем искат да потупат властта за официалната й антибългарска политика: Браво, браво! Добре се справяте - не забравяйте какво можем, ако кажем на света, че тук се вихри национализъм и дойдем да ви умиротворим. Въпросът е подставените лица по блоговете политически причини ли имат или са просто адвокатите на убиеца.

Моите съболезнования за Андрей. Чест прави на приятелите му , че го изпращат по достойнство и, че го защитават от многобройните всезнайковци във форума. Видях препоръчаните от някои клипчета в You Tube.Прочетох и писано за убиеца в чуждите медии. Препоръчвам да се спрат безумните коментарии. Предполагам, че има достатъчно записи от камерите в центъра, за да изкрастализира истината.

Лека-полека се събира пъзела. Сега и фен Клуба на Левски се появи, че и БГ химн пя на погребението - което не се среща често на погребение, освен ако не си гологлав (не е задължително), и не мразиш всички, които не споделят любовта ти към бялата раса, нацизма и хулиганските прояви. Какво е станало няма да разберем, но със сигурност нещо се е случило и това не е просто необяснима постъпка на един пиян? луд? и т.н. За съжаление изглежда, поне отстрани, че е го е отнесло май този, който най-малко е заслужавал. И стига с тази българщина, че ще се издрайфам от профански, ала Божидар Гоцев Димитров национализъм.

За разлика от вас мишки такива аз си написах истинското име.За разлика от вас боклуци такива аз ще говоря като човек който го познаваше достатъчно добре,човек който на погребението едва сдържаше сълзите си.Човек който има право да каже и добро и лошо за Андрей.....въпреки ,че лошо няма.Защото това беше един от малкото хора които са готови на всичко заради приятелите си.Човек който само се забавляваше и гледаше от веселата страна на нещата, голям националист,патриот и истинки приятел.Тези полицити които бяха на погребението са приятели на баща му.А баща му не е мутра,не движи в такива кръгове и не е поредната личност от подземния свят.Тия политици днес плакаха заедно с нас.Тия политици са го познавали от дете.....а не като вас.За вас той е поредната новина и докато си ядете шибаната салатка и гледате шоута на славчо аз ви се смея на глупостите.Смея се на анонимността ви....защото надали някой от вас би посмял да каже нещо за Андрей пред мен или пред който и да било друг негов приятел.Защото мишоци като вас цял живот ще си останат анонимници.Цял живот ще бъдат едни гадни мазни мишоци......даже не сте мишоци....направо сте плъхове.Ако някой от вас калъфчета недоклатени иска да изкаже мнение за Андрей може да го направи лично пред мен.Ще си оставя телефона не за друго а просто защото искам да видя кой от вас ще има тая смелост.Но тъи като съм сигурен ,че нямате ташаци за тая работа аз ще продължа да се смея на коментарите ви и ще чакам един ден вие да загубите скъп приятел...да не кажа брат(защото за мен той беше като брат) да видите какво е мъка,какво е сърце изпълнено с омраза толкова силна ,че граничеща с лудостта.Така ,че мишоци.....чакам 0885 430 363 Почивай в мир, братле !!!

Дам' предишното ми мнение го няма..а не беше грубо..просто питах дали на всички загинали така нелепо младежи се исипват толкова важни личностти? И не ви ли се струва, че въпросът се измества...а по-точно някой знае ли защо се стигна до тази трагедия и дали няма и вина убития...а защо точно той е загинал, като е имало поне още 10-12 момчета с него..това е въпросът и ако истината излезе? И този манипулирана (измислена) новина в Дарик? Ех ...ще ми се истината да излезе наяве, ама да видим ..както излезе с детската дискотека при Васил Левски - ама май сте забравили,а?

Информация за Австралиеца може да намерите на: www.brisbanetim две думи: бил добро момче с ПОДЧЕРТАНО леви убеждения/ Активист срещу войната в Ирак/ ......Прочетете статията... Как може БГ властите и Журналистите да не му знаете точното ИМЕ???????????? Дор не се знае кога е влезнал , а и колко пъти е бил в България!!!!???? Бо да го прости момчето и дано истината излезе наяве....

не не ето как е станал работа. 2004. тате му към Джок: аиде тате да ходиш в БГ там и да заколиш некой по-ефтино ще ни излезе 2007. джок към тате си: тате заколих тука един ко ще правим ся??!? 2007 тате му към Джок: няма страшно вече ми се обади евентуалния прокурор, разбрал се е с съдята искат малко кинти и ще лежиш една година домашен арест!

Лека му пръст на убитото момче! Дано поне някой хора се научат да ценят живота след този случай. Футболното хулиганство никога не е водило до хубаво. Дано събратята му от София Запад(гореспомента фенове на Левски) се осъзнаят, че си пропиляват живота!

Значи агитката на Левски-1914, хм тва са едни хрисими деца с специфични прически, якета и подкрепящи идеологията на обичания явно от баща му Хитлер. Не, че подкрепям австралиеца ама тези неща навеждат на размисъл - какво ли наистина е станало а на журналята не трябва да се вярва това го знам със сигурност защото съм присъствал на няколко случки впоследствие описани в медиите.

Знаеш ли защо пишеш толкова цинично и просташки ти тука? Щото си анонимен (почти). Знаеш ли дали би си казал писанието на някого лице в лице - пред свидетели? Защото щеше да си в затвора. Ти приличаш точно на този нещастен патологичен убиец, дето баща му бил ВИДЕН ПАТОЛОГ ОТ СИДНИ. Той убива с нож в гръб. Ти ръсиш подсъдни клевети и обиди анонимно. Само не казвай, че си циганинът, дето психопатът бил спасявал, мушкайки с нож в гърба (както е направил това и в други няколко инцидента преди години - с други хора). Цинична, но логично изфабрикувана циганска версия - хем някой потрива ръце, че ще плисне и той канче с бензин в огъня на измисления етнически въпрос (толкоз пари от чужбина се изляха, за да се създаде такъв и да се поддържа). Хем адвокатите на убиеца са рахат - нечуваната никъде по света българска толерантност и търпимост към друговерци, чужденци и различни, почти сигурно ще спаси оскотелия им от наглост клиент.Дискриминация на българите е официална държавна политика все пак. Това окуражава. А и дискриминираните нямат нищо против.

оказва се че българите са се нахвърлили върху австралиеца да го бият. В такъв случай вие да не искате той да си даде и другата буза за шамар.

От къде, молим, знаеш, че Монов е леке?! Ти лично познаваш ли някого от тях или просто така, по инерция?!

Еее това не е истина. Половината власт на погребението на това момче. А обикновенно със свещ да ги търсиш, когато е погребението на някой заслужил човек. Тази история е толкова мътна, та не е истина!

нямам наистина думи за всички тези които тук пишат какъв е бил андрей - наркоман или че бил пил и вандалствал...абе вие си нямате ни най-малка идея що за човек беше той и изказвате мнение...а въпросните политици там не са отишли като политици, а като приятели, познати и съпричастни към болката на близки и роднини. На погребението зад мен стояха някакви оператори и само обсъдиха кои кого от обществения живот е видял...а същите тези политици излизаха от параклиса със сълзи в очите...но вие които не сте загубили близък и приятел няма да го разберете...съжалява ви че сте такива...Ще разберете какво е ако ви се случи и на вас а това не бих го пожелал и на най-големия си враг....

Бог да го прости!

Прав си, приятелю, ама колцина са тези, които ще те разберат... Уж всеки знае, че България се управлява от червената мафия, че комунистите доведоха страната до тази разруха методично и целенасочено, но каква полза, като пак избират на власт комунистите... Подлоги, не-подлоги - все е тая! Проруски, протурски, проидиотски - наистина са подлоги, но те не се избират сами на власт, ами има идиоти, които ги избират! Жалко! Оправия няма да има скоро, уви!...

Нещо принципа вИ на подбор на коментарите е комунистически!

Rodootstupniciti i chuzhdencite sega razbirat zashto i kak se razhdat nacionalizmut i ksenofobiqta! Vsqko dejstvie porazhda protivodejstvie! Porednata gavra s Bulgariq nqma da ostane beznakazana...!

И този май не е в час... Кой кого е заклал, ти наясно ли си?... Кой кого да заколи с бандата си? Някакъв циганин, роден от ограниченото въображение на адвокатите ли?... И ти сещаш ли се кой кого е заклал в гръб?... А за моите деца ти не се грижи, аз съм се погрижил и съм им осигурил нормална сигурност в една страна, която няма да се бананизира никога, ако ще и всички български цигани да се съберат тук... Ако имаше и кой да ги допусне, де!...

абе боклуци защо не ревяхте толкова и за Косьо нали и той е българин , какво ми пука ако трепят нялкоя отрепка, това по принцип - това че си българин още нищо не значи , като съдим по дереджето на общността ни и нейната организираност това не е чак такава гордост а като се съди по присъствието на толкова сеирджии, тука има нещо гнило, и въобще какво за бога правят толкова държавни високопоставени служители на едно погребение от многото подобни иначе дано съд и прокатура си свършат работата, в което се съмнявам

грозно казваш,млад живот, ами ако бе заклал с бандата си твое дете?а какво правим с другите млади животи но отишли си така красиво!? ДОКАТО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ ЗАТВОР ЗА ПРЕСИЧАНЕ НА ЧЕРВЕНО 3Г И ПАРКИРАНЕ В ЗАБРАНЕНО МЯСТО 3 Г /С КОНФИСКАЦИЯ/-НЯМА ОПРАВИЯТА НЕНАКАЗАНОСТА РАЖДА МОНОВЧЕТА -ВИЖТЕ ИМ МУТРИТЕ НА НОСЕЩИТЕ ХИТЛЕР -ПОСЛЕДОВАТЕЛИ...ОТ ВСЯКЪДЕ.. ДОКАТО 'ДЕТСКИ ПСИХОЛОГ ВЪЗПИТАВА ДЕТЕТО СИ В АРОГАНТНОСТ И СВРЪХ ЕГОЦЕНТРИЗЪМ- ОБЩЕСТВОТО ПРОСТО ГО НЯМА..А МОНОВ Е ЛЕКЕ И ТОВА НИЕ ДОБРЕ ГО ЗНАЕМ.

Sluchilo se e tova, che Jock e kolil i predi, no parite i vlianieto na semeistvoto mu sa go otyrvali ot zatvora, v tazi avstraliiska statia e pokazanba snimka s proreznata rana na chovek, koito e bil na kosym ot smyrtta sled kato e bil promushen ot Jock prez 2004 g. http://www.news. avstraliiskata policia si e bila svyrshila rabotata togava, tozi shteshe da e v zatvora ot 2004 g.