Бившият правосъден министър Христо Иванов прави партия

Бившият правосъден министър Христо Иванов ще прави партия - "ДА, България". Тя няма да отговаря на традиционната представа за партия и ще има силни личности.

Обратно в новината

Коментари - Бившият правосъден министър Христо Иванов прави партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре де... в България трудно могат да се намерят 3-ма човека на едно мнение. Защо тогава да не могат да си направят партия?

Десните трябва да помислите за преизчисляване на пенсиите.Не знам дали разбирате колко важно е това! Хора с десни идеи гласуват за други заради геноцида над пенсионерите!Не е нормално да си се пенсионирал преди 5-7г.с пенсия много над мин.раб.заплата в годината на пенсиониране а сега пенсията ти да е много под мин.раб.заплата тази година.Покупателната способност за пенсионера пада с 50-70%! Това не е ли ограбване, не води ли до криене на доходи и сива икономика! Това ли искате?Нали затова ГЕРБ загубиха изборите и никога няма да възвърнат доверието към тях!

Това ли ще бъде официалната партия на Америка за България?

нали всичкото русофил потриваше ръце, че сега американците щели да спрат кранчето.. явно не са. А благодарение на Тръмп и ОПЕК и Путин ще може да отвърти кранчето малко.

Novae

Традиционната представа за партия е мафиотизирана група.

Не че трябва да съдим по външния вид, нали и аз съм грозен, но все ми се струва, че този субект е изтърван от някое лечебно заведение за душевно болни!

eй, тъпунгер да не си на конкурс за красота бе ...КАТО НЯМАШ АКЪЛ ДА МИСЛИШ, ГЛЕДАШ ДРУГИ РАБОТИ ....

по добре да кажат на кое място се намира СУ в класациата на университетите в света.... На кое ,господа надувковци и всезнайковци?

достатъчно напред е в класациите, ти за СУ не се тревожи, мисли за твойто факултетче, дето и в БГ никой не го е чувал

Какво направи този бивш адвокат? В служ. правителство на Близнашки - нищо, но от сърце. В правителството на Борисов - след година празно говорене, и хвалби как ще премахне корупцията в съд и прокуратура, подаде оставка....защото УЖ му пречели. След това стана активен стачкуващ и организатор на стачки за съдии. Сега пак се гласи да ни "оправя".....но вече вероятно като мин. председател. Пфу, гади ми се от този боклучав лъжец и дърдорко.

КАКВО ДА НАПРАВИ КАТО ББ НЕ ИСКА ЕТО СЕГА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ АКО ВИ УВЪРЪТ ТЪПИ КРАТУНИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ/ОТ БСП, ОТ ГЕРБ И ДПС/, КОИТО ГОВОРЯТ И ВИ НАЛИВАТ ПРОСТОТИИ НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ПРОМЕНИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА

Точно когато беше министър на правосъдието- Иванов, той измисли голямата глупост: Без да получат призовките да се считат за призовани лицата.Някъде може да залепят ,че е идвала призовкарката и готово:ТИ СИ БИЛ ПРИЗОВАН.Веднага те осъждат спри пълно нарушения на ГПК и целия правов ред: две заседания в един месец и присъда на другия ден. Той също нищо НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ, защото ОСНОВНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ БЯХА ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА,А НЕ ЗА СИЛЕН КОНТРОЛ И УВОЛНЕНИЯ НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ,КОИТО СЕ ПОДДАВАТ НА ЗАВИСИМОСТ ОТ "ТЕЛЕФОНЕН НАТИСК" ИЛИ ДРУГИ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПОДАДЕНАТА ОСТАВКА НА ПРУДСЕДАТЕЛЯТ НА СРС:Методи Лаллов Е МНОГО ПРАВИЛНА. Самият Председател беше назначен от Бойко Борисов ,за да изпълнява неговите нареждания и той ПОСЛУШНО ГИ ИЗПЪЛНЯВАШЕ.НЯМАШЕ СЛУЧАЕН ПРИНЦИП НА СЪДИИ ПО ДАДЕНИ ДЕЛА и ПО-СПЕЦИАЛНО КОГАТО СА заведени ОТ "ТОПЛОФИАКЦИЯ-СОФИЯ"ЕАД.БЯХА СЪДИИ ПОДБРАНИ "ОТБОР"ЮНАЦИ" ОТ СВИТАТА НА МРАЗЕЩИТЕ БЪЛГАРИТЕ И НИКОГА ДЕЛАТА НЕ ЦЕЛЯХА РАЗКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА.ТОЧНО ОБРАТНОТО ДА ОСЪДЯТ С ПЪЛНО НЕЗАЧИТАНЕ НА ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. Да не споменавам пък за ДВОЙНИТЕ РЕШЕНИЯ НА СРС. ЕДНОТО ,КОЕТО Е ЗА ПРАВНАТА ДИРЕКЦИЯ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ, НА ДИРЕКСТОРКАТА НА ПРАВНАТА ДИРЕКЦИЯ ТОДОРОВА,която освобождаваеш огт плащане служителите на Столична община като П. Велева и самата община и др. А ДРУГОТО С ДРУГ НОМЕР НА ОСЪДЕНИЯ ДА ПЛАЩА.ПОТЪРПЕВША ВИ РАЗКАЗВА ТОВА, ЗА ДА СТЕ НАЩРЕК, ЗАЩОТО ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВА ТОВА РЪКОВОДСТВО НА ПРАВНИЯ ОТДЕЛ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ,НА ПАУНОВ И СИЕ И НАЙ.- ВЕЧЕ "УПРАВЛЕНИЕТО" НА ФАНДЪКА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НАРУШЕНИЯТА И НЕСПАРВЯНЕ С РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

...партия? Малеева? Берберянови...?

Слушам Христо Иванов по БТВ....той говори за проект,не за партия... Нямало да бъде дясна ...а за всички които искат па променят системата..... на първо място правосъдната.. Спомена дори Татяна Дончева.. Пълна информационна мъгла.

А Виктория Нуланд какво казва, това да не е неин проект? Или само ще му бъде кръстница на отрочето.

не бързайте да се възторгвате. совите не са това, което са. И дали България има нужда от още и още партии? Само за протокола - Раданчо гледашедоста уплашено при анонсирането на идеите на Христо Иванов. Остава встрани, горкичкият. Не че Хр. Иванов е роден лидер, но е хванал за агитация едно умно момче от СУ. Нищо не очаквам да се случи.

Айдееееее, задава се поредният спасител на България. От къде ли му плащат????

от Америка бре

Е НАЙ-ПОСЛЕ ДА ИМА ПАРТИЯ НА НЕПРОМИЛИТЕ МОЗЪЦИ НА СТАРИТЕ ПАРТИИ.ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА СЪС СОБСТВЕНА МИСЪЛ ДА Я ПОДКРЕПЯТ.А НА ТЕЗИ ПЪРВОБИТНИ ЛЮДЕ,КОИТО САМО КРИТИКУВАТ И ГОВОРЯТ МЪРСОТИИ ДА СИ СЕДЯТ В СВОЯТА СИ КОЧИНА,КОЯТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА ГИ НАТИРИЛИ.

Неграмотник, махни мазният си пръст от шифта за да не те перна зад дебелия врат.

Тото, а ти вземи се застреляй и остави умните да помогнат на тази страна.

и без да държиш шифта можеш да пишеш неграмотнико Тото

Настъпват хубави години 17,18,19 всички шороши ще ги ебът от изток, запад ,север и юг. Не знам дали само ще ги .........или няма и да ги бият.

За всеки влак си има пътници... Моля, само не задръствайте Орлов мост и около президенството...... знам че ви е специалитет НО ...въздържайте се!

Май не разбрахте какво и ска народа- иска нови лица и свестни хора. Нов бардак със стари к....ви не става. Но явно кокала е голам и всеки се опитва да замаже очите на избирателя.

Този май не е разбрал, че АзБ ще потъва в небитието и няма кой да финансира десните проектчета.

ХАМСТЕРА РАДАН ТАМ ЛИ Е БЯГАЙТЕ

ХАМСТЕР, ЧЕРЕН ЦИГАНИН, ЧЕХЛЬО - ТОВА СА ПОЗНАТИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ НА КОМУНЕТАТА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПО-ПРОСТИТЕ ХОРИЦА И НАИСТИНА СТЕ ПРОСТИЧКИ, ХВАЩАТЕ СЕ ВЕДНАГА ......

да ама простите дето слушат новата Класна и ББ са подавящо мнозинство за здравият разум в тази все-още република. Пропуснах електората на ДОСТ и ДПС. Сега числата излизат, ама България от кризата не.

И 10 партии да направи, никой няма да гласува за този анонимник.

закъсняваш с партията!!!

"Христо Иванов е български политик, юрист. Бил е министър на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов от 7 ноември 2014 г., както и служебен заместник министър-председател и министър на правосъдието в правителството на Георги Близнашки от 6 август до 7 ноември 2014 г." па и в 2-то правителство на Боце...

Излиза че е работил само като министър, от студентската скамейка хоп в кабинета. А май беше изключен от адвокатската колегия за неплащане на вноски и липса на практика. А соросоидни проекти с долари - бол. Ха със здраве!

А Асен Генов и как Цона кога, те няма ли да направят парии а ? Ей така чергата да е по пъстра, чакаме и она Кънев ли беше от БХК и той и той какво чака ?

ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЗИ "ХАЙДЕ БЕ" - НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ И СЛАВНО ЩЕ ОТИДЕМ И СЛЕД АЛБАНИЯ .......

Бе Гергов ти какво имаш на очите и не виждаш че дори Албания ни е изпреварила по догоди М ? И ако мислиш че ти пиша "пропаганда" потърси има инфо и ще се убедиш в това.Под "мъдрото" ръководство на Баце и герберите ни изревариха ВСКИЧКИТЕ съседи всички, и румънци и македонци и албанци !!!!

Полека лека....щом и Калин Янакиев е там...не се съмнявай.

Ау, каква изненада - Иво Прокопиев прави партия ! След детронирането на най-големия мъж на всички времена - роско плевритов - американският грантаджия и бг олигарх пак иска да е на власт !

Куневица-партия, Барека-партия, тоя-партия... Баси шпионската паплач!!!

Това не е Политика , Българи , всичко е е Бизнес разберете бившия Министър !

ХРИСТО ИВАНОВ, ИВАН КОСТОВ, ПЛЕВНАЛИЕВ, РАДАН КЪНЕВ СА МРАЗЕНИ И ОТ БСП И ОТ ГЕРБ И ОТ ДПС - ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ СА ТОЧНИТЕ ХОРА !!!! ДАНО, ПРОСТИЯТ НАРОД ВИ РАЗБЕРЕ ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА ТАЗИ ПОТЪВАЩА, ЗАГИВАЩА СТРАНА !!!!

Разбира се че българите трябва да разберат че разгращащ брадата на Иванов наднича -кой дедо Шорош...

В БЪЛГАРИЯ НЕУДОБНИТЕ, ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ НАИСТИНА ДА РЕФОРМИРАТ, ОСОБЕНО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СА МРАЗЕНИ, ОБИЖДАНИ И ИГНОРИРАНИ. И ВИЕ ПРОСТИ ХОРА ПРИПЯВАТЕ БЕЗ ДА ПОМИСЛИТЕ .... ЗАТОВА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ В ПРЕХОД, ЗАЩОТО ПРЕХОД С ЦАР, ББ, СТАНИШЕВ, НИНОВА И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДС И КГБ - НЕ СТАВА !!!!!!

Т.е. СДС/Риформаторите са точните хора ?! Бих казал, че са мразени от повечето българи! ДИмокрация брато - на изборите тези 40-ина партийки събират общо 5% при тоталната медийна помощ на всичките соросоидални телевизии в БГ начело с босфор те ве !

АМИ КАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП И ГЕРБ ТАКА ЩЕ Е, НАЛИ ВИ КАЗВАМ ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ОСОБЕНО С ЛЕТЯЩИЯТ ОХЛЬО ДЕТО СИ ГО ИЗБРАХТЕ, ЩЕ СТАНЕМ ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ

Колко е добре сутрин да станете и да се изходите под някоя новина вместо в тоалетната и да смърди. Невежи злобари тролове, свършете нещо полезно и позитивно, че сте се деградирали.

Направо се насрах! Готвят се да се разменят един с друг старите некадърници...

партия.Може би след нова година там ще видим и Плевналиев и Даниел Митов. По ми харесваше това което щеше да прави Радан Кънев...ама тяхна си работа...

Едно психясало за власт физическо нищожество. Отвратително. Десни? Десните ги уби неговият учител - циганина от Драгалевци.

Партии правите тъпи Соросоиди ! А Референдума защо не го озаконявате в Парламента ? До кога неграмотници ще се мушкат във Властта и после правят Партии ! Референдум за излизане от ЕС и НАТО и физическо отстраняване на така наречената Политическа ,,елита " в България !

Другарю, това БКП не ви излиза от сърцата!

Има едни пари за усвояване, та...

Тази групичка хора са без здрав разум и са американски лакеи срещу финан- сиране от Държавния департамент. Идеите им са талибански и хунвейбински.Те са за приемане на още и още орди и тълпи от мигранти, за вражда с Русия, Китай и всички, които не са удобни за САЩ.

Кириле, Кириле не е за твоята глава, НЕ СИ НА НИВОТО НА ХРИСТО ИВАНОВ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ !!!! ТОЧНО ТОЗИ ЧОВЕК ИСКАШЕ РЕАЛНА РЕФОРМА В ПРАВОСЪДИЕТО , ББ ЗАТОВА НЕ ГО ДОЛЮБВАШЕ.

Ще се казва?

Радан Кънев? Никой не казва,журналистите не питат?

Каква полза от това че този , ще направи Партия ! Надява се да не отменят субсидията от 11лева скоро и да гушне някой милионче от играта на Партии , те за това и никнат Партии като гъби в гюбре! Този беше взел около 500 хиляди лева от разни програми на Джордж Сорос и програми от Америка за България , може да се каже милионер от Грантове !

Щом медиите на дебелака и в Блиц и Дир ги плюят, значи всичко е ОК. Има за кой да гласувам. Истински държавници и реформи.

Такива като този самозван патриотбяха мнозина.............оня -ЯНЕТО-БАРЕКОТО-ПЕТНОТО - ПИЩОВИТЕ-/в скоро време ще се затрият в историята като БОЛЕНОВОТОМ-АТАКА-АЗБУКИТЕ-ДВИЖЕНИЕТО 21 /вечно ненаситната/ ТАТАНЯ дОНЧЕВА разни -БИЗНЕС БЛОКОВЕ и още много мафиотски партии...........и до къде стигнаха................СЕГА И АЗ ЩЕ СЪЗДАВАМ НОВА ПАРТИЯ........ПАРТИЯ-МОСТ...............

но би ли дал някаква идея кого да изберем, или ще ни предложиш БСП, ГЕРБ, АТАКА, ДПС!

Народът не иска партии. На референдума хората го показаха, но на партиите не им се изпуска кокала и заметоха гласа на народа.

Нещастник.

Нова партийка!? Кой пореден регистрационен номер? Българинът от времето на Алеко не се е променил- само келепира търси. А какъв по-голям келепир от партийка? Дори солунската митница е нищо в сравнение с възможността да гребеш с големия черпак от държавния казан. Всички тези приказки за нови алтернативи и политици-идеалисти са захранка за мат'ряла, който вече се е видял в чудо от всичката тази сволоч наричаща себе си политици. Според мен цялата сегашна плеяда тунеядци трябва да се ефтаназира и да се почне начисто.

казана свърши. нема кой да го пълни.

приказките на "ред,законност, справедливост" с още по-отврат говорители. ше има взрив скоро.

Преди 5 мин. гледах репортажа от учредяването на партията. Едва ли в България друг път са се събирали толкова антипатични хора на едно място. Едва ли Козяк16 можеха да заложат по-куц кон от Христо Иванов...

Всеки тъпанар в България прави партия - ето го и този бившия правосъден министър, който на този пост нищо не направи, освен да покаже че е завършен некадърник... А щом и Учиндолскя кретен и наркоман Слави и кохортата му от некадърни сценаристи ще правят партия, какво да говорим...?!?

Тоя кретен, ако се ожени за Беновска и си направят деца, то едно от тях може да стане Сатана!

Всяка година няколко десетки хиляди българи напускат Родината. На 1-во място в ЕС сме по смъртност в трудоспособна възраст.Както и по бедност. С една дума-вождове много,индианците са малко. Роят се партии.Все повече несъстояли се политици,правят нови формации.С партията на Радан Кънев,какво стана?"Нови десни"проекти...Кънев,Иванов,плюс седянката РБ,също с много партии в нея,също с много вождове.Отделно,псевдо десните от ГЕРБ.Няколко на практика,турски партии.В "ляво"-същата какафония-БСП и дъщерни дружества-АБВ,Дончева,Нормална Държава на Кадиев.....много,много....

на т.нар. "нова партия" определям 1% от боковите идиоти. а пък вие ако щете се посерете да цензурирате! меркел също ще падне, но по средата на мандата си, за да е по-болезнено за тефлона слабоумен.

Вземете се уточнете, какъв е Христо Иванов все пак - комуняга или соросоид. Защото Пеевските медии се мятат като риби на сухо вече от страх. А от очевидното е ясно, че това е единственият мъж, бил във властта, който се бореше за изчистване на съдебната от слугите на българската мафия, на която доброволно предадохме властта. И никак не беше случайно, че точно срещу него се обединиха, гербаджии, бесепари, патриотари и всякакви други креатури на ДС.

къв да е? тъпак. и слугинаж.

А бе луда Държава.Като министър какво направи.Що за Държава.Чалгаджия може да разтърси Държавата .Нова избирателна система глупости.Смелия Б.Б. побягна от жадуваната власт от една нова избрана личност която колко човека познават Радев.Но великия вожд се разсърди на народа защото не избраха лелята която плачеше на малкия екран защото бившите и съпартийци убили дядото и.А около нас всичко гори а ма на кой му пука.Важното да сме в власта да храним а България ,............. .

евреите - зелени педофили се сцепиха да се цепят, но накрая ние ще им го нацепим така, че цензурата им ще фърчи на майна си райна! демек към ердоган!