Кеворкян загуби срещу БНТ по иск за 1 милион

Софийски градски съд (СГС) отхвърли като неоснователно искането на Кеворк Кеворкян да му бъдат дадени над 1 милион лева пропуснати ползи и претърпени вреди от свалянето от екран на предаването "Всяка неделя", научи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Кеворкян загуби срещу БНТ по иск за 1 милион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип арменците са свестни хора и подлостта и предателството им са чужди. На тях има дай да работят тънки занаяти да трупат пари и да се фукат след това. За целия си живот познавам само двама арменци предатели и гъзоблизци. Единият е от Варна и е бил офицер от ДС и то кадрови което е по-достойно. Агент Димитър обаче е уникален гад. Той започна с една мижава рубрика по канала като представяше новите книги. След това се закачи към Янчо Таков, който беше от привилегиравоните момчета и агент Димитър го използва като ракета - носител. След това направи доноси против него и го отстрани. Това което коментирате за омразата му, към Костов не е негово лучно чуство. Той както и Слави Трифонов и компания агент Бор и другите работят по задачи на тайните служби защото по едно и също време всички като по даден сигнал започнаха масираната си атака. Затова казвам че по-голям гад от Кеворкян-агент Димитър от арменците не познавам.

Относно коментара на СВИДЕТЕЛ нещо си в грешка за Таквор той е много добро и умно момче!

хубав и скромен както винаги...

И в какво точно се изразява неговата способност?!

Няма бившо ченге. И алчността е за цял живот.

Мазния арменец да каже кво стана с парите за войнишките паметници.

Кеворкян е много способен журналист и ще се справи и без парите от БНТ.

БНТ, бях забравил че съществува...

Едно време, през 90-те, след падането на бай Тошо, се разбра, че Кеворкът си взел апартамент и Лада без ред /за несветнатите ще кажа, че при бай Тоше, за да си купиш кола, се чакаше ред/. Като изнесоха информацията , Кеворкът се обиди и каза, че ще бойкотира телевизията и повече няма да се появи в ефир. Само че, изтрая така има-няма една година и пак цъфна на екрана. И понеже го бяха обвинили сините, че манипулира първите демократични избори / което се оказа вярно, пък и по други, явно ченгенешки причини/ се намразиха с Костов. И това което можа да измисли Кеворка, бе рубриката Лелята на Ваньо във Всяка неделя, където за щяло и нещяло, клеветеше Костов, просто ей така, за да се кефи. Нищо вярно нямаше в това, което бръщолевеше в ефир Кеворка. Като не можа да си направи и частна телевизия, съвсем осверипя. И сега всеки му виновен, че и милион за обещетение ще иска. Няма нищо по-злобно от прецакано ченге. Между впрочем, в едно предаване Янчо Такев, бивш колега на Кеворк /също партийно отроче и ченге/, когото свалиха от Всяка неделя обвини Кеворка, че писал доноси против него и затова Янчо го свалили. Което не ме учудва. Въобще, както и да го погледнеш, Кеворка си е един манипулатор и тарикат, несвикнал да стои на празни ясли, решил да живее за сметка, на иначе твърде търпеливият български народ.

винаги когато доносник на ДС загуби, а когато това е и КК, нахален, груб и безпардонен журналист новината е втори път добра.

Как не го е срам да иска обезщетение. Той и през комунизма и след това яко сука от тази медия, която се издържа от нашети данъци.Мисля,че БНТ трябва да го съди за това което е получавал.

Тоя не му стигат милионите които гепа ми и още иска!

Много лошо.Онзи ден пак видях една пияна свиня,която падаше върху масите в едно заведение.Казва се Таквор Кеворкян и е син на другата свиня Кеворк.Явно този път се е обезобразил от мъка за изпуснатото от татко му милионче.

Една добра предколедна вест.

И какво е виновен данъкоплатеца, че да му плащаме този милион. Да си продаде предаването на частна телевизия като иска

Български съд - нещо по-смешно да сте чували?

И какво е виновен данъкоплатеца, че да му плащаме този милион. Да си продаде предаването на частна телевизия като иска

Да си направи ново предаване,по-добре телевизия. 1млн. ,а?Хитрец.Заради защита на неговия демократичен подход през 80 -те години БКП-книжката ми отнеха и враг на Партията ме измайсториха.Да живее славата на великия Тодор Живков и неговите васали.

Е няма по тъжно нещо от прецакан арменец!!!

Айде сега БНТ да заведе насрещен

mrqsen armenski mangal,za takiva patron4e.

Този блюдолизец още ли е в ефира и кой го лансира

1

Бах ти телевизията - на който и канал да щракнеш само АЗИС и разни педали.

Г-н Кеворкян ,ти си велик българин! Както ти казваш-остаряваш като катедрала , а не като галош!!!! Бъди винаги коректив на обществото ни!!!