Трамвайните пари отивали за фирма на Симона В.

Част от източените пари от общинската фирма "Трамкар" са отивали във "Виртуален офис" ЕООД на съпругата на шефа на "Столичен електротранспорт" Йордан Василев - Симона.

Обратно в новината

Коментари - Трамвайните пари отивали за фирма на Симона В. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Симона не е била собственик, била е стажантка при собственика на фирмата! Ако е взела пари, то е било заради свършена работа! Разрови малко нета и не бълвай глупости!

Няма Симона, няма маймуна, няма давност! Щом е вътре в кюпа, да връща парите, независимо, че сега не е собственик. Сега не е, ама е била. Значи носи отговорност. Както тая Симона, тъй и Вретенаров, тъй и всички, причастни със случая. Писна ни да крадат и да ни гледат като света вода ненапита. Тъкмо докажат, че някой е нагазил в лайната, и той вземе че се разболее; окаже се ни лук ял, ни лук мирисал, макар че хем е ял, хем е мирисал; или пък излезе че имало давност. Каква давност за изхабения ни живот! Затова подписвам постинга с абревиатура - съкращение от често употребявана псувня.

Не съм убеден, че всички споменати са виновни! Тук има и политическа игра и то голяма и червена - кат безкраен месечен цикъл... Оства открит и въпросът защо първоначално бяха замесени видни столични общинари, а се спряга само името на шефа на електротранспорта?! И само на неговата съпруга?! Кои са останалит и защо се премълчават техните имена?! И съпруги.

Да не се самоубие с 6-изтрела? Царо,кой го избра,а?

лекарството за болната ни държавица е 9мм хапче! или мотики в тиквите!!! не слушайте повече кастрати като желю желев-жалки!!!!

Пак гръмна Бушонът, само че таблото и къде отиват жиците няма да видим.

не разбрахте ли че всички, чиито имена са споменати дотук , са в кюпа, и сега си прехвърлят топката

Вретенаров за разлика от топлото ще каже много неща ако б.б. не му забрани защото и той е възможно да е в игрото - това му е втори мандот като кмет

Нескопоско Вретнаров, бъди мъж! Кажи си всичко - ще ти олекне! И след ограбеното от хората, оближи подметките на ББ за жълти стотинки...

прав си..безмозъчни са...и да кнадат както трябва немогат...и да спрат немогат и как да се спасят не мислят...или ние сме безмозъчни ,че ги търпим ,а може това да ескрита тактика да се врътка ОБОРОТ на пресата, прокуратурата, интервюта в телевизия, прах в очите на хората .....изобщо милиарди обороти в мелницата ....и накрая няма виновни...

Май има две престъпления. Водене на предприятието към умишлен фалит замислено от комисията към общината и другото е присвоените пари. Първото ощетява държавата с няколко милиона и се прекрива, а второто с няколко стотици хиляди лева и се разшумява в медийте. Т.е. отново ставаме свидетели на прекриване на голямото предстъпление.

четеш и нищо не можеш да разбереш.кога в тая държава ще се напишеиван , запрян и който и да е беше осъден за това и това на десет години.ега ти и прокурорите и съд и полиция..точно свински черва...

Пазете Вретенаров от грип, инфаркт, инсулт. уроки и 9мм. Че този, за разлика от Топлото, е склонен да каже нещо.

Ние сме на всеки километър не крадльовци безмозъчни, на всеки метър сте???

Щях да съм много учуден ако беше обикновена гражданка на бълхария,но никого не учудва вече,боже защо сме толкова ненормално търпеливи,кой на кого прехвърля в кюпа от крадци,на тоя жената,на оня бълдъзата,все хора от управлението по върховете,те така са се завързали като свински черва,да помогнем ли малко на полиция или съд,хванете един и покрай него ще излезе цялата сбирщина,защото тая клоака смърди от яки далавери,които обикновеният човечец даже и не може да си ги представи.ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ-Да изрием цялата смрад отгоре до долу от парламент,министерст ,ведомства,АД.....и да сложим обикновени хорица,не е нужно даже да са образовани,видяхме образованите какво правят,бас давам че само за една година нещата яко ще се оправят,даже европейците могат и да ни завидят,защото не е вярно че в държавата няма пари,тука ограбването на хората е уникално,но краденето е СУПЕР УНИКАЛНО

В този новия трамвай дето една хубавица притисна ръката на жена ми са вкарани 200000лв.Каде точно ги вкараха в сфирката ли?Или вретеното си ги е взел?

В този новия трамвай дето една хубавица притисна ръката на жена ми са вкарани 200000лв.Каде точно ги вкараха в сфирката ли?Или вретеното си ги е взел?

Радослав Тошев би могъл да разкаже как назначи втория съпруг на майка си за директор на столичната компания за електротранспорт.Как рокади направиха,за да държат на този пост човек на Гергьовден.Кой професионалист изгониха за да си докарва над пенсията вторият съпруг на майка му една заплата.

вируален офис се пише с кавички! ето ви контактите: София, България Ул. Христо Белчев 15 Тел: + 359/2 932 9079 Факс: + 359/2 917 3955 http://www.offic infoofficebg.com