До 2000 лв. глоба, ако не се подчиниш на агент на ДАНС

Специализирана постоянна комисия в Народното събрание ще осъществява парламентарен контрол върху дейността на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС).

Обратно в новината

Коментари - До 2000 лв. глоба, ако не се подчиниш на агент на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народ, който от повече от 900 години не се е освобождавал сам от робство ще живее винаги в робство.

Отсега нататък внимавайте с изказванята вече може да бъдете обвинени в каквото си поискашефа на мафията чрез ДАНС!!

Хехе прочетете всики досиета до 91г. незабавно трябвало да бъдат унищожени Каква подигравка. Това не е ФБР дова си е ново ДС с друго име. Българио, Българио до какво доживяхме 16 години лишения за да изградим демокрацията и сега пак се връщаме на изходна позиция

What The Fuck????????????

Не Бъркайте КОМУНИСТИЧЕСКОТО ДС с ДАДС! Комунистите бавно и полека си отиват от власта. Бащами е бил в конслагер,в Ножарово Тутраканско 18 месецазащото е говорил немски.Същият ден когато са го пуснали ,дядо ми е заел местото му за 36 месеца и то без пресъда,защото е бил земеделец. За мен Иван Костав е успешно внедран в СДС от комунистите да съсипе движението , като изпълни отлично поставеното му от партията поръчение,като раздаде предприятията наноменклатурата и стабиизира глада в БЪЛГАРИЯ !

Баси малоумието ! Със старите курви - ново кабаре ! И една камара благинки ! Да ... тая държава и тия тъпи политици ! И аз да се ...., щото съм гласувал за тях !

Ченгетата постилат килимчето на мутрата Бойко.По сценарий следва предизвикване на предсрочни избори,докато народа не е прогледнал,та само циганите да гласуват

Значи пари за ДАНС има а за болници, учители, улици, пътища, пенсии, образование, чистота и екология НЯМА.

абе какво става в тая държава, тия кумунисти ни върнаха 50 г. назад, каква е тая агенция, че това си е държавна сигурност в нови дрешки, както е тръгнало ще отворят и концлагера в Белене. Хората изнемогват от кризата която породиха некъдърните управници и сега за капак разпиляват нашите пари да създават нова ДС. Да не говорим какви привилегии им дадоха, че чак и курорта ще им плащаме на некви агенти разбойници. Нищо добро не ни чака, край на Демокрацията в България, край на свободното слово, очаквайте да печелите безплатен престой на китния остров Белене !

абе какво става в тая държава, тия кумунисти ни върнаха 50 г. назад, каква е тая агенция, че това си е държавна сигурност в нови дрешки, както е тръгнало ще отворят и концлагера в Белене. Хората изнемогват от кризата която породиха некъдърните управници и сега за капак разпиляват нашите пари да създават нова ДС. Да не говорим какви привилегии им дадоха, че чак и курорта ще им плащаме на некви агенти разбойници. Нищо добро не ни чака, край на Демокрацията в България, край на свободното слово, очаквайте да печелите безплатен престой на китния остров Белене !

Vsi4ko 6te e dobre,kato se mahnem ot tazi durjava!!!!

ЕЕЕЕ, аз си мислех че ще агенция по сигурност, а то какво???депутатите и техни фирми и роднини пак остават над тази агенция.Абе хора, ако се измисли някаква служба която ще разследва НС и МС.....лелееее!!!!А сега какво???пак ще разследват кокошкари.

Kakvi sa tezi neogranicheni prava i privilegii na agenti, na koito shte plashta balgarskia danakoplatec? Tova nova politicheska policia li e? Izglezda po strahovita ot GESTAPO. Koi sa tezi maloumnici da sazdavat chudovishte po cviat i podobie na DS i STAZI? Za kakva demokracia moze da se govori v tazi darzava, chiato griza e ne da nahrani naroda i da ozapti prestapnicite, a da sazdade formacia, koyato da podtiska naroda i da zashtitava prestapnoto statukvo. Kogato naroda vzeme vlastta ot mutrite tazi formacia shte bade razformirovana i pak shte se otvariat dosieta, togava na novite stari donosnici, agenti i PESove.

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНАТА НА БСП!

Разгеле! Сдобихме се вече и с Гестапо, сами че антинародно за разлика от онова, истинското...

Защо по селата си говорят,че полицията станала частна.

да идват изборите, като гледам ГЕРБ са с най-големи шансове, и Бат Бойко да го отменя тоя закон, както с лекота комунстите го приемат, така и с лекота може да се изпари, какво толкова, да крадат и плячкосват като башибозук колкото време им се пада, само да не вземат да чистят политически противници че пак излизаме на площадите

Подривниците на нац. сигурност ще ги ловят с гумени палки, а терористите сигурно с мрежа за пеперуди. Аз тук никьде не прочетох за револвер или джапане. А помещениятя вьв филмите ги отварят или с кредитна карта или телесна сила. В историческите филми се използва т. нар. овен. Може ли да научим какво е устройството за отваряне на помещения.

I PO 2000 LV.GLOBA ZA KOITO GLASUVA S 4UJDA KARTA

Бързат щото сега явно сега са на власт, после няма да могат да направят всички тия дивотии . Положението е зле.

A AKO ISKA DA MU SE PODCHINYA NEPRAVOMERNO,AZ SHTE GO GLOBYA, 2 000 000 euro V STRASBOURG !!! YASNO.

При изпълнение на служебните си задължения от агенцията могат да използват физическа сила и помощни средства като белезници, палки, гумени, пластмасови и шокови куршуми, устройства за спиране на превозни средства и за отваряне на помещения, гласуваха депутатите., ... в закона не са ясно определени престъпленията срещу националната сигурност

E, ostana i kraven danak da vzimat...

А какво правим , ако тази комисия за контрол в народното събраие е например като онази, дето се събра да защитава и измъква Вальо Топлото и Топлофикация ?

Mutio e zle!

НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ- това понятие ще стане толкова разтегливо понятие че всеки който се изпикае на криво ще може да бъде обвинен като предател ; терорист или шпионин.И забележете първо от 1.яну.2008г. стартира ДАНС а след това до един месец ще се приема правилник .Бе много се разбързаха тия ДС-ченгета да бачкат сигурно ги сърбят ръцете да размажат я някой национален предател я някой терорист в името на Отечеството , да ни е здрава гърбина !

Iavno nezakonnite mutri si svur6iha rabotata i sega na milionerite im triabvat zakonni.Vru6tat DC,vurnete i TKZS,iskopaite i Jivkov i upravlqvaite........

A sega? Tova li e vsi4ko? Tezi bokluci 6te izmislat o6te ma4enija.Tova o6te ne e na4aloto na kraja! Ivan Kostov e prav,no koj 6te go poslu6a? Do koga 6te gi tarpime tezi kopeleta!!!!!!!!!

bravo! aplauzi! mnogo otdavna triabvashe da se slu4i tazi agencia!na koito ne mu haresva -da se iznasia! 4oveshki prava li? vie ste jivotni be ,ei kreteni! durvoto triabva da e na vrata non stop!

Ти явно не си живял преди 10 ноември и не знаеш закакво става дума! Бедна ти е фантазията какво ни чака! Човешки права ли? Какво беше това ще се запиташ.Или може би преди 1989 г. си бил един от тях или един от правоимащите и сега си от доволен по-доволен? От такива като тебе сме на тоя хал!Проклет да си и ти и старата и новата ДС!

Всички закони, които се приемат в страната се правят с цел унищожаване на българите. Не е ясно с какво ще се занимават тези катили.

ДРУГАРИ ОТ БСП ,НДСВ И ДПС - МАФИЯТА ТОВА СТЕ ВИЕ !!!

Мерси!Славейко си е оплил кошницата.Не се моли за мен.По добре се моли за себеси, ЧОВЕЧЕ. Тъжно ми е за теб и мислищите като теб. Никой политик не е ударил българите така силно по ГЛАВАТА КАТО ТВОЯТ ЧОВЕК.

na robski narod se polagat oshte po-golemi okovi da ne shava mnogo, che idat loshi vremena...

Кьде ги четеш тия лакардии, че Путин е възстановил 300% агентурната мрежа? Русия не може да достигне още половината от обема си на въорьжение от 89г. Ти да имаш някаква представа колко ракети руснаците нарязаха през прехода?

Моли си и за мен,брато, че какъвто съм кьорав и неорентиран, не мое разпознаем агента у трамвая, а камо ли да изпълним разпореждане (стига да успее да го формулира) и си отидохме с глобата. А тоя летящ птичи мозък Дончева току си вкарала поправка за авансово плащане + застраховка на агентското разпореждане!

В скоро време ще възстановим и член 273 от стария НК. Ето вече възстановихме шести отдел на шесто управление. В скоро време ще определим и кои писания и изказвания против държавата и партията са противоконституционн и набързо ще понапълним затворите/да не ни казват, че само кокошкари сме ловили и вкарвали в затвора/. И тогава ще Ви питаме: какво имате против методите на колегата Владимир Владимирович Путин ? И ще задължим всеки български гражданин независимо от това къде се намира да пише най-малко по един донос месечно/всички които не пишат - веднага ще ги пращаме задълго на топло или директно при колегата Путин/.

Странна дьржава сме. Лявото е дясно, службата ни за сигурност е по американски модел, корумпирани сме като африканска дьржава, социалната ни стратификация е като в Латинска Америка, приобщаването кьм европейските ценности има монетарни измерения, а генетичният ни фонд е на сьхранение в чужбина.

Ето затова се махам от тази държава. Който иска да остава, на мен ми писна!

сега като се започне едно преследване по политически пристрастия та българско ФБР ли??2

Сега няма да има поръчкови убийства, щото убийците вече ше са законни и сами ше си чистят след тях :) Ше има само изчезнали хора!

ДО СЛАВЕЙКО-сутрин и вечер ще се моля за теб,много си зле,човече.

Тези от ДС никога не са изпускали властта - особено икономическата...Вси политици и общинари се оказват бивши кадри на ДС, всички партини лидери и всички бизнесмени... ЗАЩО ЛИ...

Нещо средно между Държавна сигурност, Мъже в черно и Секуритате. Кво ли не правят управляващите , за да ни дебнат всякак.

ИЗМЕСТВАМ СИ ГО В ДРУГИЯТ КРАЧОЛ.НЕКА ИЗКАРАТ ПАРИТЕ СИ КАТО НАС И СЛЕД ТВА ДА ДОИИДАТ ДА МИ ГИ ВЗЕМАТ.

А могат ли да правят свирки.......... ще назначат някакви некадърници за които ще бъдат похарчени крупни суми за какво ли не и задачата им ще бъде да пречат на развитието на хората.............. сме такива служби и знаем,че абсолютно нищо не са направили за БГ а цялата им дейност е била с-у БГ и българите така че не мога да разбера кога тия наши управници ще разберат,че значимите неща за една държава се приемат след допитване до народа т.е след референдум,защото той ще ги хрантути...

Ха хаха и квооооо, ще ставаме ДАНС-ова държава ли???? Голем смех!!!!!!!!!!!!!!!!

Този път Костов е прав. Нови синекури ще продължат да лапат от данъците на хората и ще защитават олигарсите от БКП-БСП. Задължително комисията трябва да се оглави от опозицията.Само тогава ще има защита на националните ,а не партийните интереси.

Tiq 6te ni pobarkat