Летище Бургас изпревари летище София по брой пътници

В пиковите летни месеци бургаското летище е изпреварило софийското по брой на обслужени пътници.

Обратно в новината

Коментари - Летище Бургас изпревари летище София по брой пътници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батки, едно летище не е оборотно, когато се ползва за товаро-разтоварване на туристи в 3 месеца от годината, а когато поддържа много линии целогодишно. Намерихте и София да се сравнявате... съвсем полудяхте...

Оставаше софийското летище да има повече пътници, отколкото летищата по морето през летните месеци, но май е така и само бургаското летище се отсрамва, като леко изпреварва софийското.

Това е факт от много време насам, но какво ме топли мен това, като нито има нормални регулярни полети, а на малкото такива часовете а ужасни. Бизнеса идва тук само през София и Варна, а зимата като тръгна на някъде и по 5 часа пътувам до София, не че варна е по-близо ама и от там полетите не са кой знае какви.

ВРЕМЕ Е ЗНАЧИ ДА СЕ ПРОДАДЕ КАТО ГУБЕЩО .................

София и Бургас не си чешете езиците защото летище Варна е на първо място с 35милиона пътници

Варненец, пак не сте разбрали заблуждаващата статия за 35 милионен пътник. Хората пишат, но кой да чете- летищата Бургас и Варна са посрещнали и изпратили 35 мил. пътници като 35- милионния и посрещнат във Варна. Иначе, съотношението на пътниците на Бургас и Варна е приблизително 2:1. Приятен ден!

Кога пък летище Сф е било напред? Новина ще е обратното. Но софийски сайт няма как да го знае...

Така, пътниците се увеличават, а с тях и цените на билетите. България Еър и British Airways летяха от Лондон до Бургас преди и имаше конкуренция. Сега летят само Wizz, чиито цени са гротескни, но обслужването си отговаря на името - нискотарифно. Нискокултурно е и обслужването на гранична полиция в Бургас - има 7,5 милиона свидетели на това, както виждам.

Ей, да върнете полетите на Бел, Сопа, Кугър и другите, де до назе кацаа и ми местеа торо до другата нива.

Защо няма полети до Германия през зимата?

Da ne govorim za poleti do Belgia izvan sezona. Dobre che sa chartarnite turisticheski kompanii letiashti prez letnia sezon.

Да няма никакъв полети до германия, на мене ми трябва до Щутгард, ако някои знае кога ще га пуснат да ми пише на link