След 7 г. битка незрящата Мария се радва на син

Незряща пловдивчанка, която вчера празнува 50-годишен юбилей, се радва на 9-месечния си син, роден след 7-годишна битка, 6 неуспешни опита ин витро и 2 операции

Обратно в новината

Коментари - След 7 г. битка незрящата Мария се радва на син | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е много тежка съдба и на майката и на детето. Но е пример за всички нас, които здрави и прави ревем всеки ден за нещо и се вайкаме. Че много от нас дори дете не искат да гледат заради чист егоизъм. Майката ще има трудности да го гледа, детето още не пораснало ще трябва да гледа нея, един ден. Ако се обичат обаче всичко ще се нареди. Успех им желая.

Честито на Мария! Да и е живо и здраво детенцето и тя да е добре за да може да има време и сили да се грижи за него. Благодаря ти Боже, че успяваш да създаваш чудеса!

Да са много здрави, а на Мария сили и търпение да отгледа сина си! Обаче ето това ми направи впечатление "след всеки от 6-те опита ин-витро лекарите я окуражавали да продължи" - надушили са я докторите, че има пари.....

Имала ли си проблем със забременяването? Знаеш ли какво е майка да има желание за дете и да няма установен проблем, който да показва 100 % невъзможност за бременност? Не прочете ли че две от бременностите са били извънматочни?!?! Какви пари тук бе ЧОВЕЧЕНЦЕ!

Какви пари ли? Много пари. Около 25 000 лева струват тези 6 опита. С голям риск за собственото и здраве, без сериозен мъж до нея, но все пак са и направили инвитрото. За пари всичко правят.

Това се казва борбеност!Поздравления за силния характер на жената и щастливото събитие в живота й!!!

На това дете и неговата майка трябва да дават стипендия - това е борба. И тези хора ще се борят с живота и много вероятно това дете ще е полезно и успешно в живота.

Още с раждането си човек се бори със законите на природата. Аз само не съм съгласна с х-ъ-половите индивиди и разни бебета от трима родители и тем подобни.

В природата всичко си има причина, за съжаление хората прекалено много опитват да нарушат природните закони. Да е живо и здраво бебето, дано расте щастливо.

А ти да вземеш да спреш да ходиш на лекар, да пиеш лекарства и разни алкохолни напитки също! Може да пасеш разнообразна трева ще подпадах на множество природни лекове ако ти е разнообразна пашата! А алкохолните напитки само лятото и есента от паднали ферментирали плодове! Това е близко до природата и с минимална намеса!

:) да са живи и здрави! :))