Слави Трифонов загуби срещу ”Шоу” и брои 1000 лв.

Шоуменът Слави Трифонов загуби дело срещу жълтия вестник “Шоу”.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов загуби срещу ”Шоу” и брои 1000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

seltik .. reijars... slaveeeee , odi si na selo pleshivo tikvo

Точно това е и моето мнение.

Славчо псува и обижда постоянно, обаче а са казали нещо за него и отваря еййййй такава голяма уста, заедно с кученцето си Росенчо. Нормалните хора разбраха що за идиот е щом отказа проверка. Обаче задръстените му фенове не обръщат внимание на този факт. Едно време с росенчо викаха - койт иска да ни каже нещо да дойде да ни го каже в лицето а не в други предавания (става дума за Сидеров и тв Скат). И ко стана след това - росенчо се оплаква как бил на заведение, идва Сидеров и му казва - ти си лайно. И наш Росенчо умрял от срам от приятелката си (или кват е била там) и са почна - ма как може Сидеров да си позволява това, не знам си кво не знам си що и взеха че го предизвикаха на ринг - Росенчо срещу Сидеров. В цялата зала САМО хора на Слави - тв екипи, сценаристи, познати. Ама в цялата зала. И после Сидеров що не дошъл. Щот Росенчо много се беше взел за супермен. Тва беше малко/доста извън темата ама тва са Слави и компания - забогатели - да, ама за сметка на това се вижда че са прости.

Да даде 1000 лева защото щяло да му излезе по евтино е замазване на очите. Ако не взима наркотици с тази експертица щеше да натрие носа на всички, които твърдят че взима наркотици. Какво са 2-3 хиляди лева в сравнение с чистото име? Ако някой твърдеше че взимам наркотици аз щях да направя всичко възможно да докажа обратното. славчо обаче не го прави - т.е. доказва по един ужасяващо простичък начин, че наистина взема. Не че е голяма изненада де, поне за нормалните хора.

Само едно че кажа на тъпите антифенове.Защо не си гледате своята работа и спрете да завиждате на хора ,които нещо са постигнали в живота. Жалки сте но за жалост не го осъзнавате

Слави Трифонов е талант и е трън в очите на бездарниците.Хората които го оплюват ще разберът що за човек е чак когато стигнат неговото ниво. Слави Трифонов е велик Българин ,който заслужава обич и уважение.И има много почитатели!Неверояте човек е ,въпреки всичко ,което се говори или пише за него.Той е номер 1 в сърцата на тези ,които го обичат! Обичам Слави Трифонов

Има и по-жълти неща от жълтата преса - Слави Тривонов, например! Най-големите убийци на българската култура не са министрите на културата, а Слави Тривонов и Митко Пайнъра! Пораженията, които нанесоха (и продължават да нанасят) на българската ценностна система, ще траят с десетилетия, за съжаление! Селяндурщината, насаждана от Слави, и циганьорщината, насаждана от Пайнъра, са вече в кръвта на младите хора в България, те от своя страна ще ги предават на своите деца, и така нататък...Жалка, жалка Българио! Ботев и Левски сигурно биха се обърнали в гробовете си, ако разберат, че българите, за които си дадоха живота, играят на сватбите си кючек!

4e zima narkotici go znam i bez da go pishat po vesnicite the question is:why not in JAIL???

e 6to taka pliuete po slavii ko vi e naprail samo iska da zabavlva naroda vsqka ve4er....da ne e mnogo lesno q

Странно, странно... Първо завеждаш дело за клевета, а после отказваш да докажеш, че си прав!? Това ме учуди, честно. Кое те учудва? Че спазва закона? Защото в закона ясно пише, че пусналите клеветата трябва да я докажат, за да не бъде клевета. Не той. Заради давност... ужасно.

Делото е от 2004 година. Защо ще искат проба през 2008година. Ден със ден не си приличат, камо ли години. Няма логика.

Странно, странно... Първо завеждаш дело за клевета, а после отказваш да докажеш, че си прав!? Това ме учуди, честно. Слави посвети цял час да разкаже са себе си, да се поизпъчи малко, да разкаже за болестта си, а не съм чул да казва, защо аджеба отказва да отиде на експертиза. Иначе го признавам, не се уморява лесно :)

Странно, странно... Първо завеждаш дело за клевета, а после отказваш да докажеш, че си прав!? Това ме учуди, честно. Слави посвети цял час да разкаже са себе си, да се поизпъчи малко, да разкаже за болестта си, а не съм чул да казва, защо аджеба отказва да отиде на експертиза. Иначе го признавам, не се уморява лесно :)

mnoggo golemi hora sa se izlagali , che kakvo prechi i na bate vi slavko da se napravi na # goliam .

естествено че ще откаже независима експертиза, защото има право даго направи и защото иначе истината ще лъсне на бял свят, пък и това каква новина е изобщо?

Присъединявам се към мнението на Khan Krum! Може да е пиперлия, но е правдиво, защото този човек, Слави Трифонов насажда ценностен нихилизъм от екрана, зомбира народа и е един плагиат и халтурник!

Хайде, стига с тоя простак Слави! Няма ли кой да го разкара, него и останалата псевдо-културна смет от българската телевизия и въобще от България? Не знам дали взема наркотици, но ако е така, не ме учудва. Това е присъщо за всички празни и бездушни човешки същества.

mnogo sam saglasna s teb! Bil velik bulgarin Slavi, kakvo mu e velikoto? A 4e e bulgarin, balgarin e, kakav da e..... otrepka..

Този самозванец получи оше един звучен шамар. А фифи перото да изяде на дългуча мъ...ото.

Slujih zaedno s slavi v sofiq ,Istinski selqnin e...

Колко съм нещастен, а този Славчо - колко е щастлив! И щастието му е в това, ДА ДРАЗНИ НАЦИЯТА, ДА МАНИПУЛИРА МЛАДИТЕ, ДА ВЛАДЕЕ КОНЮКТУРА...

Вижте, какво - жал ми е тук за някои заблудени слави-дупе-близци или други не съвсем заблудени... Искам, без емоции - малко, малко да ви светна каква огромна душевна ВРЕДА нанася тоя Учиндолски боклук на НАЦИЯТА, заради собственото си благополучие!?! Зна тия които сме против него: 1.не сме комплексари - не ни е чуждо състоянието шоу, правим си го! 2.не му завиждаме на имането-халал да му са пачките! 3- давал ви бил заплати и духовна храна - яще си ги!!!! НО ДА ПРАВИ ВСИЧКО ТОВА И ОЩЕ ТОЛКОЗ АКО ЩЕ - В НЯКОЯ УЧИНДОЛСКА КРЪЧМА, А НЕ ДА ЦАПА НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР!?! И ДА СЕ ВЖИВЯВА, КАТО ДУХОВЕН ГУРО И ПОСЛЕДЕН ШАМАН НА НАЦИЯТА!!!!! НЕ АЗ, А ТОЙ ТРЯБВА ДА ОСВОБОДИ НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ Е .... КЛОЗЕТ ЗА ПРОСТАЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!!!

ЯКО ЦЕПИ БЕЛО ! Е КОЙ НЕ ВЗИМА САМО ТИЯ КЪДЕТО НЕМАТ ПАРА !!!

не знам за вас ма е по-ефтино да дадеш 1000 лева от колкото да се влачиш до Лозана и Лондон. Колкото до клеветата - ако трябва ВИЕ да доказвате, че нямате сестри, вместо вестникът... просто нямате шанс. ...идиоти.

не знам за вас ма е по-ефтино да дадеш 1000 лева от колкото да се влачиш до Лозана и Лондон. Колкото до клеветата - ако трябва ВИЕ да доказвате, че нямате сестри, вместо вестникът... просто нямате шанс. ...идиоти.

SLAVI E STRAHOTEN I VSI4KO KOETO PRAVI E SUPER,,DRUGOTO NE E VAJNO

Само който не чете българска преса може да каже , че в-к Шоу е жълт вестник. Жълти са например 24 часа и Труд, а от тв най-много BTV.

И какво ако Слави си шмърка от време на време след като успява да ни забавлява всяка вечер? А вие пък кои сте, за да го съдите? Смешни сте ... и жалки! Ако Слави Трифонов не ви интересува и не го харесвате защо тогава четете тази новина, а пък и си правите труда да коментирате чак! Прости хора, бе ЕЙЙЙЙЙ!!!

Злобейте,злобейте... ви е яд!Искренно се забавлявам като ви чета комплексарските мнения!кой излага Бг бе!?Той или вие!?Гадни злобари...Напротив-п е той,а селяните сте вие!То не е до произход а до манталитет!!!!

Slavi e edin taka narechen Prima-Patriot.

ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ СЛАВИ. НЕ ИСКАМ ДА ЗАГУБЯ ТОЛКОВА ДОБЪР КЛИЕНТ.

Нещата са много прости - които не харесва Слави и това което прави, просто да не гледа предаванията му, а не да оплюва, както той би постъпил. Поне аз въобще не го гледам и се интересувам от него и това въобще не ми липсва...

ТОВА ЧЕ Е ОТКАЗАЛ ПРОБА ГОВОРИ ЧЕ ШОУ СА ПИСАЛИ ИСТИНАТА. ТЕ СА СЕ ОСМЕЛИЛИ ДА ПИШАТ ТОВА КОЕТО СЕ ГОВОРИ НАВСЯКЪДЕ

ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИ, КОИТО ХАРЕСВАТ СЛАВИ И ДРУГИ БЪЛГАРИ, КОИТО ХАРЕСВАТ ЖЪЛТИ ВЕСТНИЦИ, ТАКА ЩЕ БЪДЕ

Така, а кой ще го осъди за дето ИЗЛЪГА НАЙ-НАГЛО И НАЙ-ДОЛНО за измислената си тежка болест ??? И се ПОДИГРА с НАРОДА - тоя Учиндолски, чалга-тъпанар, ЗОМБИТО на подрастващите??? Щото не му дадоха да налапа Сървайвара и прочие, нали??? Някой сега да си спомня, че е ТЕЖКО болен - великия ШОУмен????? Де сте сега клакьорчетата му мамини: росенпетровчета!? А да сетих се: скоро ще го посети на диванчето - оня тих-покрит ГОЦЕ, за да се поклони пред ДУХОВНИЯ си приказчик - лика прилика по духовна нищета!!!! И за да продължат да се гаврят с НАРОДА с някоя сърцераздирателна историйка съшита с бели конци - ЗИДАРИТЕ НА НОВА ЧАЛГА -БЪЛГАРИЯ! Вие от тяхната ли сте? Аз не съм!!!!

Mnogo me zabavljavate, naistina, narodut na Bulgaria e elementaren i zavistliv. Sprete da obsujdate vseki, koito e postignal neshto, i se zaemete sus sebe si. Ako si vpregnete zlobata na rabota, moje i vie da stignete do njakude...Ne haresvam Slavi Trifonov, na da se otri4a, 4e e profesionalist, tova ve4e e prekaleno. I ako ste bezgreshni, prduljavaite da sudite, jalki dushi takiva.

Не ме интересува колко получава Слави, но той си е простак, простак е Росен, поради факта, че техният хумор е само ценичен и вулгарен. Възмутена съм от шефовете на BTV, че допускат това предаване Шоуто на Слави и на обяд, за да го гледат и по невръстните деца. После изискваме учителите да ги възпитават и никой журналист не иска да признае ролята на предаванията по телевизията.

Това е ненормална държава, да не говорим за правосъдието.Това е същото когато кажат че сестра ти е проститутка в Лозана ли ще трябва да доказваш че нямаш сестра!

Bravo, Slavi!!!! Vyzhishtavam se,che se borish s tezi mijavi vestnici, vypreki pravosydieto v BG!!! Taka se pravi v civilizovanite strani! ne gubi nadejda, njakoi den i tuk shte stane taka.:-) njama nachin

ДО КОКО: - Коки, с езиците нямам проблеми - поне с два от официалните на ООН и с още 2 други. Но ти определено имаш проблеми и езиците няма да ти ги решат. Проблемът не е качеството на шоуто, а фактът, че човекът Слави е мразен защото е успял. Това е българският синдром на казана, пред който няма дявол. Все се намира някой КОКО да те дръпне надолу.

НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ Е СЛАВИ ИЛИ НЕ - СТИГА ЗЛОБЯХТЕ. ДОРИ И ДА НЕ СЕ ДРУСА, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТАЯ ЖЪЛТА СГАН ДА ПЛЕЩИ КАКВОТО СИ ЩЕ, КАКТО И ВУЛ(ВО)ЕВА. НАЙ-БЕЗНАКАЗАНО ЗАЩОТО, ЗА НАРОДА ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА, ПЪК НИЕ ДА ПРАВИМ, КАКВОТО СИ ИСКАМЕ.....

Абе хора, защо не си гледате във вашите паници, ами сте тръгнали точно Вие да съдите постъпките на другите??? Всеки да си гледа работата и по-малко да дава акъл-така ще се оправим, а не като си изказвате тъпите мнения!!! Приятен обяд Дами и Господа!!!!

slavi e pi4

Сега вестника трябва да заведе дело за уронване на престижа на жълтата медия. :-)

Уикенд и Шоу са най-добрите вестници в момента. Браво!

До До простаците (10.49ч.) Ти дрогиран ли си или това е нормалното Ти състояние?

Отказал е, защото не е нужно да доказва, че една клевета е наистина такава! Откъде накъде ще се подлага на тест!?...Много злоба в този форум, много плюене, а Слави, което си го умее си го прави и то добре. Има една поговорка, важи и за него-Той и от морето ще изплува, та и с риба в уста. :-)))

Trqbva6e i ot ALBENA WULEWA da zagubi. Nqma takova spuvane s izlivane na bira v liceto na gena, neposledvalo ot izvinenie dori.

Според мен Шоуто на Слави си има и положителни, и отрицателни страни. Не е за изтьнчен вкус, но и атмосферата у нас не е Викторианска. Но ми се струва, че започва да си изживява времето. Онзи площадност, която я имаше отначало някак си се загуби. А и политическият коментар стана пристрастен и избирателен. Това обаче може да зависи и от собственика на медията. Така или иначе Слави за определен период беше явление. Не сьм фен на Шоуто, но го оценявам, и за Слави говоря с уважение.