Слагат светофар на кръстовището до ”Лайпциг”

Свeтофари ще рeгулират движението на едно от рисковите кръстовища в Пловдив - това на ул. "Любен Каравелов" с бул. "Руски", предаде Plovdiv24.bg.

Обратно в новината

Коментари - Слагат светофар на кръстовището до ”Лайпциг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер, така се прави - през 10 м -светофарче...борим трафика с мощни тапи хахаха

най-старият град в Европа, Пловдив. И водещата новина е че на някакво си кръстовище имало вече светофар. Защо не напишете че във всички градски райони,има по една две или три фамилии/червени/ разбира се.Където присвоиха къде какво имаше държавно,като магазини,кина,клубове сладкарници и комсомолски и пионерски домове,да не говориме за РУМ-овете, че и тях откраднаха,и ги разпродадоха на парче.Заедно с крадливите Пловдивски кметове.......за светофари ще ми пишете,плужеци.

Наааай-после! Кой малоумник го мъдри това движение в града? Има още толкова за оправяне, не го ли виждат?

А защо идващите от централна гара да правят " невъзможен" ляв завой на кръстовището , като с много по- голяма лекота могат да минат по обновения "Васил Априлов" и от там да завиятна дясно към МОЛ-а ...???

Как защо бе колега? Защото ни управляват селяни!

Искам да си поръчам един светофар на Пере Тошев и Ал.Стамболийски

Но защо само там - до гарата има още две кръстовища......А между тях - светофари за пешеходци! Феерията ще е изключителна !

Такива моменти съм имал от тези мераклии, които завиват от "Лайпциг", по "Руски" и към"Гладстоун", че сигурно имам около 200 бели косъма от тях... Завиват, мислят си, че са с предимство и яко спирачки и на косъм... По-добре светофар отколкото нищо!!!

Абе Божо, не глейш ли че съм с черен джип, какво предимство тръсиш ???

Кръговото ще е по добър вариянт. У нас в Англия работи чудесно. И е по евтино и по ясно. Кръгово и на чифте баня и на 6ти септември с руски. Така се отпушва трафика.

И не е задължително да е от бетон. Може с маркировка и конуси пробно.

Стой си там "у вас", в Англия и раздавай акъли на англичаните..Остави ни, ние да се оправяме тук!

Кои сте "вие тука" ве каскет сдухан?!

"Едно умно решение" Съвсем се смахнахте нещо...Тотев да си тури светофар в задния двор. Пловдив е по-зле вече и от София...Осъзнайте се!!!

едно умно решение,особено сега с тоя мол,ще има крещяща нужда..