Хванаха 40 мигранти край карнобатско село

Четирийсет мигранти, сред които 16 деца, са задържани близо до карнобатското село Детелина.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 40 мигранти край карнобатско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години, свалиха БКП и Тодор Живков щото крадяли, а като гледам, сегашните почнаха да крадат още повече.

Да това което се случва с нелегалните и границата на страната е все едно Бъчвата да си остави портата на къщата отворена и да сподели дома си с всички кклошари, алкохолици и безделници от улицата които търсят "по-добър" живот!

Шевченко......

Бившия шев на гранична полиция през лятото по обяд си пиеше биричка с два подчинени на морската гара в Бургас нищо чудно, че мигрантите стигат без проблемно до Карнобат

Къде полицията и митничарите.Или ги има само пред парламента да скандират за 20-те заплати.

Ето така пазят границата. Само големи приказки. Как да гласувам за ГЕРБ като всичко е лъжа. Ще гласувам за Патриотичния фронт.

Ами за какво се пази границата ,тези хора от къде и как влизат в Милата ни Родина,трябва да се оградим както сме се оградили в жилищата си.Връщайте ги от където идват,и тези каналджий в затвора не може да вземат пари на гърба на Държавата.Пускат ги и виждате какво правят отново и отново.Военните мръзнат из горите ,а те се разхождат из градове и села.

този който е писал статията е единият от тези ,,четирийсет,, мигранта. Аз си помислих, че са ЧЕТИРИДЕСЕТ. Неграмотници такива. Журналисти с елементарни грешки и с елементарен умствен потенциал. За мигрантите - да не забравите да ги приютите на топло с безплатен ток, вода, храна, мед.услуги, дрехи, легла. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - 1000 лв на джоб минимум за да ги интегрираме.