Бургазлии се запасяват с дърва за зимата

До 140 лева за тон е цената на дървата за огрев, които се предлагат по складовете в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Бургазлии се запасяват с дърва за зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не се ли смяташе на кубик какъв тон?

Направил съм предложение, да се започне кампания за спиране на твърдите горива - въглища, дърва, нафта, но .........няма резултат за сега, защо не знам,....искам чист въздух и здрави хора, общината не иска, еееееее явно се иска да има болни хора, да плащат и да им вземат и последния петак, жалко е, но какво да се прави!?! А колко средства могат да се спестят на НЗОК но това не е важно....!?!

Опушиха "най-добрия" град за живеене, откъдето и да минеш зимата, мирише на село...Не смеем да си отворим прозорците...МНОГО СЕЛЯНТИЯ...

Двойна вреда от употребата на дърва. Първо, унищожават горите - белите дробове на страната и второ, унищожават белите дробове на хората. А цената не е по-ниска, дори е по-висока от тази на парното и тока.

Добре е да се подготвиш преди да се изкажеш...Унищожават се маркирани дървета, / не ми говори за дървена мафия, защото тя изнася дървесината за мебели и подобни и това не са дърва за горене../ Когато процеса се контролира "белите дробове" на природата не се засягат.. За цената - отоплявам 100 кв. апартамент за 600 лв. от 1 ноември до 31-ви март и бойлер загрявам...Опитай с ток да видим как ще стане...

Ето това е простатък - мисли само за себе си. Цял свят ограничава дървата, а простът Бургас - не

1. Ако живеете на село или в самостоятелна къща - може. 2. Ама в жил. блок, където смукателните комините не са почистени, няма шапкиа над комините (защото не давате пари), цепите дърва на терасата или стълбите - за какво говорим. 3. Във входа още като се влезе вони на кюмюр. Важно е да ти е добре-нали.

120 кв. 3 климатика + др. ел. уреди 125. 00 лв. на месец и не съм магаре и ми е чисто в апартамента и ко стана сега, а и не крада ток от комшиите!?А ти и ток плащаш!!!!

120 лева на месец, плюс гърбенето покрай дървата и почистването на печка/камина, димоотводна система и място за складиране на дървата си е направо минавка. Да не говорим за вонята и пожарната опасност. Между другото, ако вземе, че ти пламне апартамента, независимо по каква причина, застрахователят няма да ти плати нищо /ако си се застраховал, де/, като се позове на неправилно складирани дърва за огрев. В последното бъди сигурен.

е заслужаваме да ни няма , тровят всички с тези дърва, ама много много прост

много прост народецът у Бургазето, много

къде в България се продават дърва на тон? Навсякъде знам ,че се продават на кубик.

в цял свят се продават на кубик, само в Бургас са на тон..или просто журналиста е много неграмотен...

Много търговци продават и на тон и на кубик. И в двата случая те лъжат :)

Клада готвят хората За новия президент!:)))