Съдът: Румен Русев вече не е главен архитект на Пловдив

Апелативният съд в Пловдив потвърди решението на Окръжния съд за отстраняване от поста главния архитект на общината Румен Русев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Румен Русев вече не е главен архитект на Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох горкият, тежестта на подписа му го провалил. Да имаше как да не се подпише въобще...като на онова прословуто фалшиво разрешително...сега всички от Експертния съвет и от Общината архитектите дето не могат да различат оригинал от фалшив документ (без подпис и без печат) - ВЪН ОТ ОБЩИНАТА! Дисциплинарно уволнение за всички корумпирани СЛЕПЦИ!

гледам снимката - виждам едно наивно лице. да не би пък да са го подвели този човечец и тои "плаща" за чужди грехове, машинации и кражби?

Ако някой си мисли, че може да има правосъдие и справедливост на Земята - объркал е планетата!Особенно силно важи за днешна колониална България!

ПЛОВДИВ 2019 НАПРЕД АМА С ДРУГ КМЕТ,ТОЯ СЕ ОСРА ТОТАЛНО,ТОТЕВ И КУЛТУРА СА ДВА ПРОТИВОПЛОЖНИ ПОЛЮСА,НЕ СЕ ВЪРЗВА НАРКОМАН И КУЛТУРА,РОКЕР И КУЛТУРА МЕТЪЛ И КУЛТУРА,ПОДАРЕНА ДИПЛОМА И КУЛТУРА,КЛЕПТОМАН И КУЛТУРА,ПИРОМАН И КУЛТУРА,ИМПЕРИАЛист И КУЛТУРА

Време е след като държавната власт не реагира за безумните злоупотреби на Иван Тотев,след като депутатите от всички политически партии си затварят очите,след като съдебната власт без ропотно мълчи и се прави че не вижда очевадните за всички факти за кражбите на кмета,да се намеси четвъртата власт медиите!Да направят своите журналистически разследвания за престъпното управление на Пловдив и да информират обществото и съдебните органи ,съда ,прокуратурата,данс и европейските разследващи органи за унищожението на тютюневите складове!За кражбите в особено големи размери от всички построени обекти!За имотите негови и на семейството му!Това е обществен дълг на медиите а Вие сте длъжни в това отношение на пловдивчани!

ТОЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ОТ АРЕСТА АМА С НЕГО ТРЯБВА ДА ЛЕЖАТ И ТОТЕВ И КАЦАРСКИ И КАКВО СТАВА С РАЙНА ПЕТРОВА

тоя крадец трябва да е в затвора,а той обжалвал уволнение, затова сме на тоя хал

Ако съдеха за неграмотност, щеше да го изпревариш!