Сестри ще съдят България в Страсбург заради жп линия

Пловдивският административен съд прекрати делото срещу строежа на високоскоростната жп линия София-Пловдив, заведено от 2 сестри. Решението ще бъде обжалвано.

Обратно в новината

Коментари - Сестри ще съдят България в Страсбург заради жп линия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

излагат БЪЛГАРИЯ? При нас зъболекарите са богати - имат пари, тогава да си направят нова практика на удобно място. Смятат че поради лични интиреси, превозът в България трябва да се промени? Зъболекарите не са ли умни хора?

Какво прави къща до жп линия. По тая логика всички роми построили си незаконно къщи покрай жп линии в София могат да искат компенсации.

Елементарен проблем, който се решава за един ден в нормалните държави. Какъв е проблема държавата да отчужди имота и да плати една нормална цена на собствениците. Ясно е, че линийте няма да бъдат преместени...те са там от над 100 години, когато по тях е минавал влак, може би един път в месеца. Ясно е и, че в тази къща не може да се живее нормално. Целият проблем идва от некадърни и корумпирани хора!

Кога е построена тази къща. Ако линията е съществувала, защо е построена на такова разстояние? Не ми се плаща за глупостите и алчността на някои хора.

всеки се чуди как да изкара накой лев,..заради тяхната съборетина какво-да не строят линията ли...

Как е възможно да си толкова прост?!

Жалбата в Страсбург може да бъде подадена след произнасяне на последна инстанция в България!Ама пишат си тук всякакви глупости!

Пише, че ПОДГОТВЯ жалба до съда в Страсбург. Като гледа на къде отиват нещата - да се подготви по-навреме.