Община Бургас дава 20 млн. за ремонт на няколко квартала

Община Бургас дава 20 млн. лв. за ремонт и поддържане на улиците, намиращи се на територията на Центъра за административни услуги „Освобождение“.

Обратно в новината

Коментари - Община Бургас дава 20 млн. за ремонт на няколко квартала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е ВЯРНО Бургазлии дават 20 млн. лв., шибаната община казва на КОЙ.

Макс, тесните стълбища са проблем на собствениците на апартаменти , никой не ги е карал да купуват там, в Меден Рудник има достатъчно нови сгради с широки стълбища . Проблема е по-скоро колко пари се потрошиха за глупости, които ще имат скъпа подръжка и ще почнат да се дават на концесия, и накрая ще влязат в джоба на някой ... като концесията на бар Нептун - бабите се радват а хората на кмета и той въшливи с пари !!!

Ей,колко точно са го казали--Бургаската община/ Кмета/ ДАВА 20мил.лв.--на кого ли ги ДАВА?--просто ей така?!

Вярно е ,че има нужда и в другите квартали да се направи ремонт,но тези са наистина спешни.Евала на кмета,работохолик,с виждане ,с усет към хубавото.Бургас стана много приветлив от както той е кмет.

На к-с Възраждане кога най-после ще бъде обърнато внимание? Дупки, ями, ровове и ремонт на парче. Да не говорим за транспорт. Такситата не искат да идват вече заради лошите улици.

А к-с Възраждане кога? Квартал в центъра на града с две направени улици, а всичко останало в огромни дупки и разбити тротоари.