Студ и валежи в цяла България

Басейновата дирекция за Черноморския район предупреди всички кметове на общини на територията на областите Варна, Добрич, Шумен и Бургас за очаквани обилни валежи на 27, 28 и 29 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Студ и валежи в цяла България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сори, но днес имах много работа. Чак сега свърших, а съм почнала от 5.30. Утре ще си поспя поне до 7 часа, и после ще слушам как моите каменари ми пеят О соле мио. Едната група е на външен обект, а през деня е едва 5 градуса ,а другите две трябва да монтират това ,което аз днес изработих - плотове за четири кухни. И съвсем не са леки! Надявам се да е добър ден за всички, иначе трябва да ми отделите от антидепресивите ви. Лека нощ !

Тия каменари заслужават да им изпееш една песен за камъните! Днес много късно пусна бюлетина и трябваше да гълтаме антидепресанти! Поздрав от злобарите:) (дано другите злобари да не са изпили всичките антидепресанти!)

Злобарче здравей, Обожатели ? Няма такова нещо не разбра ли ? Недопускам ! Един ми стига ! А тия дето ги бръщолевят амазонка и т.н. можеш със сигурно да изхвърлиш в кофата. В едно са прави - обичам гранитите, и машините за тяхната обработка. Само ,че сега трябва да свършвам. На моите каменари им трябва скайпа, а имам и още поне три часа работа. Ще седна на компютъра сигурно след 22 часа. ЧАО

Кирилке, не ни се ядосвай, правим си весело - нормално е да имаме различно чувство за хумор. Освен това мислиш, че тук ядем доматите с коловете:)) Не ни се връзвай, а влез в тона, че твоите обожатели нещо ни се нервят!:)

Днес имам части/кухненски плотове/ ,които са индивидуални и се налага често да сменям материала и всяка част да я програмирам отделно. При такъв род от работа има и много мерене и загуба на лично време докато машината работи. До утре трябва да произведа плотове за четири кухни,повечето със завъртулки и полиране на три нива. Като почна масивите ще имам повече време. При тях е скучно. Седиш с часове и гледаш да си намериш забавление. Пишете поне повече за политика, с преводи си изкарвам добри пари в паузите. Сори, но трябва по някакъв начин и аз да си уплътнявам работното време. Поздрави на всички злобари и пишете !

Още една забележка (добронамерена)! Пише се растАт, а се произнася както го пишете (не тук, а др.)! Не сте права в отношението си към порастналите хора, но това е сложен въпрос...Много скоро ще почнат да си плащат за обучение и хич няма да им е безразлично! Може да ни напишете един роман по този повод!:))

Студ,валежи и кирилкини брътвежи.

Благодаря сърдечно за поправката. Това е и една от причините да пиша тук - подобрявам си българският,най-вече писменно. За старец - малко ми е неудобно да ви споделя , но не ви уважавам ,защото си мисля,че в голяма степен вие сте виновни за това окаяно положение на младите хора. С вашите комунистически идеи направихте младите безразлични към училище и труд. Възможно е да греша, възможно е сега да наскочат десетки с друго мнение,но моето ще си остане това. Когато трябваше да си отваряте очите,тогава бяхте сляпи,сега ние сме глухи за вашите проблеми.

Пише се май депрИмирани ако не бъркам. Ама нали съм старец де да знам може и да греша.

Здравей, тук се мрънка, иначе всичко си е ОК - чакаме сезона да дойде предсрочно и да завърши към края на май;)) Вярно е, че е пълно със старци-разбойници, ама така е по-интересно:) А за разходката - в София не е много за разходка, но през weekend-а си наваксваме... Поздрав и много сняг!

Здравей, правилно мислиш,само дано да навали !!! Какво става в България, всеки мрънка, да не са останали само депремирани старци ? Изхвърлете проблемите си в боклука и излизайте поне на разходка на чист въздух !

На нас едното ни стига без ордьоврите:))

Студ,вятър снеговалежи и бомбени гърмежи.Целогодишно.

Da se nameri naci tazi voda ot valezite da se zadyrzi. Posle ste doide lqto i ste propistqt, ce imalo susha.

HAIDE NA MORE I NA SKI, 3 V 1+SALATA I CHALGA. AAA ZABRAVIH I SHOYTO NA AZISKATA PO TVTO-NACHI 4 V EDNO BE!

Студ и мраз и плач без надежда навяват на теб скръб на сърцето. Друго си е Виена да кажем. Еееехх! Валсове, меденки, пудели, щрудели. Е и малко простотия разбира се ама то на село е така не може без мърша.

И Станишев, и Станишев! И БСП е виновна!

A ot turskata graniza pred Kapitan Andreevo oste 4akat pone 50 km navutre v Turzıa tırove, koıto si paljat ogun, za da se sgrejat. Evropa, Evropa.... I granızata ti zatvorihme. Abe tozi Kostov maj naistına trjabva da e vinoven - ı za snega, i za nekadurnizite, koito upravljavat sled nego. Ama balamite glasuvat li glasuvat - za kmetove, koito spjat, za upravnizi, koıto dremjat, za Ov4arovzi, koito i predi, i sega davat suveti, i za Bojkovzi, koito samo posrestat srubski pevizi i japonski karatisti, no ina4e sa purvi po televisijata, makar v Sofia da ne e mrudnalo nisto na jota otkakto e stanal kmet...

чета прогнозата за времето - вторник: снеговалеж

Ние не сме ги прибирали от лятото:)

нужни ни ляха миналият понеделник!Дано не ни се наложи пак

нужни ни ляха миналият понеделник!Дано не ни се наложи пак

Костов е виновен!!!

В София да вадят ските! Кеф!:)

В Бургас да вадят лодките! Ужас!

Госпожо за колко време правите една кухя.На кое казвате три нива.Тва не е заяждане наистина се интересувам.

Пак ли проблеми ? До кога? Какво му се сърдиш на времето ? Зима е !!! Не ка е студено,нека вали, нали всички се радват да натрупа и да грабнат ските. А там е само смях,глъч и веселие. И вечер пред камината .... Вие не знаете какво е удоволствие! Никой не може да ви помогне ! Стига мърморили, хващайте ски те и изчезвайте по удоволствията ! И весел ден !

Тая снимка от Бургас леко е поостаряла - това беше лятото след един пороен летен дъжд долу до гарата! Вижте как са облечени хората само! Сега имаше леко покачване на вода в района около М.рудник и толкова!

нужни ни ляха миналият понеделник!Дано не ни се наложи пак