”Файненшъл Таймс”: Български град преобръща съдбата си

Според световния бизнес ежедневник "Файненшъл Таймс" процъфтяващият Пловдив се е отърсил от имиджа „див изток“.

Обратно в новината

Коментари - ”Файненшъл Таймс”: Български град преобръща съдбата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Лилия Чалева - като цитирате Керин Хоуп препишете статията правилно без редакция!

Аз живея повече от 50 години в Пловдив и нищо хубаво няма.Едно лошо се заменя с друго лошо и така от кмет на кмет.Ако се зароди нещо, което би могло да замяса на нещо хубаво, то не му се дава възможност да се роди, защото парите свършват още в банката като си сменят титуляра.Така беше и по времето на соц-а.Направи се едно нещо и с голямата тръба се тръби, че нещо се е направило вместо с тези пари да се направят 50 неща.Нека някой да каже нещо за корупцията!

поредния виц за смешната ни държавичка Така сме цъфнали че за това народа напуска България!

Преди няколко месеца бях там.Пробивът в центъра е красив и най-голям на Балканите, гребния канал е супер, заведения, на излизане от града много нови производствени сгради, офиси и фирми.

Хаха голям пробив голяма работа. АУУУУ ИДАТ ИЗБОРИ И ПОВЕЧЕТО ХОРА ИЗЛИЗАТ ОТ МЪГЛАТА НА "НЕЩО ПРАВЕНЕТО"! И айде поспри малко с лизането и демагогията.

Голям майтап е тази статия. Чакай да погледна слънцето дали е изгряло. Вижте обявите за работа в града, да видите какви "специалисти" се търсят. Хората отиват на работа с песен на уста, всеки с нова кола. Инвеститорите се редят на опашка, а долара трепери пред българския лев. Да живее кмета, премиера и нашето мило отечество.

Много се хвалите Тотевци в Тотевград

процъфтяващият Пловдив се е отърсил от имиджа див изток. готин виц . утре ще го кажа на колегите да се похилим . през стиснати зъби . и да благословим още веднъж мамин ваню .

Мирише. Има фирми с Пловдив, ама питай майните колко заплата дават. Отделно нензам какъв европейски град на културата ще става при положение че е много занемарен и разнебитет. По изпочупени плочки като тия пред Тримонциум няма никъде. В стария град много занемарени къщи също. Разкопките около Централна поща други обществени згради са осрани и в безпорядък също. Въобще няма никаква естетика и благоустройство в тоя град. Като всички други в Бг. Няма какво да го хвалите толкова Пловдив.

Май скоро не си ходил в Пловдив. Плочките,, Кото коментираш са подменени преди 3 години, а половината централни улици са затворени за тотален ремонт. Иначе за заплатите си е така. Не живея в Пловдив, но имам наблюдения ;)

специално мястото около пощата,тримонциум и бившия партиен дом е с със стари и изпочупени плочки-всеки ден минавам от там,информацията ми е достоверна-новите са доста по надолу ,след пощата..

е пък питай, не е срамно, а забравих ти си от всезнаещите австралопитеци от Бусманци.... та да ти кажа-проекта за визията на централния площад, пощата и бившия партиен дом са готови отдавна, парите са отпуснати, но текат разкопки, като минаваш оттам, погледни срещу пощата, идеята е да се свържат с Одеона на града и Голямата базилика, планирано е до края на 2018 всичко да е готово. Няма смисъл да полагаш плочки, които след това да къртиш....

Февруари бях в Пловдив. Не бях ходил от 13 години. Ами да ти кажа преди беше по добре. Нищо лично, 2 -3 измазани къщи на Капана не го правят красив град. Пощата цялата в графити и площада пред Тримонциум наистина е в ужасно състояние нагоре по главната правиха ремонт по това време. Няма какво да си го хвалите, много е занемарен, както казах нищо лично, в БГ красиви градове няма. Има бизнес климат, но заплато по 600лв не устройват никого.

В ПЛОВДИВ ИМА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ФИРМА "ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА" НА МУРАВЕЙ РАДЕВ КОЙТО ВЛАДЕЕ ЦЕЛИЯ ГРД И КМЕТА И КРАДАТ КАТО ЗА СВЕТОВНО ,КУПИЛИ СА СИ ПРОКУРАТУРА ,СЪД И МЕДИЙ И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА

ОТ кога пък е див изтока??? В България безмерно див, агресивно прост,захранен от бебе с попара с вино е СЕВЕРОЗАПАДА...т.нар. Резерват!

еее със северозапада нищо не може да се конкурира...

в която 95 процента са лъжа.

Да, най-вероятно е платена, но с нашите, на пловдивчани пари...

Дрън дрън та пляс. Седнете си на долната част на гърба и работете, пари ей така никой няма да ви даде? Все някой друг ви е виновен.

Сега мрънкачите, на които все някой друг им е виновен ще започнат да се оплакват как били ниски заплатите и нямало работа....

Ти защо мислиш идват тези тук? За да дават високи заплати ли?

Ами те колкото повече идват, толкова повече ще растат заплатите. Единствено кол-центрове и подобни ще се изнесат, като им стане "скъпо", индустрията ще си остане.