Очакват още нови градски автобуси в Пловдив

През последните месеци транспортните оператори извършиха значително обновяване на подвижния си състав.

Обратно в новината

Коментари - Очакват още нови градски автобуси в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрях да ползвам градския транспорт в Пловдив когато ми се скъсаха нервите около 2000г когато от централна гара до Тракия с 29 се стигаше за почти 45 минути и се качих на леката си кола. Сега и да искат да ме качат на автобусите си незнам как може да стане. Разсипаха целия транспорт с малоумни маршрутни и частни линии и всякакви шуро-баджанашки транспортни далавери и все още се надлъгвате един друг за сметка на пловдивчани.

Ами линия 31? Автобусите са на 31 години, с дупки по пода и по тавана, ако няма прах по седалките, то е защото и там има дупки ... Цената е разбира се 1,60 лв, а хората обидени и подиграни пътуват за работа, плащат данъци, оплакват се, но никои не ги чува. Тази реших и тук да напиша.

А кога по линия 20 ще видим нови автобуси??? По-раздрънкани от тях няма- все нещо по тях дрънчи или стърже, в никой автобус няма климатик през лятото, а за отопление през зимата да не говорим. Докога тази линия ще тормози не само пътниците, но и шофьорите и кондукторите-то в тях не се диша- не стига че е горещо и задушно, но и ти се надува главата от дрънчене.

ПРИЗОВАВАМ НАП ДА НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ФИРМА'' ЧОЛАКОВ'' ТЪЙ КАТО ОТ ПЕТЪК СЛЕДОБЕД ДО НЕДЕЛЯ ПРОДАВАТ НЕ ЛЕГИТИМНИ БИЛЕТИ.