Адвокатите на задържания за пожара клошар: Той е жертва

Защитата на клошаря Любомир Данчев, обвинен за умишлен палеж на тютюневите складове в Пловдив, е поета от двама адвокати, които заявиха, че той е жертва.

Обратно в новината

Коментари - Адвокатите на задържания за пожара клошар: Той е жертва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хрумна ми една идея дали не би се сформирал идин толкова добър екип от адвокати от Пловдивска адвокатска колегия който да заведе един колективен иск срещу кмета Тотев общината и държавата за лишаването на този прекрасен град от тези културни ценности? Моля Адвокатска колегия и пловдивзащитните организации да се сезират спешно? за какъв ни е този кмет да го гледаме непрекъснато да срича поредните глупости след всеки непоправим факт!!!!!!!!!!! БОЙКО НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ОТ КМЕТА ТОТЕВ????????????СТИГА ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!

ПОХВАЛНО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОРАЛНО АДВОКАТ ТОШКОВА И АДВОКАТ ЛЕВАШКИ СА ОТ ТЕЗИ КОИТО НЯМАТ НУЖДА ОТ РЕКЛАМА ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ АДВОКАТИ ,АДВОКАТИ С ИМЕ И ПОСТИЖЕНИЯ В ПРОФЕСИЯТА СИ !АКО НЯКОЙ СЕ ЧУДИ ЗАЩО! ЗАЩОТО Е ЗАЩОТО СА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СВЕСТНИ И МОРАЛНИ ХОРА ПРЕДИ ВСИЧКО! ВЪРНАХТЕ МИ ВЯРАТА В АДВОКАТСКАТА ПРОФЕСИЯ! ТОВА Е АДВОКАТА ДА ПОМАГА И ТЪРСИ ПРАВОТО,НЕ КАСИЧКА ЗА ПАРИ.............КАКВИТО СА ПОВЕЧЕТО .

Преди месец прокуратурата повдигна обвинение срещу главният архитект на Пловдив Румен Русев . Според разследващите Русев е извършил близо 60 нарушения на нормативната база, регламентираща проектирането, изработването на устройствени планове, издаването на т.нар. скици-визи и тяхната презаверка, както и издаването на разрешение за строеж и неговото съгласуване и заверяване. С действията си той е допринесъл за "осъществяване на противозаконна дейност в защитена територия за опазване на културното наследство". От прокуратурата подчертават, че тютюневият склад е обявен за паметник на културата още на 22 март 2000 г.

адвокатите.....че колко адвоката има,и откъде има пари да им плаща..нали е клошар..

Адвокатите са служебни защитници, хонорарите им се поемат от държавата.

NE im plashta nishto! Te rabotyat na dobrovolni nachala.

От луната се вижда ,че човечеца не е виновен. Виновен е оня боядисания италиански старец ,който каза,,Няма проблем,ще платиме 30 хил. лева."

Държава и култура изгоряха в Пловдив. Бог да ги прости...

Най-лошото е нарко зависим пироман и клептоман да ти е кмет. Бойко защо не му искаш оставката,не знаеш утре като се надруса какво щу запали

И с какви пари ще им плати?

До там ли стигнахме?Евтин PR за всички участници.

Клошар с 2 адвоката ????!!!!! Нещо не мога да разбера ? Моля , обяснете .....

Служебно назначена защита! Ама нали все търсите под вола теле!

Адвокатите Зоя Тошкова и Стефан Левашки сами са предложили про-боно (без заплащане от възложителя) да поемат случая му, защото човекът е без доходи и близки, а има голям шанс прокуратурата да го намери за единствен виновен за това безумие.

В статията ясно е написано - Адвокатската колегия е преценила, че случаят е твърде тежък за служебен защитник, затова двамата адвокати са го поели. Много адвокати поемат и случаи без заплащане. Причините са различни - защото искат да помогнат на онеправдан, защото имат професионален интерес към конкретен случай или пък защото случаят е с голям обществен отзвук. Каквато и да е причината тук, чест им прави, че помагат на човечеца.

Slujebni advokati. Durjavata im plashta minimalno vuznagrajdenie.