Тотев: Ще бъдем успешна Европейска културна столица

Пловдив е градът, който полага най-много усилия в страната за запазване на културно-историческото си наследство, подкрепено със средства от общинския бюджет.

Обратно в новината

Коментари - Тотев: Ще бъдем успешна Европейска културна столица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ да подпалят и Стария Град. И сте готови за културна столица.

НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ СИ ТИ КМЕТ,ЧЕ ГОЛЯМ СРАМ ЩЕ Е ! НАЙ- ГРОЗНИТЕ НЕЩА СВЪРЗАНИ С ГРАДА НИ СЕ СЛУЧИХА В ТВОЯ МАНДАТ...... ПИША В НЕУВАЖИТЕЛЕН ТОН ЗАЩОТО НЕ ТЕ УВАЖАВАМ НЕ САМО АЗ .... НЕ СИ ЖЕЛАН В ПЛОВДИВ......... ВСЕКИ ДРУГ КМЕТ ПРИ ТАКИВА ПОРАЗИИ В МАНДАТА МУ ЩЕШЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ НО КОГАТО ТОЗИ КМЕТ Е С ДИАГНОЗА КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ДА ИЗГОРИ ЦЕЛИЯ ГРАД......... ТОВА Е ПЛОВДИВЧАНИ КАТО НЕ СЕ БОРИМ ЩЕ СЕДИ ТОВА НЕДОРОЗУМЕНЕ И ЩЕ Е КМЕТ...

ибасиму дългата глава !

Ще хвърлим прах в очите с хляб и сол-ха ха, ама ще ни запомнят,кмете..и то със сигурност.А вие още един палат гледайте да си вдигнете със скромната заплатка.

Няма да е палат, МОЛ ще е. На мястото на изгорелите складове.

Ще станете успешна Еврогейска културна столица само ако запалите общината и я оставите да изгори,заедно с кмета,заместниците му и съветниците!!!

Тоя нема ли кой да му резне сплеснатата главичка !

Центърът на "столицата" ще е Столипиново. Уникална държава сме - едно от най-големите цигански гета носи името на руски икономически гений. Друго пък в София носи името Христо Ботев. Да живее евроромската култура!

Ето отговора за Цара, кой има инвестиционен интерес: "Сигурен съм, че и Тютюневият град ще се превърне в зона, с която ще се гордеем и ще бъде една от емблемите на града, каза още кметът." Тоя с пуканките под очите е съвсем наясно, кой хвърли тубите с бензин. От неговото племе са! Изамамници на власт.

Нашата култура е за .ура

ПЛОВДИВ -СТОЛИЦА НА ПАЛЕЖИТЕ!!! Абе кво ни хвърляте прах в очите,искаме оставки На кмета ,на общинските съветници,на шефа на пожарната ,на всички които са съучасници в палежите!!!

Някой може ли да ми обясни какво е това Европейска културна столица? Нещо като класация ли е, някаква грамота ли дават, пари ли се печелят, за слава ли е?

..... те, очите, почти са му паднали от кокейн ?

Ама нещо много сте се заблудили кмете. това е вятър сред пустинята-каква културна столица? Огледайте се наоколо-срам-какъв град ще покажете-с потресаващо лоша инфраструктура и мръсотия. С опожарени сгради насред центъра. Как ще стане това? Моля ве, не говорете вятърничави работи. Помислете дори как ще организирате транспорта до тогава-коя улица ще отворите за движение и кой ще затворите? Срам-голям срам!!!

.....хващай пътя към шопландия, австралопитек.... много се направи за Пловдив и в момента се прави, за твое съжаление ще сме си тип-топ до 2019.... Ти можеш да ни завиждаш примерно някъде от Марс, имаш моето разрешение оттам да помръдаш с мустаки и да поклащаш чугунената си глава....

Е, какво реално ПОЛЕЗНО се прави за пловдивчани?! Работа ли има?! Биззнесът ли потръгна?! Само сини зони, кръгови, фонтани и половиният град е затапен от ремонти. Не може да се докарва само на фасон, а отвътре - червива ябълка. Но това са гержерските похвати - фасонлийски