Шофьор мами туристи на летище София, че кара такси

Шофьор на немаркиран автомобил, че е такси, мами турист на летище София, разкри репортерска проверка на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор мами туристи на летище София, че кара такси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някога в Москва ,със секретна заповед ,заповядаха на такситата да не излизат на рабата една сутрин.Много лесно бяха изловени тарикатите.

промяна в закона : при първо хващане - конфискация на автомобила .... при второ - +3 години пандела

Държавната машина в действие... Да беше такава и срещу едрите риби...

На Методи Митев е наложена глоба от 1600 лв., а колата му ще остане на паркинга 6 месеца за негова сметка. Яко! Само така!

" всеки средно грамотен електротехник може да го изработи-няколко елемента, две интегрални схеми и устройството е факт." НЕ НИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО: 1/ДАЙ СПЕСИФИКАЦИЯ НА ЕЛЕМЕНТИТЕ 2/ ЧЕРТЕЖ НА ПЛАТКАТА ПО БЪРЗО- ТРЯБВАТ НИ ПАРИ СТИГА С ПРАЗНИ ПРИКЗКИ. ДЕЙСТВУВАЙТЕ- ВСЕКИ БЪЛГАРСКИАВТОМОБИЛИСТ- СОБСТВЕНИК НА УСТРОЙСТВОТО ДА БЪДЕМ ПЪРВАТА НАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛНИ "ПОМПИ" В СВЕТА.

Платката е показана на една от снимките. Сега намери кой я прави и си готов!

при откриване на помпа - конфискация на автомобила, фалшиво такси - също конфискация. Опит за укриване на измамата от страна на контролния орган, т.е. корупция - поне 5 години в панделата и нещата бързо биха се оправили, но политическа воля за решението на не само на този въпрос няма.

а при пресичане на червен светофар публично обесване! добре дошли в държавата на мутрите! там където планктона управлява дребните риби и ги дере още докато плуват във водата. ура!

Пуснете UBER в България!

добре де, тея какво се оплакват??? ако на ден хващат по 2-3 коли, за 1 година ще ги хванат всичките, а и няма да се преработват. Щото се съмнявам, че 1 кола я проверяват и санкционират за по-малко от 1 час. Същото като с полицаите и коланите.

истината е че на никой не му дреме. това е реклама на дребно и хваща дикиш само пред хора които гледат предимно сутрешни блокове и турски сериали ;) много ясно че не за година, за 2 седмици ще ги изловят и ...пуснат по живо по здраво. но пък после няма с кой да си правят реклама че са толкова добри в залавянето им. точно този тип измамни са най лесни за пресичане. също както и със интеграцията на мургавия етнос и повечето дребни престъпници. няма как да отрежат клона който ги крепи.

Умник,ти явно много добре си осведомен по-кое време дават турски сериали.......кои хора какви са,според какво гледат....изобщо....ти си направо Бойко Борисов,нали???? Прост народ,самочувствие до небето.Няма по-голям разбирач от българина

toq tupan na snimkaata zaslugava samo edno pandelata.

Не се возя на такси! Гнус ме е! Гнус ме от нечистоплътни, неграмотни подобия на човеци, от мазни и мръсни коли, от чалгата и смрадта! Съжалявам за Uber! Както всичко на тази територия, ако ние не се разбунтуваме, не спрем да ги ползваме или и аз не знам какво точно, нищо няма да се промени! Не се возете на таксита по възможност!

Но иначе Uber бил незаконен...

При 120000 шопара с фуражки нямаме полиция...

минете през циганската махала близо до летището. пълно е с таксиметрови коли.не е трудно да се разбере на кого са колите.Паркирани са пред къщите им.

Sm3hurk0

Това, че колата е някой двор, не значи, че е негова... Ако ти ми платиш данъка на колата, това не те прави неин собственик.

и мен ме е извозил, за 20 лева от центъра до Дружба-2 Такситата са пълни с неграмотни, без книжки или с купени такива, цигани с касови апарати с помпички. Ама никой не иска да ги проверява, няма държава, няма контролните органи, пълна анархия е!

Редовните пътници си знаят и не се връзват лесно, но какво да кажем за всички чужденци идващи в България? Срамна работа, защото после с право разказват навсякъде, че дори "официалните таксита" на летищата те мамят.

затворите са малко и то такива с поправителен общественополезен труд. порцион хлеб млеко и лук и 8 часов работен ден! без месо, щот като ги гледам дебелите мазни роми ще им се отрази добре диетата... д.е.ба и кат.или.те... и съдиите също и депутатите с тех плюс некой и друг адвокат!