Учителите предвидиха провал на учебната година

В протестна декларация до парламента учители и непедагогически персонал заявиха, че гласуването на предвидените в бюджета 4,2% от БВП за образование през 2008 г. ще доведат до срив на образователната система.

Обратно в новината

Коментари - Учителите предвидиха провал на учебната година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НикиБ - моите, а и на други хора писания доказват само, че нещо се губи в диалога, който учителите така и не проведоха с нас, родителите на изродчета, гадини, говеда и пр. Аз си спомням как се купуваха дипломи, как преподаватели бързо, бързо се ориентираха икономически кое по-изгодно - да изкараш пари от писането на оценки или да преподаваш както трябва... Съжалявам - попвтарям, че ако някой стои на някаква мизерна заплата - той си има основателна причина да го прави. Първата е, че друго нищо не може да работи, а втората е, че явно го устройват други екстри, които му дават възможности да си докарва странични доходи. Между другото, нали ти споменах, че исках миналата година да стана учител по информатика. Приятелката, която ми беше посредник, каза, че щом си свърша часовете, мога да си отида вкъщи, такава била практиката. тоест аз щях да си разполагам доста добре с времето и със моята квалификация щях доста добре и да се изхранвам на частно. В интерес на истината още не съм се отказала от този вариант, други неща ме накараха миналата година да не приема.

За какви заплати говорим? При 140 учебни часа на година. Нека милите учители започнат да си уплатняват работното време,защото не само са смешни, но и нагли до безумие.Правителство им виновно, че не давало пари. Ако това правителство си отиде, защо мислите, че друго правителство ще е склонно да засипе с мангизи даскалите, докторите и всички, които стачкуват? Колко ще получаваме решават от МВФ, Световната банка, Европейския съюз. Техни представители идват и съвсем недвусмислено казват какви да са данъците и заплатите у нас. Свалете това правителство, тези хора ще си назначат друго. И заплатите няма да мръднат чувствително, докато ония в чужбина не го решат. Алчността на най наглата гилдия няма край. Щом нямаш отговорност към децата и не ти харесва - просто напускаш. Децата без образование няма да останат. Учителите тормозят цяла България и на нормалните хора това им писна. Бих подкрепил всяко решение на управляващите за крути мерки срещу тези неграмотни изнудвачи.

Неуморна Вал /13:46/ Похвално е че знаеш как се намира средноаритметично на едно четирицифрено и на едно трицифрено число. Много трогателна е и помощта, която майка ти и вуйчо ти оказват на баба ти, да ти е жива и здрава. Само че нито едното, нито другото ще помогне на БЪЛГАРСКОТО ПУБЛИЧНО ОБРАЗОВАНИЕ. Една камбана би на умряло за него от 24.09 до 02.11 тази година, само че крясъците, включително и твоя, активно я заглушаваха, и нашите управници не я чуха. Амин!

Ами НикиБ, точно тук е издънката - учителиет размахват разни фишове, но извинявай, ако жена ти взима 280, а ти 1400, нали разбираш, че общи яви доход всъщност е 1680, горе-долу по 800 заплата средно. И как ще ме убедиш, че някой живеел с 200 лв. заплата. Ами не живее, това е ясно. И баба ми е със 130 лв. пенсия. Но не живее с нея - вуйчо ми й плаща режийните, майка ми и носи храна. Много пенсионери всъщност имат и жилищя, които дават под наем - но на площада крещят и викат със 100 лева не се живее. Същото е и с учителските заплати - повтарям, ако някой стои на такава мизерна зплата, значи има защо...

Е то само това оставаше - да имам по-нисък доход от твоя. Не че това има значение за световния революционен процес, ама...

До отпускар - да, аз поддържам мнението високи заплати, НО.... СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНИ ИЗИСКВАНИЯ. Всъщност затова в момента се рипа срещу матурите, защото матурите ще покажат истинския хал на качеството на преподаване. Задавам си въпросът - къде бяха учителите в първите години на прехода - не толерираха ли те тогава децата на мутрите, че и на по-високоплатените родители? Да сте чували за подкупи при постъпване на дете в детска градина? Ами да, сигурно сте чували, както се носеха и легенди за взимането на изпитите във вузовете, че и в училище.... Това да не са градски легенди? Да, високи заплати, но защо, когато се заговори за проверки, тестове и прочее контрол, учителите са абсолютно против?

Е то само тава оставаше, месечният ми доход да е по-нисък от твоя...

Чета и се чудя колко много хора има тук със свободно време, което губят да драскат глупости тук. Нито един от вас няма конструктивно предложение за решаване на проблема. Фактите са ясни: учителите имат ниски заплати и не могат да посрещнат нуждите си с тях. Независимо какво дрънка сульо и пульо, те няма да работят за децата ни, както трябва при това положение. Кой е потърпевш от простотиите на управляващите? Децата ни. Ясно е, че не всички можем да ги изпратим да съберат знания в чужбина. Какво ни остава тогава? Хайде, кажете как да се оправят нещата, вместо да си правите словесен оргазъм, така, че всички да са доволни и децата ни да са добре. Стига сме се държали като тъпи помияри, които освен да лаят, нищо друго не могат. Станахме гетото на Европа. Няма ли един умен човек, който да нмери решение как България да заприлича на европейска държава?

До всички, които плюят по учителите, Чудя се как може да съществуват такива плазмодии като вас! Толкова сте тъпи, че не се усещате как ви използват! Кво искате вие? Съкращения на учителите? Е тва ще дойде дюшеш на мафията дето ни управлява. Направо да закрием училищата и университетите... за кво са ни... ПАрламента да стане от 10 000 депутата, всеки със служебна кола, шофьор, охрана, къща и секретарка. Заплатите на сотаджии, строители, продавачи, таксиджии и прочие елит на нацията да станат поне 5 пъти заплатите на професори по медицина, хирурзи, инжинери, въобще всички с малко повече акъл в главата. Пенсионерите и те много пари искат мамицата им.. да им намалим пенсиите белким пукнат и ни отърват.... Да си останем една нормална държава от цигани, черноработници и слуги. Стачката на учителите е най-страшното нещо! По-страшно от новите акцизи, данъци, по-страшно от инфлацията и мизерията! Съкратете гадните учители, закриите училищата! Всичките гении дето сте се събрали тук сами ще си обучавате издънките, даже няма нужда да ги обучавате. От 15 годишни да заминават да работят да изкарват кинти, винаги ще има нужда от добичета!

Накратко, детските градини и яслите са създадени да освободят родителите, ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ, от който да се заделят проценти за обазование и прочее администрация. Не подценявайте родителите и не мислете ,че не могат да научат децата си. Нашите деца не са изроди, нито говеда. Поне около мен няма такива.

Драги ми приятелю, НикиБ, знам, че ти е мъчно, защото женатие и майка ти са учители. Обаче, миличък, ако ми кажеш месечния си семеен доход, бас държа, че е по-голям от моя месечен семеен. Нали ме разбра. Това, че жена ти взима ниска заплата, може изобщо да не е фактор за миерно съществуване, както между впрочем се опита да намекнеш в предишните ни форуми. Затова и хората някак си не се улавят като шарани на гола кука, когато някой им размахва фиш със заплата (хайде да издам една тайна - по фиш и моята заплата не е голяма). Но аз не видях нито един напуснал учител от всички дето се пенявеха, че щели масово да напускат. Значи има защо да не напускат. Съгласи се, че човек може да се съгласява с мизерни условия на плащане в два случая - или не го бива за нищо, или т.нар. мизерно заплащане предоставя и други възможности, които не са за изпускане. Съжалявам, че продължавам да отстоявам мнението си - а то беше, че стачката като протест си е пълна издънка от страна на учителите, че лидерите, които си избраха, съвсем осраха ситуацията и ги направиха за посмешище, че изобщо нито организацията, нито замисълът на това което направиха, а то си беше чиста форма РЕКЕТ, не можаха да накарат притиснатите в ъгъла родители да възприемат присърце проблемите им. За твое сведение като интелигентен човек и родител аз се старая постоянно да общувам с детето си, рисувам заедно с него, гледаме заедно филмчета, учим заедно, не му отказвам, когато има интерес да научи някоя буква и ще продължавам да му помагам, когато стане ученик. И най-вероятно то ще знае предварително повече от своите учители, вярвам го, защото е будно детенце и любознателно. Ние не сме си захвърлили децата на учителите да ни ги отглеждат. Ако не знаеш каква е ролята на училището, жалко. Поинтересувай се с каква цел са създадени яслите и детските градини - да освободят родителите,

Драги ми приятелю, НикиБ, знам, че ти е мъчно, защото женатие и майка ти са учители. Обаче, миличък, ако ми кажеш месечния си семеен доход, бас държа, че е по-голям от моя месечен семеен. Нали ме разбра. Това, че жена ти взима ниска заплата, може изобщо да не е фактор за миерно съществуване, както между впрочем се опита да намекнеш в предишните ни форуми. Затова и хората някак си не се улавят като шарани на гола кука, когато някой им размахва фиш със заплата (хайде да издам една тайна - по фиш и моята заплата не е голяма). Но аз не видях нито един напуснал учител от всички дето се пенявеха, че щели масово да напускат. Значи има защо да не напускат. Съгласи се, че човек може да се съгласява с мизерни условия на плащане в два случая - или не го бива за нищо, или т.нар. мизерно заплащане предоставя и други възможности, които не са за изпускане. Съжалявам, че продължавам да отстоявам мнението си - а то беше, че стачката като протест си е пълна издънка от страна на учителите, че лидерите, които си избраха, съвсем осраха ситуацията и ги направиха за посмешище, че изобщо нито организацията, нито замисълът на това което направиха, а то си беше чиста форма РЕКЕТ, не можаха да накарат притиснатите в ъгъла родители да възприемат присърце проблемите им. За твое сведение като интелигентен човек и родител аз се старая постоянно да общувам с детето си, рисувам заедно с него, гледаме заедно филмчета, учим заедно, не му отказвам, когато има интерес да научи някоя буква и ще продължавам да му помагам, когато стане ученик. И най-вероятно то ще знае предварително повече от своите учители, вярвам го, защото е будно детенце и любознателно. Ние не сме си захвърлили децата на учителите да ни ги отглеждат. Ако не знаеш каква е ролята на училището, жалко. Поинтересувай се с каква цел са създадени яслите и детските градини - да освободят родителите,

До всички, които плюят по учителите, Чудя се как може да съществуват такива плазмодии като вас! Толкова сте тъпи, че не се усещате как ви използват! Кво искате вие? Съкращения на учителите? Е тва ще дойде дюшеш на мафията дето ни управлява. Направо да закрием училищата и университетите... за кво са ни... ПАрламента да стане от 10 000 депутата, всеки със служебна кола, шофьор, охрана, къща и секретарка. Заплатите на сотаджии, строители, продавачи, таксиджии и прочие елит на нацията да станат поне 5 пъти заплатите на професори по медицина, хирурзи, инжинери, въобще всички с малко повече акъл в главата. Пенсионерите и те много пари искат мамицата им.. да им намалим пенсиите белким пукнат и ни отърват.... Да си останем една нормална държава от цигани, черноработници и слуги. Стачката на учителите е най-страшното нещо! По-страшно от новите акцизи, данъци, по-страшно от инфлацията и мизерията! Съкратете гадните учители, закриите училищата! Всичките гении дето сте се събрали тук сами ще си обучавате издънките, даже няма нужда да ги обучавате. От 15 годишни да заминават да работят да изкарват кинти, винаги ще има нужда от добичета!

До всички, които плюят по учителите, Чудя се как може да съществуват такива плазмодии като вас! Толкова сте тъпи, че не се усещате как ви използват! Кво искате вие? Съкращения на учителите? Е тва ще дойде дюшеш на мафията дето ни управлява. Направо да закрием училищата и университетите... за кво са ни... ПАрламента да стане от 10 000 депутата, всеки със служебна кола, шофьор, охрана, къща и секретарка. Заплатите на сотаджии, строители, продавачи, таксиджии и прочие елит на нацията да станат поне 5 пъти заплатите на професори по медицина, хирурзи, инжинери, въобще всички с малко повече акъл в главата. Пенсионерите и те много пари искат мамицата им.. да им намалим пенсиите белким пукнат и ни отърват.... Да си останем една нормална държава от цигани, черноработници и слуги. Стачката на учителите е най-страшното нещо! По-страшно от новите акцизи, данъци, по-страшно от инфлацията и мизерията! Съкратете гадните учители, закриите училищата! Всичките гении дето сте се събрали тук сами ще си обучавате издънките, даже няма нужда да ги обучавате. От 15 годишни да заминават да работят да изкарват кинти, винаги ще има нужда от добичета!

Да, Калине, и си прав, и не си прав! Защото смяташ, че в училищата работят само учители! Понеже донякъде си прав много ми се иска по-подробно да представиш положението в училище- може и само във вашето!!!

След като попрочетох някои от коментарите стигнах до извода, че всичко в образованието е ОК ! Затова призовавам учителите да не стачкуват вече- и без това от стачката получихме само голи обещания / дори и друго няма/. Ами това е. Който може да се спасява час по-скоро от образованието и от България, която дискриминира българите!

Това, което обещаха от 1 ноември не е получено. Но поне ни обещаха и кравата и телето. Щяло да се срине образованието- ами да се срине, хич не ми пука вече. Който иска да учи ще учи и при сринато, развалено и миришещо на корупция- министерска и директорска обаче, образование. Само, че истината е болезнена- учениците не искат да учат и за това са виновни учителите според смотания министър, който за мен отдавна е загробил образованието. Даването на делегирани бюджети само ще узакони тотално корупцията и тогава ще настане истински тоталитаризъм. Тодор Живков ряпа да яде!!!!! Само, който е извън образованието не го разбира! Обаче вече ми писна - като ни закрият или съкратят ще ми направят услуга- най-после сигурно ще направя решителната крачка, която се страхувам / и то не само аз/ да направя- да се махна от тази система. Продавачката в съседния магазин взема 500 лв. - двойно на мойта заплата. И не й крещят, че е боклук!

Добре казано, Калине! Вярвам, че си Учител. На такива като теб трябва да повишат заплатите, защото вие ще научите децата на четмо и писмо. Описаните от теб учители без съмнение очакват да бъдат съкратени при изчерпването на делегираните бюджети, поради което вдигат пушек в общественото пространство. Впрочем колко от клелите се да напуснат професията по време на стачката вече не са учители ? Единици, Калине. Много от останалите в класните стаи също са към групата на описаните от теб. Та за тези хора си позволявам да добавя, че освен липса на възпитание и трудолюбие /което си отбелязал/ им липсва и достойнство. Ще съжалявам искрено, ако през лятото вместо да си отидат те, си отидат такива като теб.

БРАВО НА КАЛИН, ТОВА Е УЧИТЕЛ, А ОНЗИ КОЗЕЛ ДЕТО ВСЕКИ ДЕН ГО ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. АБЕ ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ КАКВО ПРЕПОДАВА ТОЗИ ДЪРТ КОЗЕЛ. ТОЯ ВЗЕ МОНОГО ДА СЕ ВЖИВЯВА НА ПОЛИТИК. АМАН ОТ ТАКИВА НЕКЪДЪРНИ ДАСКАЛИ.

драги ми нерваци, оставете учителите за малко !Какво ще кажете за данъчните,които искат по 12 месечни заплати или около 6 000лв премиални?Учителите поне нещо правят за вас,ами тези?

Родителите от името на учениците имат право да съдят учителите, които поради стачката са лишили децата от качествено образование, а качественото образование е част от правата на децата. Ако съдът обрули даскалите заради нарушени детски права с яки глоби от всеки невземал часовете си, виж как ще се появят пари за училището и на учителите ще им пука завършва ли учебната година или не. Добре. Правителството им виновно, че не давало пари. Ако това правителство си отиде, защо мислите, че друго правителство ще е склонно да засипе с мангизи даскалите, докторите и всички, които стачкуват? Колко ще получаваме решават от МВФ, Световната банка, Европейския съюз. Техни представители идват и съвсем недвусмислено казват какви да са данъците и заплатите у нас. Свалете това правителство, тези хора ще си назначат друго. И заплатите няма да мръднат чувствително, докато ония в чужбина не го решат. Аз затова и не гласувам, защото зная, че гласът ми няма смисъл.

Драги ми до Калин-е /07:29/ колко дълго един читав човек да работи и носи отговорност, пък в това време управляващи и общество да се издевават над труда и квалификацията му. И безотговорност ли е да искаш достойно заплащане на труда си, да поставяш този въпрос скромно и деликатно в продължение на повече от 10 год, всички около теб да се правят , че няма проблеми в образованието ни, да предупредиш управляващите 4 мес. предварително за предстоящи протести, и когато пак те пренебрегнат да се включиш и активно да участваш в стачката. Не знам за теб тава какво е , но за мен е ВЪВ ВИСША СТЕПЕН ОТГОВОРНО И ОСЪЗНАТО ПОВЕДЕНИЕ. Помисли, дали твоето разбиране за ЧУЖДАТА /не за твоята, за чуждата / отговорност не си е живо овчедушие. И докъде ще стигнат децата ни ако не Учители, а овце им показват правия път?

Обяснимо е защо малцина са излезли да стачкуват и да задръстват пътя. Студено е. То не ти е като топлата есен, когато можеш да се вееш по улиците без работа и нищо. Ако можеше зиме да се стачкува, седейки в бара, даскалите първи да бяха. Нищо не казвам, но ми са ясни. Няма на кого да се правят на загрижени за децата. Няма кой да вярва на даскалите.

Браво, КАЛИНЕ! Много добре сте го казали - читавите учители работят и носят отговорност, а мързеливите и некадърните протестират. Направили сте точна картина на бълг. учители. Поздравления!

такаааа чудя се дали в цялата тая галимация някой се е сетил и за нас или просто - давай да върви после нали на нас няма да ни излиза през носа - сега да яземат да провалят годината и тогава наистина ще стане забавно...

Изморих се да чета простотии-и от така наречените даскали във форума и от всички други злобари.Отивам да изпия един немидремин и си лягам...

ВСИЧКИ ДАСКАЛИ АКО СА НЕЩАСТНИЦИ ТИ И СЕБЕПОДОБНИТЕ ТИ УРОДИ КВИ СТЕ?МАТЕРИАЛА Т.Е ДЕЦАТА СА ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ НЕЩАСТНИЦИ КАТО РОДИТЕЛИТЕ СИ.ВСЕ ПО-МАЛКО КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ ИДВА.ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА.ОТ ВСЕКИ ИДИОТ РОДИТЕЛ СЪЩО.ЗА ЖАЛОСТ ОТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ РОДИТЕЛИ НЕ СТАВА.КАКВИ ДА СА ИМ ДЕЦАТА 'ГЕНИЙ' ЛИ?

ЯСНО Е,ЧЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ.ЯСНО Е,ЧЕ ИСКАТЕ НЕГРАМОТНИ И УРОДЛИВИ НАСЛЕДНИЦИ.НЕ ВИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ Е ИМА БЪЛГАРИЯ.НЕ ВЕ ИНТЕРЕСУВА СКАЧАНЕТО НА ЦЕНИТЕ,ПОСКЪПВАНЕТО НА ЖИВОТА.ЗА ВАС ДАНЪЦИТЕ СИГУРНО ОЩЕ СА НИСКИ? ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ СЪЩО СА НИСКИ И ЗА ТОВА СКАЧАТ СЪС 44%. ЗАПЛАТИТЕ НА НЕКАДЪРНИТЕ ВОЕНИ И ПОЛИЦАЙ СИГУРНО СА НИСКИ/И ЗА ТОВА СЕ ОТДЕЛЯ ЗА ДВЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЕФЕКТИВНИ ДОРИ В МОМЕНТА ВРЕДНИ ВЕДОМСТВА 28% ОТ БВП.ЗА ВАС ПЪТИЩАТА СА ИДЕАЛНИ БЕЗ ДУПКИ. НЯМА В БГ ПРЕСТЪПНОСТ И БЕДНОСТ? ЗА ВСИЧКО ТОВА СА ВИНОВНИ ПОЛИТИЦИТЕ И ВИЕ САМИТЕ ЗНАЕЩИ САМО ДА ПЛЮЯТ И НЕИСКАЩИ ДА ПЛАЩАТ ЗА НАЙ-ВАЖНИТЕ СФЕРИ КОЙТО В МОМЕНТА СА НА ДЪНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И МЕДИЦИНА.САВСЕМ СКОРО ДО 5 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ПРЕПОДАВА И КОЙ ДА ЛЕКУВА.ЩЕ ТРЯБВА ДА ВНАСЯМЕ МАЙМУНИ ДА ПРЕПОДАВАТ НА МАЙМУНЧЕТАТА ВИ9ДЕЦАТА ВИ0 И ДА ЛЕКУВАТ ГОЛЕМИТЕ МАЙМУНИ9ВАС).Е ВИЖДАМ.ЧЕ НА ПЛЮНКАДЖИЙТЕ ИДЕАЛЪТ ИМ ЗА СТРАНА И НАЧИН НА ЖИВОТ Е БАНАНОВА РЕПУБЛИКА В КОЯТО БЪЛГАРИЯ ЗА ЖАЛОСТ СЕ ПРЕВРЪЩА СИГУРНО И БЕЗ ОТКАЗНО.ЗА ТОВА СТЕ ВИНОВНИ И ВИЕ.ХАК ДА ВИ Е

Чета и не мога да определя от какъв вид сме ние българите.Ние не сме дори овце,защото когато една овца тръгне за някъде другите вървят след нея.Ние сме едно злобно,самолюбиво и предателско племе.Наблюдавам от много време как се отнасяме един към друг и в България и когато сме в чубина.Всички други народи в чужбина се поддържат един друг/и руснаци,и румънци,турци и дори цигените живеещи на запад си помагат/,само ние българите страним от другите българи,защото знаем,че от българин нищо добро няма да видим/разбира се и тук има изключения,но са малко/.И в този форум има само злоба.И аз имам ученик и на мен няма да ми е приятно да се провали учебната година,защото една година си е една година от живота и ако е изгубена това не е никак малко.Прав е бил този,който е казал,че живота е като курник-къс и осран...

Толкова обиди към учителите прочетох тук, че се чудя откъде такава свещена простота. Най-големите простаци - най-големи обиди. Колкото по-чужди на образованието, толкова по-зле настроени към своите учители. Да, нямате нужда от учители, радвам се, че имате нужда от Станишев и компанията му. Хранете го милия с вашия труд, че той горкия досега не е работил ни един ден. Тези учители малко работят, нищо не правят - я да вземат пример от властимащите интелектуалци /те, а не учителите са интелектуалжите/. Наистина ли не виждате реалните очертания на проблема с учителите?

Браво на алчна и французойка, те мислят най-правилно, и ако всички тук мислеха като тях ония гадове в парламента щяха да са чистачи по улиците а може би и просяци, защото само за това ги бива.

Не съм учител по БЕЛ! Просто съм УЧИТЕЛ и съм грамотна. Но за разлика от вас, не се взимам насериозно. А вие преди да ме упреквате, прочетохте ли тези по-долу? Тогава ще ми говорите за злоба! Всеки има право да се защити. Аз го правя със словото, а който може - да чете между редовете!

Не е ли крайно време с закон парламента да забрани стачките на всички бюджетни празноглавци?

О боже дали не се е родил вече някой диктатор, да вземе власта и с мъжка ръка с калашник да смаже това безочливо, мързеливо и алчно учителско съсловие. Никой няма право да тероризира децата. Като не им хареса да ходят в мината да копаят -там дават повече.

Учител съм от 30 години. Вярно е, че заплатите ни са малки. Но още по-вярно е, че инициатори на протестите са най-мързеливите и най-некъдърните от съсловието. Тях ще видите да закъсняват за работа! Тях ще видите да бързат в междучасие да се скрият някъде да пушат! Тях ще видите да бягат от отговорност и служебни ангажименти! Те винаги се движат между капките! Тях ще видите да търсят места във властта или да се подмазват на властимащи! Тях ще чуете да сипят обиди по адрес на ученици и родители! Много от тях и днес вееха байраците на патрона си Я. Такева. Тези хора с нищо не са заслужили и заплатите, които получават в момента! А читавите колеги, те просто работят! Знаят каква отговорност носят!

до АЛЧНАТА - Госпожо, Вие владеете само правописа добре. Сигурно преподавате по БЕЛ. Ако е така, много жалко. Злоба, страшно много злоба излъчвате. На какво друго можете да научите учениците? На човеколюбие? Не вярвам.

Само така!!! Давайте, сега е момента- плюйте учителите!!! Ръкопляскайте на добтите и много кадърни депутати и на инфантилното недотазумение Станишев!!! Добре се справиха с даскалитеа'- следващите сте вие!! Усещатели вече? те си заслужават и заплатите и увеличението!!!

Всички даскали са пълни нещастници и отрепки. Качеството на образованието е критично поне 15 години вече. Като толкова искат пари да се образоват първо те и вместо да четат уроците от тетрадки в клас да се хванат и да ги научат че са смешни. Хубаво е да покажат че изобщо могат нещо и после да искат пари и да заплашват с провал учебната година. Нещастници! Никакъв срам и достойнство не са им останали!

Всички даскали са пълни нещастници и отрепки. Качеството на образованието е критично поне 15 години вече. Като толкова искат пари да се образоват първо те и вместо да четат уроците от тетрадки в клас да се хванат и да ги научат че са смешни. Хубаво е да покажат че изобщо могат нещо и после да искат пари и да заплашват с провал учебната година. Нещастници! Никакъв срам и достойнство не са им останали!

NQma6e da im dam pove4e ot 50% uveli4enie za6toto ne go zaslujavat az sym u4enik v 12 klas v elitna gimnaziq i sym imal u4iteli koito prosto neznaqt kakvo prizazvat i u4at u4enicite si na otkrovenni luji prosto zaradi tqhnoto nevejestvo.

Е, определено, учителите/родителите и т. н., които са те възпитавали не заслужават никакво увеличение на заплатите! Камо ли, пък, уважение! Не завиждам и на децата ти, които ще намериш какво да ги правиш.

DO francuzoikata:NE ZNAM DALI MOGECH DA PRAVICH SVIRKI NO DA LAGECH OPREDELENO SI SE NAUCHILA.BIL SAM NA NAI-GOLIAMATA STACHKA NA TRANSPORTNITE RABOTNICI V FRANCIA .VSICHKI SE VKLIUCHINA ,I EL. SNABDIAVANETO I HLEBARITE,I STUDENTITE I UCHITELI .NE PICHI GLUPOSTI CHE NIKOI NA NIKOGO NE PRECHI PO VREME NA STACHKA. NA BENZINOSTANCIATA NE MOGECH DA ZAREDICH KOGATO NIAMA TIK I CHAKACH.TOVA BECHE NACIONALNA STACHKA.OMARZNA MI OT KOKOCHKI V CHUGBINA KOITO VIGDAT SAMO PERUCHINA.ZACHTO NE SE VKLIUCHAT I EL. SNABDIAVANETO I BENZINOSTANCIITE I TRANSPORTA ZA DA PODKREPIAT UCHITELITE.? CHTE VI KAGA ZACHO -ZACHTOTO TOVA E EDIN OTGLEDAN OT KOMUNISTITE PROFSAIUZ S BOKLUCI KATO TRENCHEV KOITO OBSLUGVA SAMO UPRAVLIAVACHTITE.HAR TRIABVA SAM DA SE OBEDINI I DA IZGONI CIALATA PAPLACH KOIATO SEGA SE NARICHA ,PARLAMENT,PRAVITELS

TEZI,KOITO RUGAIAT UCHITELITE VEROIATNO NE SA HODILI NA UCHILISTE.NE MOGA DA DOPUSNA,CHE MOGE DA PLUIAT TEZI ,KOITO SA GI NAUCHILI DA CHETAT I PISAT.SLED 9 SEPT. 1944 KOMUNISTI-PARTIZANI UBIVAHA UCHITELI SAMO ZARADI TOVA ,CHE SA IM PISALI DVOIKI.IZGLEGDA OTNOSENIETO NA TEHNITE NASLEDNICI KAM UCHITELITE NE SE E PROMENILO.

Мнооого ме кефите. Веднага рипнахте. Първосигнални сте повече от децата! И сте доста по-глупави от тях. Докторче, със сигурност няма да попадна при тебе. А и без това вие сте оставили на естествения подбор да се грижи за здравето на българина. Павка, много си лют, нещо! Наблягай повечко на секса, това ще върне ведрото ти настроение! Светланке, какво е една година пред вечността...? А на тоя дето ме упреква в алчност, простотия и дебелогъзие, ще кажа, че съм готино парче и от сутрин до вечер бича уроци, и съм крайъгълният камък на сивата икономика. И много ме кефи да ви лазя по нервите.

Жалки хорица,нали всички сме в казана с лайната,защо се ядете един друг?Онези ви глидат сеира децата страдат/и по-лошо ще става/ учителите мизерстват,родителит сърдити на всички за всичко и всеки излива помия като забравя,че живота е уникален и кратък.Защо е всичко тава Боже!Големички ше са ни били греховете да избирем този момент и в тази страна да се родим.Даскали,родите ,деца всички ни манипулират и глидат сеира.

Как да ви обиче човек?! Как да ви се радва и да ви даде повече уважение?! Алчни, необуздани, злобни, мразещи всичко живо, пък и неграмотни!!!

ЧАКАМ ДАСКАЛИ В ЛЕКАРСКИЯ КАБИНЕТ.ТАМ ЛЕКУВАМ ДАСКАЛИ ОТ АЛЧНОСТ И ПРОСТОТИЯ! Д-Р ХАУС

Вие сте най-тъпият народ,за който съм чувала в ЕС наскоро!Защо плюете учителите?Защото искат нормални заплати!Станишев ви каза твърдо,че няма пари за учителите,лекарите и др. желаещи да получават нормални заплати в европейска страна/не е държава вече/Малко след прекратяването на стачката и след изборите естествено вашите скъпи другари си увеличиха депутатските заплати с 45%/така поне писаха/Скоро ще увеличат парното с най-малко 30% и всичко друго увеличават всеки ден -инфлацията расте с часове!А вие нагли тъпаци сигурно сте от тези,които си продават гласа на БСП,ДПС и ГЕРБ за 20лв.-мръсни предатели!Говори се за бъдещето на Българските учещи деца,а вие 100% не сте учили като циганите!Заради вас страда по-голямата част от живеещите все още в мизерна Б-я!Като останете вие големите умници,циганите и турците на Доган какво бъдеще ви чака в Б-я!?Направо си е за завиждане!Нормалните хора протестират и искат нормален живот!Вие сигурно сте свикнали да крадете за да живеете нормално иначе нямаше да плюете учителите!Тъпи сте точно вие,а не нормалните протестиращи учители!!!Вие сигурно сте и мазохисти /може и съдисти/взете мерки и се лекувайте!Не смея да си призная,че съм родена в Б-я заради вас!

Тъпи даскали, кого плашите ? Ние ще намерим кво да правим децата си, но вие ще умрете от глад. Относно частните уроци - идея нямате какво ви се готви ;-) Само да кажа ,че всеки ще може да изкара по някои лев н а ваш гръб само ако знае кои дава частни уроци ;-) аиде д а ви е честито. Тоя път няма да има избори и няма кои да ви трае толкова, пак ще стане седянка ама пред бюрото за безработни заедно с мангалите,и докато метете улиците може да показвате на мангалите колко сте интелигентни и да си изпросите боя евентуално.

Това са хора без всякакъв морал и достойнство. Te не стават за портиери, а ние ги оприличаваме като учители. Това са подлоги на нечии болни амбиции. Ако има гражданско общество, то трябва да изхвърли тази група учители на нашите деца. Стига компромиси спряму тези дебили, които единствено могат да се изживяват като площадни герои. Познавам няколко от тях. Срам ме е да споделя тяхната морална и интелектуална нищета. За тях площада е единствената алтернатива. В класа стават смешни!!!!!!!