Увеличиха глобата за вдигане на кола на 60 лв.

Глобата за вдигане на кола с паяк в Пловдив скача от 40 на 60 лева от първи август.

Обратно в новината

Коментари - Увеличиха глобата за вдигане на кола на 60 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна си мисля, че сме по-зле от Бангладеш, но сега се убедих, че и кметът Тотев мисли така. Тотев, животът не е само забрани и наказания. Твоята задача като кмет е да правиш така, че гражданите да са щастливи, а не преследвани и наказвани. Вместо да продавате старите павета, направете места за паркиране или за кратък престой. Защо никъде няма автомати за таксуване на почасово спиране. Защо сме длъжни да плащаме ДДС, когато пускаме SMS за паркиране? А ако нямаме телефон, длъжни ли сме да издирваме някой за да ни таксува? Тотев, ако искаш да си кмет на един цивилизован град, трябва да се вслушваш в това, какво казват опонентите ти и какво би било добре за гражданите. Само със забрани не става!

Само така българина ще се научи на ред. Има наглеци , които не ги притеснява и пред гараж и пред вход и къде ли не да паркират , само и само да не ходят 20 метра

Мечатата на българина - да кара премиум кола на края на дните си и да паркира пред входа.

По този начин се опитват да съберат пари за ремонта на Коматевско шосе ли?

За Коматевското, едва ли - то се самофинансира, най-вероятно... Но евентуално, за крепости и друга псевдоисторическа бутафория.

Тъй, тъй - маминото ! - вдигай за да има и за тебе продажно копеле!!

Пред гараж не 60, а 160 трябва да е!!! Куцо и сакато в града с по една-две коли за 400-500 лева, 95 % нямат гараж и айде.... кой където свари!!!

друго си е 200 евро

Много интересно изказване на кмета. Вероятно иска в България да спре търговията с автомобили или изобщо да унищожим автомобилната индустрия. Интересно в кой век живее? Може би в друг? Но все пак и той се ползва от автомобил. Къде ли му е мястото за паркиране?

Абсолютно е прав кмета. Хем искате въздуха да се подобри, хем продължавате да си карате старите коли и да се топлите въглища. Ами няма как да стане.

как да ти го кажа по добре. ВИЖ САМО ЗАДРЪСТВАНИЯТА ЗАРАДИ СКАПАНАТА СФЕТОФАРНА СИСТЕМА, ПОЧТИ ЕДНОГОДИШНИЯ РЕМОНТ НА АПРИЛОВ, ВИЖ НЕУРЕДИЦИТЕ С ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И АЙДЕ ОДИ НА СЕЛО ДА КОПАШ ЧУШКИТЕ. КМЕТА Е ЕДНО ЧУДО НЕБЕСНО!

само като видиш колко дървета се изсякоха и ще разбереш колко си "УМЕН" хахаха айде от ПР отдела на обищната да млъкнат!

Като имаше 66 милиона евро за ел. транспорта що герберунгилите се отказаха на миналия мандат. Ей за тва Пловдив мяза на кочина!

Възможно е кметът да е прав и да няма кинти, но и аз не се сещам за друг печеливш бизнес в града

като луди, повечето ремонти се направиха с заеми, а тъпата транспортан система е понякаква европрограма покоято сега и пари ще се връщат щот НЕ ТРЪГНА и както казват изгоряла и край!

Вие и тези които са ви възпитали сте виновни!!!!! При Социализма, НЯМАШЕ ТАКИВА ГЛОБИ И ВСИЧКИ НОВИ КВАРТАЛИ ВСЕ ОЩЕ ИМАТ МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ!!!! Сега капиталистите ви дават с болка на сърцето около 600лв. заплата и после половината отива за данъци, такси, винетки, глоби, лекарства......................... САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ!!!!

Е да, ама прогнилия капитализъм победи проспериращия социализъм, в който насила ни караха да вярваме и сега какво да правим?

че като гледаме колко народ ходи по кофите и едвам свързва двата края ЕГАТИ ХУМАННИ КАПИТАЛИЗЪМ аххаха узаконено ограбване!

по хубавия социализъм се чакаше по 20 години за гнусен съветски автомобил и на година се продаваха по 10 000 автомобила. Сега в лошия капитализъм бедните българи внасят по над 100 000 коли и умните комуняги не са сметнали градовете за нормален трафик

Според мен глобата трябва да е в пъти по висока. Поне 300лв. Паркирането в центъра също - поне 4-5лв на час. Парите могат да се инвестират в допълнителни паркинги около центъра и подобряване на градския транспорт. Също така е крайно време данъка за бараки над 10-15 години да стане непосилен и бракмите да отидат за скрап.

Данъка за всички коли трябва да бъде от поне 300 лв. нагоре и тогава вече ще има паркомясто за всеки.

До Men ( нерегистриран ) 28.07.2016 12:08: Според мен Пролетно - Летния сезон всички на Велосипеди а Есенно - Зимния сезон всички на градският транспорт. Така няма да се тормозиш на тема данък МПС и кое било барака и кое не. Освен това в този вариан няма нужда и от паркинги. Местата за паркинги да ги направи Тотка градинки с фонтанчета и да сади Рози там лично за да дава пример на съгражданите си :) нНавит ли си на идеята ?

Кмета май трябва да се качи на велосипед ако иска да остане европейски кмет