Спряха ремонта на Коматевско шосе

Ремонтът на Коматевско шосе в Пловдив, който започна миналата седмица, е спрян, съобщи "Марица".

Обратно в новината

Коментари - Спряха ремонта на Коматевско шосе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пловдивчани до кога ще гласуват за Тотев? Преди време той каза, че ще даде курбан за да започне най-после този ремонт, а се оказва, че Общината не си е свършила работата по организация на движението: не направили проект! И защо няма проект пък ще дава курбан? Или Австрийската фирма, с която е сключил договор не му е дала подкуп за да си свърши работата! Каквато е да е причината, пак ще кажа, че общинските далавери и непрофесионализъм нямат край! Преди няколко дни бях свидетел как един дълъг камион не можеше да излезе от една пряка на наскоро реконструирания бул."В. Априлов заради мантинелите по средата на булеварда и му се наложи да прави няколко опасни маневри за да не се удари в тях. Повярвайте, това не е грижа за пешеходците защото конфликтът тротоар-велоалея е много по-голям от това, на една улица да има или няма мантинели по средата.

австрийската фирма "Щрабаг". С нея е подписан договор за усвояване на 30 млн. лв данъците ни отиват при еврогейците Гееербб

Поредната опашата лъжа, признайте че парите отдавна са откраднати и няма с какво да се направи ремонта. Крайно време е пловдивчани да излезнат на улицата и да изметат този кмет и общинари, защото освен да лъжат и крадат друго не правят от години.

За 60 млн. лева по добре да направят нов път през градините а този да си стои. То може и по-евтино да излезе, макар и с отчуждаване на имоти. А и хората и предприятията ,които живеят и работят по Ком. шосе като го затворят по въздуха ли ще се предвижват, крила ли ще им изникнат??? Как ще се прибирав вкъщи и как ще ходят на работа и на училище? Пълни недомислеци.

Ето, това са последствията от шуро-баджанашкия "капитализъм" особенно разпостранен в държавните и общински структури, завладяни от хора с комунистическо минало, некадърни и мързеливи, боядисани в различни цветове!

Особенно сегашната е пример за шуро-банджанащината. Днес се оказа че МС начело с Бойко са дарили на Гергов още парчета от Панагира. И вече гергов ще стигне 85% . А ся кажи ГЕРГОВ = БОРИСОВ?

90%

КМЕТА В ЗАТВОРА,ТЪП МАЛОУМЕН БОКЛУК,ПРЕДИ ГОДИНА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА ,СПА ЛИ ДО СЕГА

КЪДЕ Е НЕКАДЪРНИЯ ЗАМ.КМЕТ ПО ТРАНСПОРТА ЗЛАТИН? - некадърник!!