Прехвърлиха държавните акции от Панаира на Пловдив и Варна

Правителството прехвърли безвъзмездно на общините Пловдив и Варна собствеността върху притежаваните от държавата акции от "Международен панаир Пловдив".

Обратно в новината

Коментари - Прехвърлиха държавните акции от Панаира на Пловдив и Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме държава на идиотите - от една страна, управляват ни идиоти, от друга, ние си траем и се правим на идиоти. Панаирът е на Пловдив, вижте само каква история има, и вижте как е вдъхновявал хората от цяла България, стичали се в града от всички най-отдалечени селца в държавата, да видят новото, да видят Европа, дошла в Пловдив. Колко по-отвратилно е да видиш как един тъп и нищо не разбиращ от международна търговия и отношения, от международни панаири свинар, затрива най-нагло гордостта на строителите Нова България.

След този акт на "десните" ГЕРБ се доказва еднозначно червения им произход. Всички са едно в този парламент и затова е крайно време окончателно да си ходят. А ние пловдивчани, просто ако този хитър и прост човечец Гергов вземе панаира, трябва да направим революция!

Община Пловдив беше информирана за прехвърлянето на държавните акции от Панаира, но не е искала да ги придобива. Така коментира кметът на Пловдив Иван Тотев решението на Правителството да прехвърли безвъзмездно на Пловдив и Варна собствеността върху притежаваните от държавата акции от капитала , според което Пловдив получава 20,63%, а Варна 29%. Това решение на Министерския съвет ни хваща малко неподготвени. Към настоящия момент Община Пловдив не може да приеме тези акции без решение на Общинския съвет.

Кви тълпи от 80те , панаира си беше добре до към 2007-8 , след като комуниста олихарх го придоби, със всяка следваща година посетителите и изложителите намаляваха наполовина. Явно е че умишлено се съсипва.

Пловдив е столица на културата само на хартия и проформа.Това вече не върви,ама сме толкова малки,толкова безгласни,че нямаме сили вече даже да реагираме.Аз лично вече се уморих.Силни на деня,действа се от силата на позицията и какво им трябва друго на другарите ни?

Панаира буквално беше откраднат от червения Гергов с помощта на "синия кмет" Чомаков. Най нагло откраднат пред погледа на всички и никой не направи нищо. Сега го разхвърлят на малки парчета за да не може държавата никога да си го вземе обратно. И какво общо има Варна с Пловдивският Панаир!? Гадове и крадци!

София винаги е завиждала на Пловдив за панаира! Е, сега ще го довърши.

Е каква беше ползата от кмет на Герб в Пловдив? Общината дори не знаела, че МС може да реши и без нейното съгласие. Каква е и ползата, че Пловдив е избран за Европейска столица на културата 2019, когато дори държавата го "зачерква" в полза на ...Варна или някой олигарх? Пловдив никога не е бил в приоритетите не София (т.е. държавата), дори и сега при уж "нашето" управление.

То и свинекомплекса в село Маноле първо тръгна на зле, а след това беше затрит, след умелото управление на гЕОРГИ гЕРГОВ. От там му идва прякора сВИНАРЯ.

ПОДАРЯВАТ ДЯЛОВЕТЕ НЕ НА ВАРНА А НА ГОЧЕТО,ЗАЩОТО ВАРНА ЩЕ ГИ РАЗМЕНИ СЪС СВИНАРЯ-МОШЕНИК ЗА НЕГОВ ТЕРЕН В ЦЕНТЪРА НА ВАРНА...ГЕРБ СА В ДАЛАВЕРАТА,ЗАЩОТО ТЕ СА ГО РАЗРЕШИЛИ И ТАКА ТОЗИ МОШЕНИК ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ПАНАИРА БЕЗ ПАРИ

Лукарски да върне Панаира на Пловдив, а неда дава на Варна! Нагляр!

И на това му видяха сметката.Колко лесно се раздава чуждо имущество.Ееееееееее, законно е как да не е законно.Първо закон,после съсипия.Чакам следващото.