Курбан за 10 000 души в Бачковския манастир

Курбан за 10 000 души ще бъде раздаден в Бачковския манастир на 15 август - Успение Богородично.

Обратно в новината

Коментари - Курбан за 10 000 души в Бачковския манастир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима обсъждате и смятате колко грама месо се падало на човек?! Понеже явно нямате нищо общо с всичко това ще ви кажа, че това не е за наяждане. Що за низвергнато същество да си че да правиш такива сметки

Тя БПЦ това прави другото го неможе! БПЦ се отдаде на курбанджалък! От миналата година масово герберунгерите по партийна заръка правят курбани за тяхно здраве хахахах!

Бляк! Къде точно да се издрайфам ? :)

Ами то 10гр.месо си е чисто разсипничество.Да се намали на 2гр.Нали знаете,че месото и златото се мерят в карати.

Айде 1000 човека добре, но 10000 с 200 кила агнешко.. Смях

С 200 кг агнешко се падат по 20 гр месо на човек. Като махнеш кокалите 10 гр. Добре ще хапнат поклонниците. Кебапчийте отвън ще напълнят чекмеджетата.

Еех, само за стомаха мислите :) Ами то курбанът не е за наяждане, а за окусване. Ако някой отива на празника в манастира, за да се наяде, по-добре хич да не ходи :)

Ако мислех за стомаха щях първи да съм там ама не. Пък и да мисля! Аз съм нормален човек, не съм се врекъл на служба на Господ и това са човешки неща. Срамното е друго. Превърнали са манастира в машина за пари. Няма по-алчни хора от нареклите себе си "Божи люде" Дори и на тоалетната стои монах и до него има табела с надпис " Дарение за манастира" Ако пропуснеш да дариш започва да вика и да се кара. Отвратен съм от всичко това. За това и писах по темата. Нима не могат да отделят повече пари за да нахранят повече бедни хора?