Двама убити и 6-ма ранени при две катастрофи в Бургаско

27-годишен мъж от Карнобат, шофирал с 2,88 промила алкохол и с отнета книжка, уби 37-годишна пешеходка. Още един загина, а 6-ма са ранени при друг инцидент.

Обратно в новината

Коментари - Двама убити и 6-ма ранени при две катастрофи в Бургаско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Уважаеми" журналя, убити има при убийствата, а при катастрофите има загинали, починали и т.н. Не "създавайте" сензация, чрез привидно дребни трикове, които всъщност показват, че нивото ви не е "на ниво"! Принципно имам много добро мнение за този сайт, но виждам, че започвате да ми приличате на другите.

"Уважаеми" журналя, убити има при убийствата, а при катастрофите има загинали, починали и т.н.

bkras

Каквото и да кажа все ще е малко. Мога да кажа само, че днес до мен самия в рамките на два съседни светофара два буса минаха на червено, на тъмночервено. На единия без малко да ме отнесат. Какво да коментирам повече...

Милата жена, много съжалявам за инцидента. Дано почива в мир...

От статията не става ясно каква е тойотата. Два пъти пише, че е товарен, после пък пише, че е микробус. Ако е товарен, това значи, че е над 3.5 тона и местата за сядане вероятно са 1+1 или 2+1. Ако с товарен автомобил са превозвани 6 души (със или без шофьора), това значи, че доста от тях са били в товарния отсек и е цяло чудо, че са само ранени. Микробус е друго нещо. Той е до 3.5 тона и има до 8+1 места за сядане. Може да е пътнически, товарен или товаропътнически, като при различните конфигурации варират местата за сядане и обемът за товар.

Не очаквай от днешните псевдо-журналисти да обмислят и да проверяват публикациите си. В днешно време целта им не е да информират хората, а да "създадат сензация", но и това не им се получава.

''... на около 300 м преди отбивката за Гробищен парк Поморие...'' Mислим дека са станалE по-малко метра.

от коя раса са?

Вероятно кафяви

не е А.Д. от Карнобат а е цм от Карнобат

Просто не трябваше да спестяват, че са били на сватба. Особености...