Коментари - Приключва ремонтът при Слончето в Борисовата градина | dnes.dir.bg
назад

Приключва ремонтът при Слончето в Борисовата градина

На 15 август ще бъде завършена емблематичната детската площадка със слончето в Борисовата градина, обяви заместник-кметът на София Мария Бояджийска.

Обратно в новината

Коментари - Приключва ремонтът при Слончето в Борисовата градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска ми се да задам на някого въпрос за тази тоалетна! 160000лв! Тя вероятно е с подове от италиански мрамор и позлатена арматура, и пак като събирам 2 и 2 не мога да стигна 160000лв! Интересно, че никой не коментира това!

Кога ще върнете "Гълъбчето"???????

Абе слона си беше перфе, откак се помна все съм се пързалял на него - баба ми ме водеше, наще ме водиха, като пораснах сам започнах да хода. За последно преди 2-3 седмици се пързалях и нищо му нямаше, кво му реставрирват?

наще-нашите хода-ходя реставрирват-реставрират И понеже си останал неграмотен, мнението ти е без значение!

грамотен - негамотен, всеки има право да се пързаля нали? Пък ида си казва мнението. Иначе ще дойдат пак Сталинските години...или ти се иска да се върнат?

Все ремонтират, хвърлят едни пари и след това ги зарязват и уреди и всичкото, щото за подръжка няма.Вчера внука ми си счупи пръстчето на един разкрибуцан уред във фитнеса на 100 метра от тази площадка .

всичко ново бързо става старо ако не се СТОПАНИСВА ДОБРЕ. Едно е да осигуриш средства и да направиш нещо ново, но още по-важно е да му осигуриш контрола и поддръжката

Ето така идват наще хора да цицат от кафетата и да дават комисионни

за тоалетната!!!!!! Дано се поддържа и чиста. Ужасно грозно е да гледаш в софийските градинки как майки и баби свалят гащичките на дечицата и ги подканят да се изходят в тревата ЗАЩОТО НЯМА ИЗГРАДЕНИ ТОАЛЕТНИ. ТОВА СЕ НАРИЧА АНТИВЪЗПИТАНИЕ -децата свикват с естестеността на такава постъпка и после не им прави впечатление мръсотията. Дано общината изгради подобни места ВЪВ ВСИЧКИ ПАРКОВЕ И ГРАДИНКИ В СТОЛИЦАТА!!!!!!!

Кучета и котки може, а дечица не може. От 100 собственика на кучета 1 почиства след любимеца, ако не и по-малък процент. За бездомните да не говорим. Моите деца не извършват физиологическите си нужди из алеите и тротоарите, ама сте ми много странни такива индивиди- все децата ви пречат. Аз пък побеснявама някакъв кретен да изчака кучето си да се изходи и спокойно да си тръгне без да изчисти. ми що не клекне и той, същото е, ама дете да се изпишка до някое дърво- голяма драма.

виждам и възрастни да го правят и това е отвратителна хигиена. От одобрението ви деца да уринират в тревата става ясно че и вашето мислене е резултат от лошо възпитание. За кучетата сте абсолютно прави, но не разбирам какво толкова лошо виждате в добрата инициатива деца и родители да използуват тоалетна вместо да уринират в тревата?!