Коментари - ”Краси” е най-предпочитаната майонеза в топ класация | dnes.dir.bg
назад

”Краси” е най-предпочитаната майонеза в топ класация

За втора поредна година "Краси" е лидер в категория "Майонези и сосове" на националната потребителска класация "Любимите марки".

Обратно в новината

Коментари - ”Краси” е най-предпочитаната майонеза в топ класация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъвто собственика, такава и майонезата

На опаковката пише, че съдържа само яйчен прах и олио. Щом никой не ги е глобил или осъдил досега, значи ли, че съдържанието наистина отговаря на написаното?

ТОЯ ХИМИКАЛ ЛИ?

Много ми е интересно кой продукт е на второ място в "националната" дъра-бъра класация.

На това му се вика неволна анти - реклама. Сега със сигурност ще си отрежат едно 50 % от клиентелата.

Да тровят народа с всякакви боклуци наричани храна! Та ако някой ми каже че това е в името на ДЕМОКРАЦИЯТА ХАХАХА освен да го наречем убиец!

а БТВ кой гледа ?

Най-големите помии плащат най-често за реклами !

от години не съм купувал водния сос дет му викат майонез. Изобщо избягвам да си купувам МЕНЕДЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА НАРИЧАНА МАЙОНЕЗА! МАЙОНЕЗА БЕЗ ЯЙЦА! Та тия не ги знам верват ли си че им верваме?

Собственикът на майонеза "Краси" в "Панама Пейпърс"

Ami kак няма да е купувана, като опаковката и е изкопирана от майонезата от социализма и хората се подлъгват, че и качеството и е такова. Ама НЕ! Олекотена, без яйца, без олио, добре разбита вода с емулганти , консерванти и изкуствени овкусители.

По-лошо - открадната е. Дори успяха да убедят независимия български съд, че оригиналната майонеза "Краси" ги е копирала.

От завода в Бойчиновци се опитаха да ги съдят, ама... познайте от първия път кой и как победи!

Плоска реклама, на повече от боклучав продукт. Айде малко повече уважение към клиентите.

Четейки по-голяма част от коментарите ,става ясно че никой не харесва Краси майонеза. Как тогава е спечелила този приз? :)) Тази опаковка някога се използваше от майонеза произвеждана в гр.Бойчиновци-беше доста по-вкусна от тая Краси. Но имаха съдебни дела и Краси естествено смачкаха фабриката от гр.Бойчиновци и вече не съществува. Водата Хисар-ами не смятам,че е предпопитана. Може да се намери според мен в 2% от хранителните вериги в страната. И като почнат със златните медали... Дайте сравнение на ниво ЕС къде се намира този продукт-майонеза Краси и какви медали има.То е ясно медалите на панаира в гр.Пловдив,че се раздават подплатени под масата с някой друг лев. За съжаление статията не е обективна,но все някой ще клъвне.

Мили боже! Може ли да се яде тази майонеза? И каква е тсази класация? Вярно е,че българите са толко зле финансово, че понякога няма как, ядат я. И няколко продукта наречени "народни" - "народна кайма", "народна наденица". Жалко е за българския народ!

трябва да въведат и "народен народ"

Сигурно " народна" означава боклук, който са приготвили за обикновените хора. И е обидно да има такава марка. Кой ги разрешава, кой ги одобрява. Съветниците на ББ да четат тук и да му докладват за корупцията.

та те точно съветниците на Бойко съветват как да се прави корупцията. Хахаха ние имахме стандарти в хранителната индустрия които капиталистите неможеха да постигнат. Бягаше ни опаковането, липсата на реклама. За това по времето на социализма можеше да има малко на разновидности но сядаш и се нахранваш. А сега освен че си тъпчиш стомаха с въздух ами и се тровиш. Мислиш ли че съветниците не го знаят това ? Знаят го но да мушнеш 1 кг калциев двухлорид и 3 литра вода на обща стойност 4-5 лв и да побучиш 3 кг сирене което да продадеш на 15 лв я смятай какве печалбата?

Има ли някой, който е в състояние да яде от нещото в кутийката,дето пише че е майонеза??? С по-тъпа "новина" скора не бяха се излагали всички медии....

Ето това е новината която чаках!!! Щастлив съм! Сега мога да умра спокойно... Скъпи Дир-ци, защо това празнодумие се намира в сектор "НОВИНИ"? Никой ли не ви е научил да правите разлика между новина и платена реклама?!?

Да видим СЕМ какво ще каже по въпроса. В случая имаме точно дефинирана скрита реклама, която е забранена (чл. 77, ал. 2 от ЗРТ).

Някой да знае как се отваря опаковката на майонеза Краси, без нож и без да се скъса където си иска? А като я отвориш потича мазна лепяща се субстанция. Дир.бг, изложихте се.

Не знам какво слагат в майонезите, но, макар че не е съвсем по темата искам да обърна внимание на въпроса за добрите чичковци-бизнесмени, които ни "хранят" и "поят" - от страни на ЕС редовно се внасят в България остатъци от колбаси с изтичащ срок, на цена под 1 лев за килограм, които са в такова състояние, че могат да се използват само след промишлена преработка при свръхвисока температура. Та тези остатъци от колбаси /т.н. дупета, изрезки и др./ тук се преработват и влагат в месни изделия и срокът им започва да тече отново.

Майонезата с яйчния меланж и нишестето е най-убавата! Браво, четете етикета - има една друга, която е с истински яйца и без нишесте, и е в жълта кутийка, че да не правя реклама на рекламата, хаха... ;)

Жълтата кутийка се нарича "Майонеза Домашна" и е на *линеза. 250 г, 2.20лв.

Димитър Консулов е инженер по хранително-вкусови технологии. Стартира собствен бизнес още преди първите демократични промени в страната, развива търговска фирма, ръководи таксиметрова компания, магазини за хранителни и промишлени стоки, склад за търговия на едро с храни. През 1994 г. основава фабрика за майонеза "Краси". От 2004 г. управлява ТПК "БК Хисар" от извор 7. През 2010 г. закупува дяловете на "Мавър-2000" ЕООД, преименувана на "БК Хисар" ЕООД, като с нея вече има 35-годишни концесии за над 70 млн. л минерална вода в региона на Хисар. В предприятията, на които е мениджър, работят 330 души.

Дир, не можете да преборите чичко Гугъл, там пише всичко. Умишлените ви опити за заблуда са просто смешни.

И с какво ДИР " борят " или "лъжат"Гугъл"? Просто имаме един наш човек, номенклатура от социализма, на който още преди промените са му позволили да започне бизнес и да заеме позиции . И после да мачка конкуренцията, да си присвоява държавни продукти и сега вече да трови бългРСКИЯ НАРОД. Благодаря, че ни осведомихте кого да проклинаме.

Много явно платено съобщение .Поне го маркирайте като такова . Имало някакъв конкурс , в който производителите на майонеза Краси наляли някакви пари . От благодарност бескрупулното жури им присъдило награди в категория "майонези и сососве" няма лошо ,но защо се слагат излишно и им присъждат и приз в категория "Минерални води " . Мисля ,че малко хора НЕ ЗНАЯТ ,че производителя на майонеза "КРАСИ" и минерална вода "ХИСАР" е един и същ . Противно отвратително слагачество няма други минерални води в България ..та "Хисар" излезе напред като най-любима . А пък по магазините от толкова популярност не можеш да я видиш за разлика (НЕКА Е ОТКРИТА РЕКЛАМА) от "Девин" ;"Горна баня" ;"Михалково" ;"San Benedetto" ;"Evian" и колко други .

Хисар? Как ги определят тия награди? По съдържанието в пликчето ;) ?

Човек трябва да не знае какво е майонеза, за да яде майонеза Краси.

Не знаете ли, че ако правите реклама, без да е обозначена като такава, това се счита за заблуждаване на потребителя и подлежите на глоби? Е, вече знаете, да видим има ли чадър над вас или не.

Така си е на добра цена и с добро качество!

Това трябва да е във "виц на деня"

Брандинга???

Гръмки заглавия за храни,които ни тровят!Но без имена! Днес скъпа реклама представена като Голямааа новина, но безплатна.Велики сте!!

Днес ви представяме класация, събрала някои от най-вредните хранителни продукти, които най-често се консумират в България. Ако ги изключите от менюто си, най-малко за месец, ще постигнете очевидна редукция на масата на тялото си, твърдят родни специалисти. 1. Кренвирши Колкото по-евтини, толкова по-вредни. Няма евтини кренвирши от месо. Това е съчетание от животински остатъци (МОМ млени органи и мазнина), соя, сланина и вода, като месото доста често е под 20%. Тук спадат и всички малотрайни колбаси с цена за килограм под 10 лева. Колбасите от този род съдържат и много вредни за тялото добавки консерванти, оцветители, овкусители, сгъстители и др. Бавна отрова за тялото. 2. Майонеза Френският специалитет е хубав, след като е домашно приготвен. И тъй като у нас няма такъв, по-добре не я яжтe. По същия метод, по който мазно се маже отгоре на филията ви, се намазва и от вътрешната страна на тялото ви. Ако сте се зачитали някога в етикет на майонеза единствената естествена съставка е слънчогледово олио. Високо съдържание на консерванти, нишестета и др.

А, бе Вие съвсем изтрещяхте, бе! ЗАЩО когато в търговската мрежа се открият некачествени и неотговарящи на стандартите стоки не казвате от коя марка са и в кой магазин се продават, а сега сте седнали да правите реклама на нещо, което е 100% вредно и със сигурност не отговаря на изискванията за правилно приготвена и полезна храна!?!?!?!?!

Кви са тия платени смешни реклами? Майонезите в магазина са най-отровните храни!

Вие добре ли сте? Да не Ви е напекло слънцето? Поне напишете ,че е платена реклама! Готовите майонези са абсолютен боклук. И да ми ги подаряват , няма да ги взема.