НАП: Няма нарушения на паркинга на Силистар

Данъчните инспектори не установиха нарушения на фискалната дисциплина при проверка на паркинга в местността Силистар до плажа.

Обратно в новината

Коментари - НАП: Няма нарушения на паркинга на Силистар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никъде не пише на кой ГЕРБЕР е тоя паркинг НЯКОЙ НЕ ПОМНЯТ ................................ ИНАЧЕ КОЙ ЩЕ МУ ДАДЕ ПРАВА И ЩЕ ГО ОТПИШЕ ОТ НЯКАКВА СИ ,,ЗАЩИТЕНА ЗОНА "

СЪЩИТЕ ТЪРТЕИ КОИТО ПРЕДИ 27 ГОД. ВКАРВАХА ВЪВ ЗАТВОРИТЕ ЗА НЕТРУДОВИ ДОХОДИ ...... ДНЕС КРАДАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН - И ТО ПАК ПРЕСТЪПНО

Паркингът е собственост на тъста на Данчо Ментата, който не е съвсем гербер, но пък помага с каквото може на властта!;) И, видно е, властта също му помага... като гледам какви чудеса от храброст са направени от компетентните органи", че да не му спъват бизнесчето на тъста!

браво мутра до мутра, милицинер до милиционер навсякъде в булгаристан на доган. и все със законен "бизнес".

Въпросът е как се вади част от защитената територия и как земеделска земя официално се превръща в паркинг? Ми че той човека утре ще вземе да го асфалтира и някое хотелче да вдигне там...

Безплатен обяд няма.... Искаш - плащаш... Закони на капитализма

и при СОЦ-а е така, просто обяда се плаща пак от твоите пари, но преди да са стиганли до теб.

Е как ще има нарушения - нали паркинга е на депутатцки тъст, на Данчо Цонев, бе , нашето момче! И плюс това касови бележки не е добре да се издават, защото замърсяват природата и хабят хартия!

само за сведение на НАП касовата ми бележка от 24 юни от зона за автомобили плаж Силистар е 5 лв,а не 4 лв

А колко коли са паркирали и съответства ли техния брой на броя на касовите блежки? Най-вероятно не, но това няма как да се хване с текущите методи на НАП.

деер

Цирк.....за наша сметка...Интересно е тези мекерета, какво ще чинят след 14 години като си сменим столицата с Анкара....

Когато двама Андрешковци са решили да измамят държавата вдън гори тилилейски, малко са нещата които НАП може да направи. А Андрешковци на тази територия - бол. Ако ти не си Андрешко - искай си касовата бележка.

няма такава държава! принципа е "кучетата си лаят, кервана си върви"!

Е, без мен! И без това до гърция ми е по-близо. Чистотата на водата - по-голяма /не се изсипват директно лайната във водата/ и мутрите не се виждат!

Заминавай тогава, що си седнал да коментираш българските плажове?

НИЕ НЕ КОМЕНТИРАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ А ............... ОТКРАДНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАЖОВЕ И ЗЕМЯ ОТ ГЕРБ И ТЕХНИТЕ КРАДЯЩИ КРАДЦИ