Бивши полицаи са във фирми на бургаски групировки

Бивши служители на МВР, които в последните години са работили на ключови позиции, вече са във фирми, които са собственост на групировките в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Бивши полицаи са във фирми на бургаски групировки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

огледаи те се !!! в софия даже и бивши и настояши министри за полицаи да не говорим

Ами ти какво си мислиш бе,госпожо!няма бивш полицай-като ги изхвърляш от системата,къде да отиде?

"Тя изтъкна, че от времето, когато е министър няма основания да се твърди, че полицейски служители поддържат връзка с престъпни групировки. "Относно обвързаност на полицейски служители и престъпни групировки е добре да се погледне историята, от времето в което съм министър няма никакви основания да поддържам тези твърдения, каза Бъчварова. По думите й има много доказателства за служители на полицията, които в последните години работят за фирми, които са собственост на част от групировките." Ако нямало свързаност между полицаи и полицейски ръководители - тогава как ще цари наркотикът навсякъде в страната и как една мутра ще приеме на работа хора, чиито делови качества не са проверени чрез съвместна доходна работа?

Отново го отнася обикновения полицай. И да е вярно това, само в Бургас ли стоят така нещата. Всичко идва от столицата...там се коли, беси и прави/ преправя/ закон!!! (Висящи дела, криминално проявени, условни присъди.... всичко за дребните мижави дилъри и престъпници.) Едрите риби заемат много по-високи постови, като нейният. Аман от измиване на ръце и опити да се насочи вниманието на хората там, за където се опитва тя. НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Само бивши ли полицаи??

Правилно се ориентирали ! На никой не му се копат картофи !

ами отииваи и ти да правш свирки на мутрите.

при премиер мутра и безхаберен министър на вътр.работи е "нормално" полицията да работи за държавата - задочно, а за мутрите-управляващи до последна капка кръв,защото е ясно,че парите са доминиращи ведно с властта,но като цяло класата на БГ-мафията е ниска,обикновен бандитизъм

И какво от това. Кой ще им забрани вече къде да работят. Бъчварова и Костов ли. Смешно...

Докога ще обвинявате винаги тези преди вас. Герб властвува 10 години, ще властва още вероятно толкова. До кога Т.Живков и всички тия след него ще са виновни. Кажете не ставам за тази работа нека да дойдат професионалисти и да оправят положението. Колкото до Слънчев бряг така е било , така е ще бъде докато не се разрушат поне половината от хотелите.Намалеят ли потребителите туристи- на дрога , на алкохол и др. ще намалеят и потреблението им. А до тогава полицаите изгонени от системата като непригодни ще работят в нерагламентирания охранителен сектор защото те само това могат да правят а все пак семейства трябва да хранят. Но те толкова са се срастнали с останалите недържавни структури че и съдията Фалконе да дойде от Италия не може да ги разбие. Знаковите имена на прехода се знаят, знаят се и покровителите им и поръчителите им но няма воля съществуващото положение да се промени, а вече е и трудно . Поне , без още жертви няма да мине. Това са поколения от хора, техните деца, а вече и техните внуци са свикнали да не работят. Какво значи за тях да стане в 6 ч., да хване автобуса за работа, да работи 8 ч и вечерта да се прибере при семейството си. Това звучи като утопия, за такива еретични мисли могат на клада, разбирай да унищожат бъдещето на човека изказал тези мисли. Така че Слънчев бряг е изгубена за държавата територия- там закони не действат, охранителни, финансови, фискални- с една дума там действа закона джунглата. И понеже гущера няма как сам да си скъса опашката вероятно без армия както при наркокартелите няма да има справяне с положението.

Евала.

Всички мафиотски групировки отчисляват солиден процент за полиция, прокуратура и политичеките отрепки, затова и остават недосегаеми! Боко и цялата мафиотска партия ГРОБ, родена от БКП, е същото котило!

винаги са били такива, цялата полиция е една мафия от съветски тип

По-скоро от итолиански и американски тип. В Италия започва сливането на мафията с властта под защитата на американските войски, които отчитат борбата на бъдещите мафиотски отряди и тайни организации срещу хитлеристите по време на Втората световна война. После мафията завзема пазари в САЩ в съюз с официалните профсъюзи на докерите и превозвачите.

А, когато са били в МВР, на тези отговорни длъжности, за кого са работили? За народа или против него? Очевидно против народа. България дава 25 % от дохода си всяка година на мафията директно чрез парите за полицията и свързаните организ и останалото чрез фирмите за охрана. Сигурно още толкова отиват там чрез сивата икономика.

А за настоящите какво ще кажете?! В цяла България е така, а начело на мафиотската държавица е Боко Мутрата - рекетьор, наркотрафикант и сводник!

Защо плюеш по човека, че е сводник няма доказателства.

Чудно защо не пишете нищо за снощните "уж" метеорити, които около 1 часа и 30 минути се разбиха и осветиха небето над Бургас и, Поморие и Слънчев бряг за секунди на два пъти? Според мен бяха много по-големи от единия който се разби над Челябинск през миналата година !

А Най- големите крадци и мошеници в града са Шефовете на НАП и Митницата. Станали са Шефове с Подкупи, и ако ги хванат с подкупи, отново са плащали подкупи за да ги пуснат. Митьо Очите лежа в затвора, а тия изобщо не са стояли в затвора. Ако някой хване Шеф на данъчното или митницата, и почне да му реже пръстите и да ги праща на роднините му, както имаше един бивш министър, ще им вземат всичко което са откраднали.

Никакви заплати при пенсиониране. Стоп на финасирането на престъпността!!!

Госпожо Министър, съпругата на настоящия зам.-директор на ОДМВР-БС е служител при Пламен Петков от Поморие /собственик на станалото известно заведение "24"/шеф на бригадата на Божо Кравата, стреляли в Слънчев бряг! Не заблуждавайте хората, за какви бивши служители в групировки говорите, те настоящи директори са в групировки! Проверете на каква основа е връзката между Калоянов , Маринов /ръководство МВР Бургас/ и Петков и ще разберете много неща! Не разпореждайте само да се самопроверят, както обикновено правите! !!!!!!!!

Нищо ново, това и децата го знаят. Власт=Мафия=Полиция=Наркотици=Оръжие=Проституция=Кочина България!!!

Значи милиционерите са си потенциални престъпници. рестъпници по душа. И докато работят в НВР и могат да с еправят на мутри, да стачкуват, "да пушат" пред министервото, "да "пият вода", и да правят всякакви демонстрации - ОК. Когато напуснат - директно при престъпните босове. И я да попитам аз, ако тези служители са си вършили работата и са гонили бандитите, как така бандитите ще ги вземат при тях . ИЛИ ПО-СКОРО , КОГАТО С АРАБОТИЛИ В ПОЛИЦИЯТА ТЕЗИ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА РАБОТИЛИ ЗА БАНДЮГИТЕ. А ние всички сме им плащали. Ето затова престъпниците си разигеават коня.

Вярно е ,че сигурност трябва да има навсякъде.По курортите сте командировали 739,а по селата нито един.Значи туристите ви са по мили от населението на България ,което ви издържа и живее в постоянен страх.Човек който не уважава старите хора ,нищо добро да не чака.Ето и една приказка."Настанал мор,царя заповядал да избият всички стари хора,но един останал.Дошла пролетта,но нямали семена за посив,тогава той им казал да разровят мравуниците........."Бъчварова много ти е трудно,но битовата престъпност не неглижирай.

Активен контрол на трафика на наркотици и хора се извършва от Държавата посредством изграждане и подпомагане на вече структурираните престъпни групировки. Те работят в конкурентна среда с чужди такива. Целта е да не се допускат външни за България структури, които да подкопават държавно партийната система и баланса в страната. С други думи-Жоро Илиев, Илия Павлов, Карамански, Косьо Самоковеца, Митьо Очите , Златко Баретата и т. н са на държавна служба в подрезделенията на службите за сигурност. Тяхна задача е да подържат ниво на престъпност не повече от 20% в държавен мащаб. Работят и разчистват отрепките по нареждане и никога не тормозят почтените граждани! С две думи сложна и неблагодарна работа имат. В пенсия само след инсценирана смърт. 1.07.2016г Отдел секретен към СС на РБ.

деер

Тогава кого да трепем ? Тях или общинските съветници с кмета заедно?! Тези 20% престъпност означава 80% свободна конкуренция, а не продажничество на всяка цена....Тези стериотипни приказки водят само до Терминал 2.

деер

Аз не знаех, че е май е преди юни, но щом казва, може и така са стане след следващите избори. Министърката да припомни къде е заключителната фаза на интервютата при назначаване на служителите..може да допълни и с какво се е променила схемата на организация на полицията в Несебър. Успоредно с това може да се говори за подкупността и неграмотността на съдии и прокурори в Бургас и техните сметки по банките, инвестиционните им проекти из Европа и т.н. Пропуснах да отбележа сложната система за одобрение за всяко действие срещу престъпността и потвърждение, че това е индиректно доказателство - мафията си има държава и касичките се пълнят без да се разчита на заплата....

Пачаврата отново е в акция да защитава интересите на мафиотската си партия .Целогодишно неглежирате битовата престъпност създавана от циганските ви протежета а сега пренасочвате мутроМВРто да пази мафиотските ви протежета...