Коментари - МБАЛ ”Пловдив“ става университетска болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамно е да си част от тази кочина. Пиша това, като лекар работил преди време там. Това е болницата с най- лоши условия за пациенти и лекари в Пловдив. Университетска кочина.

Не винаги външния вид на сградата трябва да бъде мерило за работещите в него.Бих поставила тази болница на първо място сред останалите в града.Само тук в Окръжна болница ,ОАИЛ разговарят с близките на пациента ,обясняват какво е състоянието , какво може и трябва да се направи за лечението му.Не говорим за изхода от това лечение,но поне близките са уведомени.Това личи и по епикризите,които се издават.Сравнете ги с такива издавани от други болници.

хигиена в болницата-нулева, хлебарки мръсотия, 99% от пациентите мангали, сестри от соца, и това сега е университецка болница. леле мажко

Освен хлебарките и отвратителната храна, старшата сестра се гаври с пациентите. Който не :почерпи: се настанява в най отвратителните стаи-24 и 25. Всички добри лекари избягаха,както и доста от сестрите. Останаха млади лекари които тепърва ще се учат и сестри-пенсионерки. Ужасно е в тази :болница: Обикновено пациентите са главно от селата и цигани.

Как не ги е срам да се бият в гърдите, по спешност ни приеха и нямаха и системи даже, да не говорим за цитопластчета......отвратителна управа и екип!!!

Пълна с хлебарки и всички гнусни неща които се сетите!!