Адвокат се усъмни в следствения експеримент в Слънчев бряг

Частичният следствен експеримент в Слънчев бряг, на който бяха поканени свидетели, гравитиращи около групата на Божидар Кузманов, се превърна в холивудски филм.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат се усъмни в следствения експеримент в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотни новини. Представете си групировката на Кузманов поканила Митьо Очите на "приятелски разговор" и видите ли той пристига с група "охранители" с достатъчно оръжие бронежилетки, а може да са имали и базуки в колите. И както пристигат "мирно и кротко" били нападнати на чуждото място. Какво са правели там? Защо органите на полицията са допуснали да се изнесат хората на Митьо со кротце и тихомълком от местопрестъплението. Някой да не си помисли, че пазят Митьо. Сакън, те си го пазят от двадесет години, с 4 години луксозен затвор , барове, дискотеки и т.н. Кой кара коскоджа ми ти министър да твърди, че няма "политически чадър" над кроткото бизнесменче с многобройните охранители. И без да иска човек наистина се замисля колко ли са "чадърите" в България, като гледа колко много са "свободните", "оправдани" престъпници от полиция, прокуратура и ПРАВОсъдие

Държавна Мафия!!! Много двусмислени обяснения и действия има от страна на държавните органи, които показват само едно и то е, че има симбиоза на клетъчно ниво между държавната власт и организираната престъпност. Престъпниците не се крият, а държавата ги прикрива! Ето това е цялата истина.

показните акции, са само за обществото, симулация на действия! обикновено, колкото по-шумен и зрелищен ареста е, толкова са по-слаби доказателството и обвинението и арестанта бива оправдан

"Митьо Очите минава на допълнител прегледи" "допълнител"??? Четете ли какво пишете? И с какво ще го... допълват? И кога ще спрете да ни занимавате с него?

адвокат на мафията

Софийска СИК мутра иска сам да си решава кой да продава наркотици в собственото му заведение,но ВИС гларус мутрата "Очите" това не му допада защото той контролира нарко-разпространението в Южното Черноморие,и решава с 40 морски гавази с бронежилетки да нахлуе в заведението на Софийската мутра,за да му покаже,че си е на своя почва.За негова изненада софийските мутри го чакат въоръжени и започва престрелка. Това е ясно и на малките деца.Който снася повече пари по веригата на политици,полицаи и магистрати-той ще излезе чист от ситуацията. Хубавото в цялата ситуация,е че няма пострадали скучайни посетители.

Да го вардят Очите, чее там акушерките бият с шише по главата. (:

когато си олигофрен,но имаш власт,това е пътя.

Вече да знаете, когато ви викат милицонерите носете си и тубичка вазелин.

паркомясто глупости оня пезвентин е влязъл с з0 души ватре аре стига глупости.това не го вярват и малките деца. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.