Предвиждат пълна промяна за пазара на Римската стена

Пълна промяна ще претърпи догодина столичния пазар "Римската стена" в кв. "Лозенец". За да заприличана на европейско тържище са заделени 800 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Предвиждат пълна промяна за пазара на Римската стена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тамън става сметката 760 000 за нечии джобове и 40 000 за пазара.Точни са сметките!

на общинарския талант. Всички т.н. пазари са заети от прекупвачи. Частния производител го изгониха. В чужбина може да се види как на определени места и в определени дни идват частни производители и предлагат собствена продукция на импровизирани щандове.

Нали знаеш, че всички са частни. Оправи си малко речника.

на Иванчовците си. Едните са частни с тировете от гръчко , а другите са частни със собствено производство от нашите земи. Карай с твоя перфектен речник, но се преквалифицирай поне от Иванчо на Марийка.

За така наричаната тук "римска стена",е доказано,че НЕ е римска.Затова при последното обновявяне на пазара, бе възприето и изписано Старата стена.

Идеи за площада пред централна гара... Колко пъти ще го правите?

1. Бай Тошо я построи 1974. 2. Софиянски ремонт 1999-2000 с Шатрата. 3. Още веднъж ремонт текущ междинен, но голям. 4. ГБС 2015-2016 5. Сега пак... БЕЗОБРАЗИЕ!!! Не коментирам и самото безобразие навремето да бутнат старата красива гара от царско време и да построят този бетонен паралелепипед, достоен за Владивосток, но не и за държава на почти 14 века в Европа.

ее сега 800 000 за едни кокетни дървени маси + малко зИленко у саксиЙки ... малко са, другото лято -пак, като се посъберат малко парици от данъци, ГЛОБИ, билетчета ... че сега за КОЙ по напред