Водата на Офицерския плаж вече е чиста

Водата край Офицерския плаж на Варна вече е годна за къпане, показват резултати от лабораторните анализи.

Обратно в новината

Коментари - Водата на Офицерския плаж вече е чиста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудо!!! Невиждано чудо. За 10 дни всички фекалии изчезнаха от морето, а водата от канала все още си се влива там. Чудо!!! Ликувайте братя. хахаха :-) Патриарха и БПЦ веднага да припознават чудото, Господ се намеси и ни помогна за добър сезон. :-)

:)

Ама, американския кораб замина ли си!? Мина ли Босфора вече?

Добър опит, Варна, ноооо - не! Някои май не са чували приказката за лъжливото овчарче.

Утре варненци може да пуснат водата в тоалетното казанче!

Хахаххахха.И как се изпари цялата смрад за един ден?

Фокус бокус...

Е как така изведнъж се пречисти тази вода, бе хора?

От както в сградата на РИОКОС Варна не е спирало да се пуши!

Не стана ясно как така водата изведнъж се пречисти? С подкуп или с помощта на извънземни технологии?

Залагам на "подкуп".

На самоубийците - "прятно къпане!". Това си е гавра на държавните институции с народа: добре, ще си осигурят заплатите от управниците, но риска за хората стои! Та нали докато излязат резултатите от следващите пробовземания отсъства всякакъв контрол и никой не гарантира нищо на къпещите се. А през това време лайната, ешерехията и коли титъра ще си текат! МОСВ и кмет прекрасно значт, че по "Алея 1" няма канализация и всичко се от кръчмите се излива, както от Шокъровия канал, но пред ТИМ всички мълчат!

Нито си видял пробите, нито си наясно какво става, но се изказваш. Щом пробите са показали допустими стойности, то значи е така. Проблемът с Шокъровия канал е изцяло на общината и на това, че нищо не се прави за отстраняването му, заведенията по А1 не са виновни, че общината е некадърна.

1. Щом, както казваш по канала нищо не се прави, как изведнаж всичко стана в нормата? Кой изяде лайната, че водата вече е чиста? 2. Същата тази община хариза преди 14 г. А1 на приятелите от ТИМ, а те скубят арендаторите по брега. Ако водата не става за къпане, кой ще ходи на плаж, кой ще влиза в заведенията? Мислиш, че на ТИМ не им пука затова? И тук на помощ идват контролните органи, които затварят очи и всичко уж е наред... Хайде със здраве и честита ти баня!

Какво става ако сложиш килограм л...на в сто кила мед - сто и един килограма л....на

Ха, ха, ха, няма какво да добавя към коментара на "?!" ... То си е ясно с какво е пълно морето ни... Който е смел и е раждан в обор да се плицика безгрижно....

Аиде сега, за какви ни вземат? Сякаш собствениците на незаконните вили около канала са спрели да серат.