Митрополит Николай: Няма да си подам оставката

Пловдивският митрополит Николай нарече "клетници" енориашите от Асеновград, които му поискаха оставката.

Обратно в новината

Коментари - Митрополит Николай: Няма да си подам оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амбриаж извратен ,просто трябва някой да те свитне или господ с мълния да те порази! Но щом не го прави значи не съществува.Значи не служиш на него ,а на себе си и за собственото си ненасищане.

Всички владици са кадри на Москва. Затова не е чудно, защо управляват , всявайки страх, гонейки достойни свещенници и държайки се самовластно. Много добър пример е и другия феодал-Дядо Галактион- старозагорски!

Някои са особено тежък случай като Николай и Галактион "наречения за епископ" Дионисий.

БЦ е наша не на този самопровъзгласил се за дядо хулиган. Той е никой за да си подава оставка, трябва да бъде изхвърлен от там като мръсно търгашко куче, каквото е. Това обаче няма да стане, докато не се осъзнаем че църквата е наша и не почнем да контролираме нещата там. Това става само чрез общност и колективност, която у нашия народ бе унищожена. Тъкмо поради тази причина, мушмуроци разни се разпореждат, със собствеността на БЦ, като с частна собственост. Съберете се не десетки а стотици, доведете родителите си, децата си, братовчедите, техните родители, техните деца и т.н. и т.н. Доведете ги да изкажат своето и Вашето недоволство. Тогава ще бъдете силни тогава ще се съобразяват с Вас, тогава ще килнете шапката на тоя самозванец-търговец. Бойкотирайте го и в най-тежкия момент, ще дойде помощ. Ще дойда аз от майна си райна, с цялата си рода, ще дойдат и други хора, които виждат че се боите за правда и ще бъдете победители. Това е вярата в успеха, себе си и Бог.

Та толкова ли няма в Зограф свестни монаси, които да се жертват за църквата, та събират от кол и въже такова недоразумение и ченге и кариерист алчен.

Това алчно човече изгони маса народ от църквата. Не му е мястото там, по-добре да работи като крупие, лихвар... това му приляга повече.

link това е петицията, която можете да подкрепите ако желаете

Дедо попе, колко е часът ?

Този е много див за духовник. Единственото, което чуваме за него е да се саморазправя със свещеници и миряни има остър изказ, командари. Къде е любовта, служението на Бога и народа, смирение, търпение ...

Този с Ролекса ли ще ми говори за смирение?

Попчето е само един безполезен фанатик. Не ми е ясно, кой болен мозък го постави на ръководен пост.

Шуро-баджанащина.

Николай Лудия му викат вече :)

Викат му "Лудото Коле".

Този отдавна трябваше да се лекува на тихо място с бяла риза с един ръкав. Подобни болни мозъци само вредят на църквата, а любовта му към лукса разклаща вярата. Но не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава. Простия народ бива експлоатиран от църквите срещу обещания за опрощение на греховете. Добрина и жертви не се правят само в църквите. Истинския храм е Вашата душа.

едва ли е от огромно значение но--онази риза е с два ръкава, които се завързват отзад........

Срам за БЦ!!!!!!!!!! Вярвам в Господ, но да целуна ръка на наш поп никога!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БПЦ трябва да махне Ники-Тапета на всяка цена

Лудия Николай е СРАМ за БПр.Ц!!!! СВАЛЕТЕ му расото и ВЪН от ЦЪРКВАТА!!!!

Достатъчно е само това, че се сравнява с Исус Христос...Това нищожно и много алчно, за пари и власт човече, ако не бъде отстранено навреме, ще донесе големи беди не само на Църквата, но и на България.

Ебати наглото"клето ченге".

не слушаи какво казва попа,гледаи какво прави-това с пална сила важи за този поп мафиот.

Митрополит Николай направи същото и с отец Борис който сложи 22 г. в църквата в Радилово. Изгони отеца който направи толкова много за църквата иза селото .Сега идва свещеник от Пещера но не на всеки празник защото слижи и на друго място. Хората се оттеглиха от църквата.Не е същото без отец Борис.

Тоз лайнар не служи на Бога, а на Сатаната преоблечен в униформа на полковник от КГБ...ако се гърне след консумация на полониев чай е напълно случайно!

Много ясно, че няма да подадеш оставка. За всички е ясно, че си гюнсурат.

Баба Гуси, чисто нов Линкълн, Ролекси, содомия, далавери с имоти и наеми от тях, да продължавам ли? Тези ли ще ни учат на смирение? Човек носи Господ (или в каквото вярва) в сърцето си, а за вярата посредници и храмове не са нужни.

Гейското общество го подкрепя...да ме прости Господ...

Господ е съдник, но на мен този Николай нито ми е симпатичен, нито ми вдъхва доверие.

Още ли да ходим в черквите? Аз не Срам за една черква, да обижда народа!

Страшна стратегия за доказване на невинноста си си избрал, любителю на скъпите часовници! Да попиташ току-що ръкоположен от теб свещеник дали не ти е "бутнал" пари за сана си, и то по времче на ръкополагането му! Явно имаш миряните си за такива безмозъчни овце, че можеш да им пробуташ всякакви безумни дивотии! Това е все едно д-р Менгеле да попита някой от своите пациенти пред останалите концлагеристи дали е правил медицински опити върху него.

явно са овце, щом им е такъв пастира