Затишие преди вота - в ЦИК няма сигнали за нарушения

В Централната избирателна комисия (ЦИКМИ) не са постъпвали сигнали, свързани с нарушения във връзка с днешния ден за размисъл.

Обратно в новината

Коментари - Затишие преди вота - в ЦИК няма сигнали за нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nie hubavo si pishem ama koi li go interesuva?

До PATRIOT OT PARIS (03.11.2007 г. 15:28ч.). Патриоте, не виждаш ли как се броят вотовете? Не вярвам вече на никакви официални статистики и проценти. Бюлетините още не са преброени, а избраните дават пресконференция. Така, че не ми говори дали и как да гласувам, а гледай кой и как брои гласовете! Нещата стават с избори, но не в мафиотска държава. България е в блатото и тези местни избори ще я тикнат още по-дълбоко. Без значение дали ще гласуваме. Резултатите са предвидени и нагласени. Радвай се на късмета си, че си там. След време емигрантите ще са единствените българи на света.

Какви избори? Какъв размисъл? Надежда всякаква оставете! Чакайте някой да дойде да ни оправи! Един ако има читав, около него - 1000 некадърници се нароили. Птичка пролет не прави. Като гледам съветниците, жал ми е за кметовете.

Знаете ли колко е мудна системата с уведомяването на ЦИК за нередности. Те нямат обратна връзка, моля Ви се.Колкото и ще да са заети, все пак трябва да си имат и оператори, все пак това са избори и не е шега работа.А, то резултати само за отминали избори, като статистика, но няма как да приемат никакъв сигнал.Е, как да не лъсне , че всичко е скроено, нали изборите са прозрачни?

Че, какви сигнали да постъпят в ЦИК, след като те не взимат никъкви мерки.Може ли на кандидат кметицата, съпруга и, да слага печатите и да отваря бюлетините. И ако не са гласували за нея, то са знаци , то е чудо.А, кметицата и пак кандидат кметица ги причаква отвън и олеле мале.То са заплахи от уволнения от временната програма за заетост и т.н. Така става по селата.

Какво да му мисля,братя-в моя град на балотаж са кандидат на БСП и на ГЕРБ.Все едно да избирам между л..но и гов..о.За това отидох в едно хубаво заведение и му цапнах червено винце с мезенце.Е доста поразмислих какво мезе да си избера,но се справих и сега ми е супер !Същото желая и на вас!Нафиркайте се яко!

EI, NARODE PO-MALKO MISLI,CHE 1 PATKA OT MNOGO MISLENE VZELA CHE ZASPALA!

Столичани от Оборище, знаете ли кой е кандидатът на ГЕРБ, отиващ на балотаж? Три имена - Людмил Леонидов Йорданов Дата на раждане - 17.10.1948 г. Място на раждане - Гр. София Вербувал го служител - Огнян Димитров на 11.01.1978 г. Ръководил го служител - Огнян Димитров Структури, в които е осъществявано сътрудничеството - Отдел Задгранични паспорти Качествот в което е осъществявано - Агент МИСЛЕТЕ, МОЛЯ ВИ! В Слатина пък се е нагласила г-жа Апостолова, цигуларка и дизаинерка, но със съпруг ... крупен строителен предприемач, какво може да направи една цигуларка за района, освен да осигури общински места за строителство на съпруга си?

Една патка мислила,мислила та умряла! Поне мисленено е свободно още от ком. време, но не и свободата на словото. Мисленето на българина стига до ракийката и салатката,комшийката царевицата на нивата и свинята в кочината и сега и преди. Другото е имитация и симулация на гражданско съзнание!

Н а никой не му пука за изборите-видяхме ,че всичко е нагласено!! Само дето се изхарчиха 10 милиона за ...едно голямо ако!

Ден за размисъл-тъпа и отживяла ориетналщита!! Кой мисли днес???? Народа е вече по на три ракийки и споменава много майки!!!!

Утре всички за гъби и шипки! зимата идва! никакви избори!

Абе хора ,каъв ден за размисли,четете ли ,че хляба става 2 /два/ лева.Все е тая кого ще изберат!! Да не ви пука!!

AKO GLASUVATE ZA GERB,DPS I BSP I ,AKO NE GLASUVATE...BULGARIA STE SI OSTANE V BLATOTO...

Deniat za izbor bez ibor e den za registracia na vsichki balami, koito oshte misliat, che shte glasuvat za niakoi chesten i nekorumpiran kandidat. Kandidatite za mestnata i centralna vlast v Balgaria sa tyochno kato prostitutkite, no dokato klasicheskite prostitutki prodavat telata si, politicheskite prostitutki prodavat dushite si, morala i dostoinstvoto si, ako imat izobshto takiva

Седим ... и мислим!По едно време ,гледам ... само седим!

Bratia balgari, ne mislene, a deistvie mu e maikata. Ot 18 godini vi lazat i maroderstvuvat mafioti ot edna i sashta politicheska shaika chervenotikvenici. Te vsichkite sa ot kotiloto na BKP/DS. Tova razboinichesko formirovanie sazdade mutrite, ograbi vas i darzavata, sazdade fantomni izmisleni, uz opozicionni partii: SDS, DSB, NDSV, DPS, Atakja, Gerber,.... Do koga shte vi lazat, che imate izbor. Niamate nikakav shans za po dobar zivot, ako ne saborite tazi prestapna piramida s BKP/DS na varha. Stachkuvaite masovo, svalete prestapnicite ot vlast i izberete novi neopetneni hora, koito ne sa uchastvuvali v prestapnata politika do sega. Tova e edinstvenia izhod da ziveete po dobre i s choveshko dostoinstvo.

Хората си мислят как да искарат месеца,та ще мислят за тези дето са се наточили за новите европейски грабежи!!

поредното недомислие на природата Ама на природата няма да се сърдим- тя си отмъщава. как да избера- проф. Танчев и д-р Желев, ами те са една и съща порода, измишльотин истинските ги няма комунягите се постараха да ги няма!!!!

Следващите кандидати зе графата ИЗПОНАСРА СЕ!!! са Герб, дая се готвят Гладиолите!?

duhaite go bg izchadiya.

За хора , които не могат да мислят самостоятелно , едва ли е необходим такъв ден.

Тоя на снимката, хващай си детето и куфарите и се махай по света докато си млад. В БГ няма бъдеще.

Вчера гледах как кандидатът за кмет на гр. Оряхово си купува гласовете на циганската махала в града. Видимо подпийнал, Дингила, както е известет тук, къшеше снага на хоро, на което се вееше и знаме. Кебапчета, бира - парите не ги видях.Циганите доволни - асфалтирал същия ден улица в махалата. А защо не я асфалтира докато беше кмет и не само една улица - а всички в махалата? Кой ще му потърси сметка за това предизборно поведение - документирано чрез телевизията открито купуване на гласове. Не ми е ясно - по време на изборите той кмет ли е и ако не е - с какви пари прави асфарта? Това е естествената линия на поведение на БСП. Продължавайте скъпи съграждани да гласувате за Дингила - собственикът на града и на вашите души.

Ден за размисъл!Кой го измисли?Някой от БСП!Те могат да мислят цял ден за нещо и пак да няма резултат!Българите пък не мислят 5г.та за един ден ще измислят кой да изберат!Бай-Ганьо мрази да мисли въобще затова сме на това дередже!Който го е измислил вече нека да гласува/не за мутрите/а който ще го мисли тепърва/цели 5г./жална му майка!

Винаги съм си мислил,че този т.нар. ден за размисъл е нещо много глупаво.Какво значи това,че ти ако не си мислил 4 години и не си в час ,ще седнеш и ще измислиш за кого да гласуваш ли?Това си е направо обидно за интелигентния човек.А тъпака изобщо не мисли.Как могат в голяма страна като САЩ да правят избори в работно време,а ние ,които сме колкото един техен град,че и по-малко,отделяме почивен ден,че и събота-за размисъл.И като си помисля пък как ще се предават протоколи после-душа да им е яка на комисиите!

Без думи!Мисля си за ....,.ден за размисъл.Нямя как да не се разпиша в дира.Това !Може и скучно да е днес за интернет маниаците.

Отивам да мисля на чист въздух - дали розата или гербера да избера? Само да не стане като миналия път, че така ме отнесе вихъра, че забравих за какво се бях замислил...

GERB SHA SA YAKAT, TOI BOBO NIE CHIE NI SA YAKA S BAKLYKA, AMA SHA DODI POSLI RIED NA TIEMIENYZCHICITIE.

r

Операторът май най се е замислил!!!!

?

Какво да мислим??? Как Триглавата се е подготвила предварително??? Айде, не сме ние Бат Бойко ще е!!!!