Започва масово бране на ранните череши

В Тракийската низина, в района на Пловдив, започна брането на средно ранната череша с изкупна цена от 4.00 лева до 5.00 лева за килограм.

Обратно в новината

Коментари - Започва масово бране на ранните череши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте ми кординати на работодател искам да работя

Не са вкусни като кюстендилските

Много важно! Яжте си ги сами при пет лева килото!

ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ ЗАЩО НЕ СИ ЗАСТРАХОВАТ РЕКОЛТАТА?!ДА НЕ МИ ОБЯСНЯВАТ,ЧЕ Е ОТ ЛИПСА НА ПАРИ-ПРОСТО Е ОТ СЕЛСКИ СКРЪНДЗЪЛЪК!И НАЙ-ЛЕСНО Е ДА ИСКАТ ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ПЛАТИ ЩЕТИТЕ!КОГАТО ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПАРИ,ПАК РЕВЪТ,ЧЕ ИМ Е МАЛКО!А И ДАНЪЦИ НЕ ПЛАЩАТ!

ама защо трябва да гледаме колко струват в другите държави? като че ли те се интересуват от цените при нас? 6-8 долара или евро при някои е почасовото заплащане докато при нас е 2-3 лв. нека да гледаме и сравняваме по този показател. от друга страна щом те приемат за нормално цена от 6-8 долара/евро и не искат да се сравняват с нашите цени значи това ги устройва. за нас са скъпи.

и в уса черешите сега са с по-висока цена: от 8 до 10 $ за килограм, след месец мозе да се намерят и за по 6 $/кг... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

" Според него българските череши в по-голямата си част ще си останат за вътрешния пазар, тъй като, заради руското ембарго, е затворен един от най-големите пазари за български череши - Гърция." ОТНОВО Е ВИНОВЕН ПУТИН

Вчера купих половин кило за 5 Е /килото е 9.60Е почти 20 лв/ Така че в България е съвсем ефтино!

"Започва масово бране на ранните череши" въх, че до сега късни череши ли ядохме ?

Ланските късни.